MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
Ben atandım çok şükür. Burayı yardımcı olmak için takip ediyorum. Kardeşim kpss hazırlanıyor. Mümkün oldukça ona da yardımcı oluyorum. Zor bir süreç yaşayan bilir. Ozellikle Turkce sorularinda yardimci olabilirim. Iyi calismalar.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Çok teşekkür ederim, anladım gerçekten.. iyi çalışmalar hepimize:)
Ben atandım çok şükür. Burayı yardımcı olmak için takip ediyorum. Kardeşim kpss hazırlanıyor. Mümkün oldukça ona da yardımcı oluyorum. Zor bir süreç yaşayan bilir. Ozellikle Turkce sorularinda yardimci olabilirim. Iyi calismalar.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
tbrkler, darısı bize inşBen atandım çok şükür. Burayı yardımcı olmak için takip ediyorum. Kardeşim kpss hazırlanıyor. Mümkün oldukça ona da yardımcı oluyorum. Zor bir süreç yaşayan bilir. Ozellikle Turkce sorularinda yardimci olabilirim. Iyi calismalar.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Ahmetle ayse ayni anneden olma cocuklar .aysenin oglu mehmet ahmetin yigeni oluyor :)şurada anlatılmak istenen nedir?
ahmet ile anne bir kardeşi ayşenin oğlu mehmet arasındaki hısımlığın türü ve derecesi?
ahmet'in annesinin kardeşinin yani teyzesinin oğluyla mı demek istiyor! Soruyu anlamadım! Konuyu anladığım halde
Amaclari o zaten olabildigince devirmek :)tamam anladım10 dakika sonra :)) ahmetin yeğeni demek istiyor bi cümle bu kadar devrik olabilir ya...
okurken yoruldumşurada anlatılmak istenen nedir?
ahmet ile anne bir kardeşi ayşenin oğlu mehmet arasındaki hısımlığın türü ve derecesi?
ahmet'in annesinin kardeşinin yani teyzesinin oğluyla mı demek istiyor! Soruyu anlamadım! Konuyu anladığım halde
çıkmış kpss, sınavda 5 dk düşünürdüm yaaaokurken yoruldumdıdısının dıdısının dıdısı hesabı olmuş
bunu hep karıştırıyorum ben yaşu soruda sıkıntı yok mu sizce? ben bunun cevabına tamamlayıcı düşündüm ilk ama sonra tamamlayıcı hukuk kuralı da yedek hukuk kuralının bi alt sekmesi oluyor.
Tamamlayıcı hukuk kuralının ana başlığı zaten yedek hukuk kuralı diye de düşündüm.
Aslında iki şık da oluyor buna.
ösym böyle sormaz kafa karıştırıcı çünkü iki şık da oluyor. he cevap tamamlayıcı evet ama yedek de onun ana başlığı saçma olmuşbunu hep karıştırıyorum ben ya
hangi yayın?ösym böyle sormaz kafa karıştırıcı çünkü iki şık da oluyor. he cevap tamamlayıcı evet ama yedek de onun ana başlığı saçma olmuş
hangi yayın?
isem evveliyat soru bankası
istek kipi e a, burdaki dilek şart kipi se sa eki...Eki Görüntüle 2110918
Cevap d ama ben anlayamadım, "yapsak" istek kipiyle çekimlenmiş fiil değil mi?
istek kipi e a, burdaki dilek şart kipi se sa eki...
şu soruya bi bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?