- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- Konu Sahibi Mistik Kedi
ben şokmistik günler 3 er 5 er değil 45 er birden azaldı
iyi çalışmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şokmistik günler 3 er 5 er değil 45 er birden azaldı
iyi çalışmalar
temizlik yapıyordum ya inanamıyorum şok oldum şu anM Mistik Kedi cim, nerelerdesin?
ünide okumuyorum ama öğrenciye en kötü nasıl olursa öyle yaparlar herhalde, şu gidişata görearkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?
yapacak tek bir şey var, gün boyu uyandıktan sonra sadece çalışmak. yoksa hayatta hazır olamayız.çok şaşkınım mayıs ne insan ağustosta yapar git gide strese soktular milletş
Günlük soru miktarını da mı yazsak acaba? Ne çözdüğümüzü, gelişip gelişmediğimizi görürüz.
bugün hiçbirşey yapmadım benBende sabah düşündüm bunu..
o gün ne çalıştık, konu + soru yazalim güzel olur.
Düzenli olur en azindan
canım bende çok araştırdım en sonunda ihtiyaç prizma GK seti alıp matematik içinde yargı konu anlatımlı kitapları almaya karar verdim... prizma görsel olarak akılda kalıcı geldi bana...soru seti olarakta seninde düşündüğün gibi ihtiyaç birde pegem çözümlu alacağım. ..tarih içinde evveliyat. ..mat yargı, tarih evveliyat, set olarak da ihtiyaç dediniz.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İhtiyaç ve yargı soru setini, evveliyat tarih alacağım
Pegem bende bu yılın var zaten.
Başka eklemek isteyen varsa paylaşın fikirlerinizi lütfen
konu anlatım olarak elimde pegem var ve çok memnunum yazanlardan Allah razı olsun ilk kez zevkle ders çalışıyorum. Soru bankası seti de pegem çözümlü çok çok iyi gidiyor. sadece soru olarak düşününce de ihtiyaç, yargı ve evveliyat soru seticanım bende çok araştırdım en sonunda ihtiyaç prizma GK seti alıp matematik içinde yargı konu anlatımlı kitapları almaya karar verdim... prizma görsel olarak akılda kalıcı geldi bana...soru seti olarakta seninde düşündüğün gibi ihtiyaç birde pegem çözümlu alacağım. ..tarih içinde evveliyat. ..
Günaydın canım..Günaydınlar herkese. Çalışmaya devam
merhaba arkadaşım,Merhaba arkadaşlar,
new smiles yds bayağı iyiymiş senin önerilerin nelerdir yds konusunda? Tavsiye verirsen sevinirim :)