- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Ben de iki parça okudum, akşama da iki parça. Günlük 4 parça hedefim:))) Böylece 2 ayda anca bitiyo kitap.yds çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iki parça okudum, akşama da iki parça. Günlük 4 parça hedefim:))) Böylece 2 ayda anca bitiyo kitap.yds çalışıyorum
süper ben de şimdi gramer bakıyorum. sonra iki makale. sonra matematikBen de iki parça okudum, akşama da iki parça. Günlük 4 parça hedefim:))) Böylece 2 ayda anca bitiyo kitap.
herkese göre değişiyor canım gebelik. benim rahat geçmesine rağmen bazı şeylere engel olamıyorsun. mesela sık idrara çıkma ve uyku problemei back kalça ağrıları olmazsa olmazı gebeliğin. bulantı kişiye göre değişiyor ama. risk te almış olabilirsin olmayadabilirsin. bence 2-3 ay kala çalışmalara başlayın :) hemen olması biraz güç zaten. sen bilirsin yinede tabi :)Bu aralar çok aklıma düştü bebek fikri. Napıcam bilmiyorum. Görüyorum da sıkıntılı olabiliyor. Düşünüyorum bi dahaki ay tuttu diyelim max 6 aylık oluyorum sınavda. Off off bilemedim. Keşke bu his gelmese.
Biraz daha düşüneyim bakalm :)) sag ol canım :)herkese göre değişiyor canım gebelik. benim rahat geçmesine rağmen bazı şeylere engel olamıyorsun. mesela sık idrara çıkma ve uyku problemei back kalça ağrıları olmazsa olmazı gebeliğin. bulantı kişiye göre değişiyor ama. risk te almış olabilirsin olmayadabilirsin. bence 2-3 ay kala çalışmalara başlayın :) hemen olması biraz güç zaten. sen bilirsin yinede tabi :)
süper gidiyooorrnasılsınız arkadaşlar calısmalar nasıl?
Hangi siteden aldn cnm? Bu aralar yoğunlarmış siteler bi de.Kızlar benim tarih kitaplarım hala gelmedi ya. onlarla birlikte götüreyim çalışmayı diye kaç gündür tarih bakmadım. ne uzun sürdü göndermeleri
canım buradan paylaşmak sorun olur site adresi paylaştım diye daha yeni ban yemiştimHangi siteden aldn cnm? Bu aralar yoğunlarmış siteler bi de.
benden bugün iki makale çıktı :)4 parça okuyabildim yds için. Ama son parçada gına geldi ya. 3 mü yapsam acaba bugünlük pek hasılatm yok neyse bu da kar :))
Seninkiler çoook uzun ama oku oku bitmez. :) 2 iyi o yüzden. :))benden bugün iki makale çıktı :)
ilk makale yine çok uzundu acayip sıkıldım ama ikincisi bir sayfalıktı. kısa olunca kopma olmuyor.Seninkiler çoook uzun ama oku oku bitmez. :) 2 iyi o yüzden. :))
aynen katılıyorumOkuma yapınca çok rahat öğreniliyo kelime ya
Evet cnm. Tam çözemediğim bazı yerler oluyo benim. Öyle olunca anlam mı çkarmaya çalışyosun? Bi de okuma parçalarını bitirip soru çözümüne geçicem ben, sen???ilk makale yine çok uzundu acayip sıkıldım ama ikincisi bir sayfalıktı. kısa olunca kopma olmuyor.
Bir ay kadar böyle gramer-makale-kelime-konuşma çalışayım diyorum. Bir aydan sonra soru çözmeye geçeceğim. İyice okuma anlama yeteneğim gelişsin de sonra sınava yönelik hazırlanayım. yds kitaplarını da çözmeye başlayacağım kpss ye ek olarak ama bir ay sonra.Evet cnm. Tam çözemediğim bazı yerler oluyo benim. Öyle olunca anlam mı çkarmaya çalışyosun? Bi de okuma parçalarını bitirip soru çözümüne geçicem ben, sen???