- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.461
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu |
---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | 118 |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | 18 | ... | 368 |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | ... | ... | ... | ... | 312 |
Coğrafya | 48 | 125 | 83 | ... | 236 |
Vatandaşlık | ... | 229 | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | 48 | 354 | 101 | ... | 1034 |
1 saatin 1/2 si 30 dkArkadaşlar buna bi bakabilir misiniz yapamadım:/ cevap c imiş
Tamamdır, teşekkürler canım1 saatin 1/2 si 30 dk
1 saatin 1/4 ü 15 dk
1 saatin 1/3 ü 20 dk
bu üç sayının ekokunu alırız
Ekok(30,15,20)= 60dk sonra yine karşılaşacaklar.
3.karşılaşmayı sormuş
1.karşılaşma 14:00
2.karşılaşma 15:00
3.karşılaşma 16:00
cvp: 16:00
Oh dinlenmiş olarak dinç olarak başlarsın böylece :) aman dikkat etmek lazım özellikle bu sene hastalık uğramasın bize inşallah :))dün akşam 8de yatıp bugün 10da kalktım
hasta olacak gibiydim böylece geçti sanırım
amin amin :))Oh dinlenmiş olarak dinç olarak başlarsın böylece :) aman dikkat etmek lazım özellikle bu sene hastalık uğramasın bize inşallah :))
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
İSTİFA ETTİM CANIM CANIMA TK ETTİ ŞEFİN BAĞIRMASI ÇAĞIRMASI İŞÇİYSEN KÖLESİN BAŞKA BİR ANLAMI YOK YA DAYANAMADIM PSİKOLOJİM BOZULDU BEN STRESE GELEMİYORUM MEMUR OLSAM ÖYLE BAĞIRIP ÇAĞIRABİLİR Mİ İŞ ÇOK DA YORUCU BEBEK DE İSTİYORUZ YORGUNLUKTAN DA HAMİLE KALABİLECEĞİ Mİ DE DÜŞÜNMÜYORUM BUNDAN SONRA BURADAYIM 2 AYDIR BİR SAYFA DERS ÇALIŞAMADIMstresli miiş yeri sana iyi gelmişti
ortama fazla kafayı takma Allaha şükür işin var bak artık. Arada fırsat buldukça soru çözmeye çalış.
buraya katıl arada kopma bizdenlisteye ekleyeyim seni soru çöz her gün 10 soru da olsa çöz her gün. yavaş yavaş arttırırsın
BENİ DE ALMIŞSIN LİSTEYE BEN DE KAÇ SORU ÇÖZDÜĞÜMÜ GÜN GÜN YAZARIM GÜN İÇİNDE YAZAMAZSAM AKŞAM YAZARIM-------------------------------------------------------------------
14 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı--------------------------------------------------
Dersler Mistik Kedi damdan new smiles drioli pikapikachu aaynaa Türkçe ... ... ... ... ... ... Sözel Mantık ... ... ... ... ... ... Matematik ... ... ... ... ... ... Geometri ... ... ... ... ... ... Sayısal Mantık ... ... ... ... ... ... Tarih ... ... ... ... ... ... Coğrafya 68 ... ... ... ... ... Vatandaşlık ... ... ... ... ... ... Güncel ... ... ... ... ... ... Toplam Soru Sayısı ... ... ... ... ... ...
BENİM İSMİMİ DE YAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MİSTİKO zaman 7 Aralık'a kadar olan listenin son durumu budur
----------------------------------------------------------
7 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı
-------------------------------------------
Dersler Mistik Kedi damdan new smiles drioli pikapikachu Türkçe ... ... ... ... 118 Sözel Mantık ... ... ... ... ... Matematik ... ... 18 ... 368 Geometri ... ... ... ... ... Sayısal Mantık ... ... ... ... ... Tarih ... ... ... ... 312 Coğrafya 48 125 83 ... 236 Vatandaşlık ... 229 ... ... ... Güncel ... ... ... ... ... Toplam Soru Sayısı 48 354 101 ... 1034
bu hafta daha güzel geçecek
iyi tarafından bak özel sektörü bir kere daha görmüş öğrenmiş oldun. böylece memurluğa daha fazla sarılacaksın.İSTİFA ETTİM CANIM CANIMA TK ETTİ ŞEFİN BAĞIRMASI ÇAĞIRMASI İŞÇİYSEN KÖLESİN BAŞKA BİR ANLAMI YOK YA DAYANAMADIM PSİKOLOJİM BOZULDU BEN STRESE GELEMİYORUM MEMUR OLSAM ÖYLE BAĞIRIP ÇAĞIRABİLİR Mİ İŞ ÇOK DA YORUCU BEBEK DE İSTİYORUZ YORGUNLUKTAN DA HAMİLE KALABİLECEĞİ Mİ DE DÜŞÜNMÜYORUM BUNDAN SONRA BURADAYIM 2 AYDIR BİR SAYFA DERS ÇALIŞAMADIM
canın nasıl isterseBENİ DE ALMIŞSIN LİSTEYE BEN DE KAÇ SORU ÇÖZDÜĞÜMÜ GÜN GÜN YAZARIM GÜN İÇİNDE YAZAMAZSAM AKŞAM YAZARIM
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |