Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

herkese göre değişiyor canım gebelik. benim rahat geçmesine rağmen bazı şeylere engel olamıyorsun. mesela sık idrara çıkma ve uyku problemei back kalça ağrıları olmazsa olmazı gebeliğin. bulantı kişiye göre değişiyor ama. risk te almış olabilirsin olmayadabilirsin. bence 2-3 ay kala çalışmalara başlayın :) hemen olması biraz güç zaten. sen bilirsin yinede tabi :)

Biraz daha düşüneyim bakalm :)) sag ol canım :)

Kızlar benim tarih kitaplarım hala gelmedi ya. onlarla birlikte götüreyim çalışmayı diye kaç gündür tarih bakmadım. ne uzun sürdü göndermeleri

Evet cnm. Tam çözemediğim bazı yerler oluyo benim. Öyle olunca anlam mı çkarmaya çalışyosun? Bi de okuma parçalarını bitirip soru çözümüne geçicem ben, sen???
Bir ay kadar böyle gramer-makale-kelime-konuşma çalışayım diyorum. Bir aydan sonra soru çözmeye geçeceğim. İyice okuma anlama yeteneğim gelişsin de sonra sınava yönelik hazırlanayım. yds kitaplarını da çözmeye başlayacağım kpss ye ek olarak ama bir ay sonra.

Sen nasıl yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…