Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

yaaa inanamıyorum şuan gerçekten. baktım bende. bir yanlışlık olmalı bilseydim dondururdum y.l. şoktayım şoktayım
bu benim son şansım. yani birdaha çok zor. kalkar bişi olur. bebeği bırakacak yer vs

ama yıllardır böyle değilki ösym sayfasında mı yazıyor ? benim yüksek lisans doğum oooofffff yetişmesi mümkün değil.

Aynı endişeleri ve duyguları paylaşıyorum seninle Ne yapcağımı şaşırdım

tam 45 gün mü yapıyor ? ben daha kpss ye başlayamadım bile. çalışmam gereken başka şeyler var.

Arkadaşım resmen 45 günümüz gitti kafadan

Dershane hocanın yorumları nasıl oldu?

Yetişir korkmayın konular zaten daha önce bitiyor vs dedi adam

Bîz biraz of Pof yaptık çok az değil çok da fazla değil iyi çalışın vs dedi

Bir de bu ön ders gibi bir şeydi 3 kişi idik sınıfta zaten kimse kimseyi tanımıyor şaşkın şaşkın oturduk

Anladım canım. O vakit zaman hocanın dinleme zamanı :)

40 gün yapıyor arkadaşım da 1.5 ay diyoruz ya ondan öyle yazdım :)
normalde kassak yetişir ama benim durum çok karışık şimdi. başka bir sınava çalışıyorum şuan. yüksek lisans devam ediyor. sınavlar bitince doğum :) her şey iyi güzel tabide gelde çalış şimdi :) 3 ay çalışarak 82 alabildim. yine yetmiycek ama hayırlısı artık. bebeğin şansına inşallah olur.

Sen gönlünü ferah tut. Allahın izniyle olacaktır. Basarmanin %90 i çok istemek. Sen elinden geleni yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…