- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
kızlar şu mum soruları oldum bittim nefret ettim denklemini kuramıyorum bi türlü tek bildiğim bi saatte kalan boylarını hesaplamak bi el atın lütfeenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şu mum soruları oldum bittim nefret ettim denklemini kuramıyorum bi türlü tek bildiğim bi saatte kalan boylarını hesaplamak bi el atın lütfeenn
arkadaşlar yapamadığımız soruları ekleyebiliyoruz demi telden mi eklleniyor özellikle de mat sorularım oluyor yardımcı olur musunuz?
Ben de yapamadım çözmek için benzer soru baktım buldum çözdüm.ekleyebilirsin tabi ki , yardımcı oluruz
ahah süpersin tatlım bu sorularda deli oluyorum ben ya
aaa hadi yaa mantıklı taktikkBen de yapamadım çözmek için benzer soru baktım buldum çözdüm.
Ben de sayende öğrenmiş oldum tesekkurler
Batı Trakya.I. Kırım
II. makedonya
III. Batı trakya
yukardakilerden hangilerinde yaşayan Türkler, Balkan savaşlarından sonra azınlık statüsüne girmiştir?
Sadece 3 canım.I. Padişahın sadece hükümet başkasını ataması
II. Hükümetin meclise karşı sorumlu olması
III. padişahın meclisi açma ve kapama yetkisinin sınırlandırılması
hangileri 1876 Kanuni esaside yapılan 1909 değişikliklerinin sonucudur?
Batı Trakya.
Sadece 3 canım.
Ama bir konusunda da fikrim yok. Cevap nedir ?
İkiye ikna oldum da hem de öğrenmiş oldum ama biri ben de anlamadım. Bendeki kaynaklarda da yazmiyordoğru sadece 3 bu, ama makedonya sırbıstana verilmedi mi?
I,II,III Cnm maalesefben sadece I de takıldım, II ve III tamam da I hakkında bi fikrim yok
aynen I ne meb kitabında var, ne de pusula da, anlamadım ki nerden çıktı o, kafam karıştı, cvp ne şimdi II ve III mü , I II ve III müİkiye ikna oldum da hem de öğrenmiş oldum ama biri ben de anlamadım. Bendeki kaynaklarda da yazmiyorEki Görüntüle 2119167
Umarım sınavda çıkmaz o zamanaynen I ne meb kitabında var, ne de pusula da, anlamadım ki nerden çıktı o, kafam karıştı, cvp ne şimdi II ve III mü , I II ve III mü
inş cnm :)Umarım sınavda çıkmaz o zaman
Bana A gibi geldi. Böyle olabilir mi cevap?kızlar şu soruda bi hata yok mu?
evet cnm ya a cvp, gün içinde nasıl çözdün bakacağım...tşklerBana A gibi geldi. Böyle olabilir mi cevap?
Eki Görüntüle 2119805
D mi cevap?şuna da bi el atın lütfeenn :)
Bu 80 li 90 li yılların çok zorlayıcı soruları var gerçektenşuna da bi el atın lütfeenn :)