Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

günaydınlar
bende kalktım işlerimi hallettim şimdi müh. derslerine çalışıyorum. saatinide yazcam sonra gaza gelmek için. 5 günüm var. eski çıkmış sorulara baktım. ağır müh. problemleri. her dersten sormuşlar. ama ben hepsini unuttum o_O
hayırlısı

kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...

ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...

çok mu az acaba ya...

konuya bi göz attım da bayağı motive olan arkadaşlar var, herkese bol şans dilerim kızlar, umarım hepimizin gönlüne göre olur.:KK69::KK69:
senelerdir asla yüksek lisansla uğraşmam, hele devlette hiç çalışmam diyen ben yaş 30 a gelip de hala elde avuçta iş olmayınca acaba kpss çalışsam mı, hem yüksek lisansta fena fikir değil gibi düşüncelere kapıldım ve bismillah diyip çalışmaya başladım. ama tabi hem ales, hem yds, hem kpss hepsi birden nasıl yetişecek hiç bi fikrim yok..:KK43:
kpss için elimde ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı setleri var. ales için de yediiklim'in konu anlatımlı kitapları var, ama ales için mutlaka deneme de almam lazım, zaman çok kısıtlı. ales 22 kasımda, o güne kadar konuları bitirmeliyim.

ehh bir de yds var ki, kabuslarıma giriyor resmen. gazi üniversitesi mezunuyum, anadolu lisesi okudum, üstelik üniversitede de hazırlık okudum ama kendime güvenim sıfır yds konusunda. hele ki grammar resmen kabus :KK17: 27 marta kadar da süre var ama panik haldeyim. özellikle grammar konusunda her türlü fikre açığım kızlar :KK17:

kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...

ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...

çok mu az acaba ya...
hayır hayır çok iyi. ama önemli olan her dersi çalışabilmek sanırım. ben matematikten başımı kaldıramıyorum. yeni plan yaptım onda her derse bakmam gerekiyor. şimdi konulara ağırlık verelim de tabi soru da çözelim pekiştirmek için, konuları bitirince asıl deli gibi soru çözeceğiz. ama ben yine de günlük çözdüğüm soru miktarını yazmaya başladım yavaş yavaş, ileriye hazırlık olsun diye :KK66:

konuya bi göz attım da bayağı motive olan arkadaşlar var, herkese bol şans dilerim kızlar, umarım hepimizin gönlüne göre olur.:KK69::KK69:
senelerdir asla yüksek lisansla uğraşmam, hele devlette hiç çalışmam diyen ben yaş 30 a gelip de hala elde avuçta iş olmayınca acaba kpss çalışsam mı, hem yüksek lisansta fena fikir değil gibi düşüncelere kapıldım ve bismillah diyip çalışmaya başladım. ama tabi hem ales, hem yds, hem kpss hepsi birden nasıl yetişecek hiç bi fikrim yok..:KK43:
kpss için elimde ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı setleri var. ales için de yediiklim'in konu anlatımlı kitapları var, ama ales için mutlaka deneme de almam lazım, zaman çok kısıtlı. ales 22 kasımda, o güne kadar konuları bitirmeliyim.

ehh bir de yds var ki, kabuslarıma giriyor resmen. gazi üniversitesi mezunuyum, anadolu lisesi okudum, üstelik üniversitede de hazırlık okudum ama kendime güvenim sıfır yds konusunda. hele ki grammar resmen kabus :KK17: 27 marta kadar da süre var ama panik haldeyim. özellikle grammar konusunda her türlü fikre açığım kızlar :KK17:
hiç panikleme, hemen otur kendine bir çalışma planı hazırla ve o plana KESİNLİKLE UY :KK66:
hepsi bu kadarcık. sonra hayallerin sana koşacak zaten :KK66:

hiç panikleme, hemen otur kendine bir çalışma planı hazırla ve o plana KESİNLİKLE UY :KK66:
hepsi bu kadarcık. sonra hayallerin sana koşacak zaten :KK66:
kesinlikte çok haklısın :KK9:
ales için nasıl bi çalışma planı yapsam ki acaba diye düşünüyorum. ales i halledersem kasım sonuna kadar kpss için de türkçe matematik tamamen bitmiş olur, geriye yds ile kpss'nin sözel bölümü kalır ama işte düşününce devreler yanıyor benim :KK45:

ya arkadaşlar benim tarih ve coğrafya çok kötüydü dershanem daha başlamadı ama ben ders çalışmaya başladım. Şöyle bir sıkıntım var aynı gün 2 dersi birden çalışamıyorum :s diyelim tarihe başladım bir süre hep tarih çalışasım geliyor sonra diyorum artık coğrafya çalışım bu seferde bir süre hep coğrafya çalışıyorum tarihe bakmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Tarihte : daha Türkiye anadolu selçuklu devleti kültür ve medeniyetteyim
Coğrafyada : su,toprak ve bitki deyim :S

ya arkadaşlar benim tarih ve coğrafya çok kötüydü dershanem daha başlamadı ama ben ders çalışmaya başladım. Şöyle bir sıkıntım var aynı gün 2 dersi birden çalışamıyorum :s diyelim tarihe başladım bir süre hep tarih çalışasım geliyor sonra diyorum artık coğrafya çalışım bu seferde bir süre hep coğrafya çalışıyorum tarihe bakmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Tarihte : daha Türkiye anadolu selçuklu devleti kültür ve medeniyetteyim
Coğrafyada : su,toprak ve bitki deyim :S
hepsine eşit bakmak lazım. yoksa birine bakarken diğerine bakamıyorsun. plan yapmak lazım. günleri derslere bölmeyi denesen?

X