Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

peki bu tablo bugünden itibaren olan soru sayıları mı ? yoksa baştan mı ? bende kayıtlı değide soru sayısı :) bugünden nekadarsa o :)

Telden bı deneme yapim dedım eksik oldu sanırım.

Ben de bırazdan turkce cumlede anlam cozecegım elımde kalan testlerım var sonra dılbılgısı calısacagım

peki bu tablo bugünden itibaren olan soru sayıları mı ? yoksa baştan mı ? bende kayıtlı değide soru sayısı :) bugünden nekadarsa o :)
bugünden itibaren başladık.
bundan sonra pazartesiden pazartesiye. her pazartesi listeyi sıfırlayacağım. amaç haftalık ne kadar soru çözdük. her hafta bir önceki haftayı geçmeye çalışalım. bu hafta toplam 3000 çözdüm diyelim haftaya daha fazla çözmeliyim. ne yaptığımızı görmüş oluruz.

bakalım kim en çok çözüyor, kim ne kadar çözüyor

Son düzenleme:
-------------------------------------------------------------------
7 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı
--------------------------------------------------
DerslerMistik Kedidamdannew smilesdriolipikapikachu
Türkçe...............
Sözel Mantık...............
Matematik...............
Geometri...............
Sayısal Mantık...............
Tarih...............
Coğrafya...125.........
Vatandaşlık...229.........
Güncel...............
Toplam Soru Sayısı...354.........

ben bugün türkçe ile başlayacağım. türkçeden hiç soru kaçırmamamız lazım. ama ben 9-10 yanlış yapıyorum
Evet Türkçe den soru kaçırmamalıyız. Çözdükçe düzelir canım ben iki denemeye girdim Türkçe'ye güvendiğim için çalışmıyodum ilk deneme 20 çıktı :/ öyle olunca soru çözdüm biraz 24 Yaptım ikincisinde. Çöze çöze halledicez inşallah:)

bende 8 buçukta kalktım, ama vizelere çalışıyorum :)
yinede arada coğ. bakıcam. 2 konu kaldı coğrafyadan onu bitircem bu hafta :)

peki canım. iyi olmuş gerçekten :)
ben sonuncuyum yerimi kimseye kaptırmam :)

ayyy ne güzel mis gibi bitireceksin artık hep soru çözersin süper
bakalım bu hafta biter dedim ama daha bugün hiç bakamadım. bari bir ders bitseydi. o kalanlarda baktım en uzunlarıymış ya. şu bölgeler madenler falan var ya :)
sen hepimizi geçersin süper kahraman gibisin hamilelik, yüksek lisans, kpss, yds, ales, mülakatlar maşallah diyelim
alesi çıkarttım hayatımdan canım. o bi işime yaramıyor çünkü :) bari o kalsın kenarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…