hıımm ben hiç o şekilde bakmamıştım.. tşkler :)1 ve 3 te tımar sahiplerinin aldıktan sonra yükümlü olduğu şeylerden bahsediyor ama 2 de nasıl verildiği maaş gibi düşün herkes ne iş yapıyorsa ona göre para alıyor onlarda rütbesine uygun büyüklükte tımar aliyor
ama şu da var, cebelü yetiştirmek kazaskerin görevi değil miydi? sanki orda bi anlam farklılığı var1 ve 3 te tımar sahiplerinin aldıktan sonra yükümlü olduğu şeylerden bahsediyor ama 2 de nasıl verildiği maaş gibi düşün herkes ne iş yapıyorsa ona göre para alıyor onlarda rütbesine uygun büyüklükte tımar aliyor
Hayır tımar sahipleri yetistirirama şu da var, cebelü yetiştirmek kazaskerin görevi değil miydi? sanki orda bi anlam farklılığı var
tımar sahipleri beslemek zorunda diye hatırlıyorum, neyse bi bakacağım bu soruya böyle bi soru gelse patlarmışımHayır tımar sahipleri yetistirir
Rica ederim :) ayyy şuan ders mi çalışıyorsun çok özendim vallatımar sahipleri beslemek zorunda diye hatırlıyorum, neyse bi bakacağım bu soruya böyle bi soru gelse patlarmışımsaolasın tekrar
evet maalesefffRica ederim :) ayyy şuan ders mi çalışıyorsun çok özendim valla
Deme öyle çalışmak isteyip de çalışamayanlar da varevet maalesefffayy özenme valla afakanlar basıyor
o zaman iş değişir hadii bakalım derse hemenDeme öyle çalışmak isteyip de çalışamayanlar da var
Oglus da öyle diyordu hadi anne ders çalış ben uslu uslu dururum :)o zaman iş değişir hadii bakalım derse hemen
Oglus da öyle diyordu hadi anne ders çalış ben uslu uslu dururum :)
Cevap b.Kura kapali digerleri acik havzaya sahip
o kadar test çözünce soruyu yanlış algılmışımCevap b.Kura kapali digerleri acik havzaya sahip
Oluyor oyle seylero kadar test çözünce soruyu yanlış algılmışımsaolasın
asi ve kura hazar denizine dökülüyor diye kafam oraya gitti :) ama bu soruyu iyi öğrenmiş oldumOluyor oyle seyler
Ardaşık 3 doğal sayıya n n+1 n+2 dersek
Çarpımları n(n+1)(n+2) olur
Tek tek bölersek n ile bölündüğünde (n+1)(n+2)
N(n+2) ve n(n+1) oluyo bunları toplarsak
74 ediyormuş, yani nn+3n+2+nn+2n+nn+n =74
3nn+6n-72
Nn+2n-24
Burdan n =4 çıkar büyük sayı n+2 den 6 dır
Telden yazıyorum ancak bu kadar oldu:)Astoria
oluyor öyle çok çözünce :)Ay inatla işlem hatası yapıyormuşum. Çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?