- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- 133
1-2-3 cnm cvp ondan kafamö karıştıCevap 1-2-3 canım.
Peki cevap anahtarı ne diyor
Denemeyi yaptım sonuca bakmadım henüz, mat dışında daha kolay geçti..çalışmalar işe yarıyor galiba, matematik de yine 14 soru yaptım sadece çünkü aşırı zor geldi.. bence pegem matematikte baya zorluyor, ama olsun zor soru tiplerine alışıyoruz, moral bozmuyoruzzz.. aynen devam.. bugün sonuçlara hatalarıma bakarım, gece de bi ders çalışırım herhalde matematik olur..
Canım 500 kg almış.kızlar şu saatte beynim durdu soruyu çözemiyorum bi el atın
kızlar şu saatte beynim durdu soruyu çözemiyorum bi el atın
Boyları küçük parçalara ayırmasındaki maksat, birbiriyle olan ilişkileri azaltmak değil. Yeni fethettiği yerlerde kalıcı olmayı sağlamak ve sinirlardaki güvenliği sağlamak.Eki Görüntüle 2116897
Kızlarcım bu sorunun cevabı D'ymiş ama B'de de bir gariplik yok mu sizce? Adam boyları küçük parçalara ayırıyor zaten niye toplumsal dayanışmayı artırmak istesin azaltmak ister. Ben mi yanlış düşünüyorum?
Boyları küçük parçalara ayırmasındaki maksat, birbiriyle olan ilişkileri azaltmak değil. Yeni fethettiği yerlerde kalıcı olmayı sağlamak ve sinirlardaki güvenliği sağlamak.
Cevap d demiştim soruyu okur okumaz bende.
Uuu mat tam benlik :)sinir etti beni şuna bi bakın lütfen
cevap 3sinir etti beni şuna bi bakın lütfen
sinir etti beni şuna bi bakın lütfen
Uuu mat tam benlik :)
cevap 3
aynı şeyi yapıp y = 10 dersen böyle 4 ve 2 bulursun
benim yaptığım baya karışık oldu. yukarıda arkadaş sadecik yapmış işlemi. bende o şekilde yaptım.evet beybiiiii
evet 3 de ben bi 2 buldum bi 4 buldumsen nasıl 3 buldun de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?