Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Yukarıdaki listeden devam ediyoruz :KK66:
eklemeler hep en sonuncu mesajdaki listeden devam edecek :KK66:
haftalık temizliyorum listeyi
şimdike listemiz de başlıktaki gibi 14 Aralık'a kadar, bir haftalık
DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİN CANIM EVET KAMÇILADI VE DE GURURUMU DA ÇOK İNCİTTİ RESMEN İKİ AYDA YIPRANDIM ŞİMDİ KİTAPLARIMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE ALDIM MASAMI TEKRAR DÜZENLEYECEĞİM EN İYİSİ BÖYLE TASERONLARA KADRO GELECEK DİYE NİYE İŞTEN ÇIKTIN DİYEN ÇOK AMA BÖYLE ORTAMDA ÇALIŞIRSAM BEN YA KAFADAN YA BEDENDEN HASTA OLURUM ZATEN KALSIN BÖYLE PARASI DA KADROSU DA...
BENDEN SIKI PERFORMANS GÖRECEĞİNİ BİLİYORSUN BEN ZATEN ÇALIŞIYORDUM

DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİN CANIM EVET KAMÇILADI VE DE GURURUMU DA ÇOK İNCİTTİ RESMEN İKİ AYDA YIPRANDIM ŞİMDİ KİTAPLARIMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE ALDIM MASAMI TEKRAR DÜZENLEYECEĞİM EN İYİSİ BÖYLE TASERONLARA KADRO GELECEK DİYE NİYE İŞTEN ÇIKTIN DİYEN ÇOK AMA BÖYLE ORTAMDA ÇALIŞIRSAM BEN YA KAFADAN YA BEDENDEN HASTA OLURUM ZATEN KALSIN BÖYLE PARASI DA KADROSU DA...
BENDEN SIKI PERFORMANS GÖRECEĞİNİ BİLİYORSUN BEN ZATEN ÇALIŞIYORDUM
evet sen çok sıkı çalışıyordun hatırlıyorum özelde işe başladım dediğinde çok şaşırmıştım zaten. ama dediğim gibi iyi tarafından bakalım. bence o iki ayı kat kat fazlasıyla telafi edeceksin. senin için daha iyi olacak.
eğer o ortamdan işten nefret ettirdilerse kadrosu da parası da onların olsun. hoşgeldin aramıza:KK19:

evet sen çok sıkı çalışıyordun hatırlıyorum özelde işe başladım dediğinde çok şaşırmıştım zaten. ama dediğim gibi iyi tarafından bakalım. bence o iki ayı kat kat fazlasıyla telafi edeceksin. senin için daha iyi olacak.
eğer o ortamdan işten nefret ettirdilerse kadrosu da parası da onların olsun. hoşgeldin aramıza:KK19:
hoşbulduk canım nerede kaldıysam oradan devam edeceğim ve bana iyi bir tevrube oldu çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mesajların hepsini okuyamadım kızlar :21:
selam hepinize. sınavım iyi geçti. yarında quiz var. ama ne kpss ne quiz çalışasım yok. yarında annem gelecek. artık eksikleri tamamlıcaz yavaş yavaş beraber.
biraz dinleneyimde belki şu kalan coğrafya konularından biri biter bu akşam. :KK58:

-------------------------------------------------------------------
14 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı
--------------------------------------------------
DerslerMistik Kedidamdannew smilesdriolipikapikachuaaynaa
Türkçe..................
Sözel Mantık..................
Matematik..................
Geometri..................
Sayısal Mantık..................
Tarih15...............
Coğrafya68...............
Vatandaşlık..................
Güncel..................
Toplam Soru Sayısı..................

yarından itibaren konulara çalışmaya devam edeceğimbugün 2 saat çalıştım sizler konuları bitirdiniz mi

mistik listeye ekle canım 50 tane matrmatik çözdğm 14 üne kadar tam gaz devam
canım eklemeleri ben yapmıyorum en sonuncu listeye kendin ekliyorsun. çünkü arada kaçırdığım olur gözümden kaçan okumadığım mesaj falan kaynar diye öyle yaptık. listeyle ilgili en sonuncu mesaja cevapla diyeceksin, baştaki ve sondaki quote işaretlerini silip ekleyeceksin :KK19:bak bunu ben örnek olarak yapıyorum bundan sonra beni beklemeden hemen listeyi kendin yenilersin çözdüğün soruları eklersin :KK68:

Türkçe..................
Matematik...............50
Tarih15...............
Güncel..................
Toplam Soru Sayısı..................

ayyy yapayım ama anlamadım dersem :KK70: quote yazısını mı sileceğim yoksa parantezleri mi anlayamadım ya :KK43:

Türkçe..................
Matematik...............60
Tarih15...............