Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Bir ay kadar böyle gramer-makale-kelime-konuşma çalışayım diyorum. Bir aydan sonra soru çözmeye geçeceğim. İyice okuma anlama yeteneğim gelişsin de sonra sınava yönelik hazırlanayım. yds kitaplarını da çözmeye başlayacağım kpss ye ek olarak ama bir ay sonra.

Sen nasıl yapacaksın?
Ben şu an reader at work 2 yi okuyorum 230 parça var çeşitli konularda. Kelime bilgisini oldukça arttırır bitirdiğimde. Her gün 4 parça ile 2 ayda bitecek inş. Hem kalıp da öğreniyorum tabi bazen çözmesi zor oluyo ama faydalı. 2 ay sadece okuma yapıcam yani. Ocaktan marta 3 ay da soru çözcem yediiklim yds strateji kitabı aldm bayağı güzel. Ona başlarm ocakta. Öyle işte:KK66:

Ben şu an reader at work 2 yi okuyorum 230 parça var çeşitli konularda. Kelime bilgisini oldukça arttırır bitirdiğimde. Her gün 4 parça ile 2 ayda bitecek inş. Hem kalıp da öğreniyorum tabi bazen çözmesi zor oluyo ama faydalı. 2 ay sadece okuma yapıcam yani. Ocaktan marta 3 ay da soru çözcem yediiklim yds strateji kitabı aldm bayağı güzel. Ona başlarm ocakta. Öyle işte:KK66:
çok güzel :KK66:
bu sene hem yds den hem de kpss den yüksek puanlar alacağız :KK66:

Bu arada kadınlar kulübünün de saatini ileriye aldım kafamı karıştırıyordu. Artık Moskova saatindeyim :KK70:Kışın saatleri ileri alarak bir ilke imza attım :KK70:

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar.

dün 4 buçuk saat çıktı benden o_O
bugün 4 buçuk saat yolculuk yapıp yapmama konusunda karasızım. bebeğimi ve kendimi tehlikeye atmaktan korkuyorum açıkçası. ne yapsam bilemedim. :KK51:
eğer yazmazsam 1 hafta bilinki yokum :) tel. dan girmek çok zor sürekli sayfa yenileniyor.
neyse görüşemezsek size kolay gelsin :) ben çalışmaya ara vermiş olucam :KK3:

Hehe ya mühendis de çok uzak oturuyoruz işine. Taşncaz tabi.

işkence gibi ama

hayat mı bu

hoş burda da fabrikada çalışan bir arkadaş 6.45 te servise biniyorum dedi akşam da 6 da ev de oluyormuş

biz çok lüks yaşıyoruz utandım kendimden

8 de kalkıp çocuğu okula götürüp kendimiz işe gidiyoruz

işkence gibi ama

hayat mı bu

hoş burda da fabrikada çalışan bir arkadaş 6.45 te servise biniyorum dedi akşam da 6 da ev de oluyormuş

biz çok lüks yaşıyoruz utandım kendimden

8 de kalkıp çocuğu okula götürüp kendimiz işe gidiyoruz
Hayat değil malesef günde 4 saat yol. Aksam 9 da evde oluyor. İnş bi an önce taşınalm da kurtulcak bakalm.

Kızlar bişey sorucam ben güzel sanatlar fakültesi müzik bölümü okuyorum 4 sınıftayım geçen sene formasyon verdiler bu senede verilecekmiş ama henüz bi ses seda yok sizce verirlermi :KK43: kpss çalışmaya başlamıştım zaten ama vermezlerse yazık olcak :KK12:

günaydınlar kızlar.

dün 4 buçuk saat çıktı benden o_O
bugün 4 buçuk saat yolculuk yapıp yapmama konusunda karasızım. bebeğimi ve kendimi tehlikeye atmaktan korkuyorum açıkçası. ne yapsam bilemedim. :KK51:
eğer yazmazsam 1 hafta bilinki yokum :) tel. dan girmek çok zor sürekli sayfa yenileniyor.
neyse görüşemezsek size kolay gelsin :) ben çalışmaya ara vermiş olucam :KK3:
tamam canım sana da kolay gelsin :KK66:

X