Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

"Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemegi bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim."
M.Kemal Atatürk-Nutuk :KK200:

Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
Harika :KK200:
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

bende building skills var cesur öztürkün. bitirmiştim onu güzel kitaptı
evet canım faydalı o kitap
Artk 7 ay çöze çöze hızlı olucaz :)))
inşallah bakalım. o olurda bendeki hafızayla tarih ve anayasa ne olcak bilmiyorum :)
hala yds bakıyorum. üç gün derslere bakmadığım için programın gerisinde kaldım. artık daha az uyuyup boş vakitleri kaldıracağım programı yeniden yakalayana kadar.
normalde bugün yds 2 saatti ama 4.saati bitirdim. hem bugünü hem de çalışmadığım üç günden biri bitti :KK54:şimdi çalışmadığım ikinci güne geçiyorum.
maşallah canım nazar değmesin hızlısın sen yaparsın :):nazar:
"Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemegi bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim."
M.Kemal Atatürk-Nutuk :KK200:

Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
seninde canım hepimizin En Büyük TÜRKİYE

Canım ya zor :KK43: ben de oturucam kocam evde bugün bakalm çalışcak mıym. Sen de dinlene dinlene ilerle canım.
bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.

bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.
Biz de dün akşam çıktık. Bugün evdeyiz, o da hazırlanıyo zaten sınava boş vakitlerinde. Bıktı özelden o da :)) Atanırz inş ikimiz de :))

yok canım 1 saat çalıştım yine uyudum. 10 buçukta kalktım sonrada :KK43: artık uykumu alamıyorum. zaten gece kramp, wc yüzünden uykum çok kötü. bölük pörçük.
Bu aralar çok aklıma düştü bebek fikri. Napıcam bilmiyorum. Görüyorum da sıkıntılı olabiliyor. Düşünüyorum bi dahaki ay tuttu diyelim max 6 aylık oluyorum sınavda. Off off bilemedim. Keşke bu his gelmese.

X