Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?

mat yargı, tarih evveliyat, set olarak da ihtiyaç dediniz.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İhtiyaç ve yargı soru setini, evveliyat tarih alacağım
Pegem bende bu yılın var zaten.
Başka eklemek isteyen varsa paylaşın fikirlerinizi lütfen

canım bende çok araştırdım en sonunda ihtiyaç prizma GK seti alıp matematik içinde yargı konu anlatımlı kitapları almaya karar verdim... prizma görsel olarak akılda kalıcı geldi bana...soru seti olarakta seninde düşündüğün gibi ihtiyaç birde pegem çözümlu alacağım. ..tarih içinde evveliyat. ..

konu anlatım olarak elimde pegem var ve çok memnunum yazanlardan Allah razı olsun ilk kez zevkle ders çalışıyorum. Soru bankası seti de pegem çözümlü çok çok iyi gidiyor. sadece soru olarak düşününce de ihtiyaç, yargı ve evveliyat soru seti

Merhaba arkadaşlar,
new smiles yds bayağı iyiymiş senin önerilerin nelerdir yds konusunda? Tavsiye verirsen sevinirim :)
merhaba arkadaşım,
ben yds çalışmadım açıkçası. odtü mezunuyum, zaten her şey ingilizce olduğu için çalışmaya gerek kalmadı. ama çok yoğundu bizde ingilizce. ben sana kurs öneririm ama kalitelisinden. ingilizce pek tek başına öğrenilecek bişi değil. seviyen 50-60 gibiyse belki tek başına öğrenirsin ama temel yoksa kursa git derim. temel varsa kitap okumanı öneririm. ingilizce roman okuyorum ben. seni ing. ,ile sürekli uğraşmanı sağlar. kopmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…