- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
yok artık doğrumu gerçektenGenel yetenek genel kultur sinavini mayisa koymuslar yuh yaaaa zaman cok fena daraldi
Evet dogruymus yaaa hic iyi olmadi bu konular nasil yetiscekyok artık doğrumu gerçekten
ama yıllardır böyle değilki ösym sayfasında mı yazıyor ? benim yüksek lisans doğum oooofffff yetişmesi mümkün değil.Evet dogruymus yaaa hic iyi olmadi bu konular nasil yetiscek
daha güzel olur işte heyecanlı olur hevesli olursun
ama yıllardır böyle değilki ösym sayfasında mı yazıyor ? benim yüksek lisans doğum oooofffff yetişmesi mümkün değil.
yaaa inanamıyorum şuan gerçekten. baktım bende. bir yanlışlık olmalı bilseydim dondururdum y.l. şoktayım şoktayım
bu benim son şansım. yani birdaha çok zor. kalkar bişi olur. bebeği bırakacak yer vs
Aynı endişeleri ve duyguları paylaşıyorum seninleNe yapcağımı şaşırdım
mistik günler 3 er 5 er değil 45 er birden azaldı
iyi çalışmalar
Arkadaşım resmen 45 günümüz gitti kafadan
Dershane hocanın yorumları nasıl oldu?
Yetişir korkmayın konular zaten daha önce bitiyor vs dedi adam
Bîz biraz of Pof yaptık çok az değil çok da fazla değil iyi çalışın vs dedi
Bir de bu ön ders gibi bir şeydi 3 kişi idik sınıfta zaten kimse kimseyi tanımıyor şaşkın şaşkın oturduk
tam 45 gün mü yapıyor ? ben daha kpss ye başlayamadım bile. çalışmam gereken başka şeyler var.
normalde kassak yetişir ama benim durum çok karışık şimdi. başka bir sınava çalışıyorum şuan. yüksek lisans devam ediyor. sınavlar bitince doğum :) her şey iyi güzel tabide gelde çalış şimdi :) 3 ay çalışarak 82 alabildim. yine yetmiycek ama hayırlısı artık. bebeğin şansına inşallah olur.40 gün yapıyor arkadaşım da 1.5 ay diyoruz ya ondan öyle yazdım :)
normalde kassak yetişir ama benim durum çok karışık şimdi. başka bir sınava çalışıyorum şuan. yüksek lisans devam ediyor. sınavlar bitince doğum :) her şey iyi güzel tabide gelde çalış şimdi :) 3 ay çalışarak 82 alabildim. yine yetmiycek ama hayırlısı artık. bebeğin şansına inşallah olur.
inşallah canım amin hepimiz içinSen gönlünü ferah tut. Allahın izniyle olacaktır. Basarmanin %90 i çok istemek. Sen elinden geleni yap canım.
ciddi misinGenel yetenek genel kultur sinavini mayisa koymuslar yuh yaaaa zaman cok fena daraldi