Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

mat son 62 soru
hemen tarih çalışmak istiyorum artık ilk hevesle ne kadar ilerlersem kardır
bunalınca da yds

Hayirli aksamlar arkadaşlar.
Ayy bu milletin inşallah bu sefer yerlesirsin ya daha olmadı mı tarzı yorumları beni çok sinir ediyor ve kamçılıyor. Hayırlısıyla bu yıl kazanıyım da hem kendi hayatimi bi düzene koyuyum hem de milletin çenesi kapansin.

Evveliyat soru bankasi aldim konu anlatim için ihtiyaç ve tarihin pusulası var ama evveliyatı soru bankasında diğer iki kitapta görmediğim bilgilerin ollduğu sorulara denk geldim. Acaba konu anlatiminida mi alsam ki?

Mistik kedisen evli misin? Maşallah aksamlari da calisiyorsun. Esim 5te isten geliyor ben o geldikten sonra hic calisamiyorum. Ne yapmaliyim? Esime tatil carsambadan beri doğru düzgün calisamiyorum o evdeyken.

Mistik kedisen evli misin? Maşallah aksamlari da calisiyorsun. Esim 5te isten geliyor ben o geldikten sonra hic calisamiyorum. Ne yapmaliyim? Esime tatil carsambadan beri doğru düzgün calisamiyorum o evdeyken.
evet evliyim
şöyle düşün onun tuzu kuru işi gücü halletmiş.
sen de kendini kurtaracaksın o yüzden bol bol çalışalım evin işi bir yere gitmiyor

Ben galiba yds yi kpss sonrasına bırakıyorum çünkü iki sınav birden başedemiycem zaten yds 6 ayda bir var, kpss puanımı cebime ataym, 6 ay adamakilli yds ye caliscam sadece, zaten hemen atanılmıyor. Ohh kpss bakıcam yalnzcaaa :))) yds yi rafa kaldryorm :))

Merhaba canım. Öncelikle haklisn milletten tiksindm artk "evde misin, çalışmiyo musun" bilmem neeee...inş susturcaz.
Canm her kitapta farkli sorular cikar. Evveliyat in konu anlatmnda da olmayan soruları gördm ben kendi soru bankasnda. Evveliyatn soru bankasini iki kez çözcez ve sorudan öğrencez. Pusula da iyi diyorlar zaten, o varsa bence yeter, gerisi sorulardan öğrenilecek bence.

ben artık hiç dinlemiyor kimseyi he he deyip geçiyorum
-nerde çalışıyorsun?
-kpss'de çalışıyorum

tamam canım o zaman ama yine de güzel gidiyorsun arada kafa dağıtmak için bir tane makale oku bak günde çok faydasını göreceksin. sonraki sınava 100 alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…