- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
bu soru yanlis cevabi. senin hatan da; 3 uzeri x var ya ust pay kisminda o 9 uzeri x diye yazilmaz. 3 uzeri x carpi 3 diye olacak... 3 tane 3 uzeri x var orada...Ben nerde hatalıyım
Maşallah mat iyibu soru yanlis cevabi. senin hatan da; 3 uzeri x var ya ust pay kisminda o 9 uzeri x diye yazilmaz. 3 uzeri x carpi 3 diye olacak... 3 tane 3 uzeri x var orada...
-2×+1= -5bu soru yanlis cevabi. senin hatan da; 3 uzeri x var ya ust pay kisminda o 9 uzeri x diye yazilmaz. 3 uzeri x carpi 3 diye olacak... 3 tane 3 uzeri x var orada...
Çok saolasın kuzum ya :)bu soru yanlis cevabi. senin hatan da; 3 uzeri x var ya ust pay kisminda o 9 uzeri x diye yazilmaz. 3 uzeri x carpi 3 diye olacak... 3 tane 3 uzeri x var orada...
aaa evet kusura bakma... işlem hatası olmşÇok saolasın kuzum ya :)
Maşallah mat iyi
Safransari gunduz calissam heralde ben de aksam kafa bosaltmak isterdim ama malum sartlar bi ben liseden beri gece calismaya aliskinim ve gece calismayi seviyorum.dun gece 4te yattim 2 kere oglusa kalktim.oglus sagolsun 7de temelli uyandi.suan 3. Kahvemi yapiyorum yoksa yatsam uyurum :)bugun 4. Kahveyi bile zorlarim denklem cozme problemleri calisildi bitti simdi hedeflenen 3 teste geldi sira.sonra suan ayirdigim mat ve tarih test yogunluklarina bakip ona gore bi plan yapacagim misafirler gidince sifirdan yeni duzene gecmem lazim o yuzden bunlar bitmeli.
Karakutu seti ben aldımKizlar karakutu karakutu aklima soktunuz :) karakutu simdiye kadar osymde cikmis sorularin konu konu ayrilmis halleri degil mi kitap icerigi yanlis anlamamisim degil mi?
Evet canım ösym nin sorduğu tüm sorular, ben matematiğini aldım sadece..
Aslında diğer dersleri de alırdım da elimde kaynak var, bi de çözümlerinde acaba güncelliyorlar mı bilgileri emin olamadım.. tarihte coğrafyada vatandaşlıkta müfredatta değişen şeyler oluyor sürekli
Soru çözülmüş canım. Çözecektim yoksaBen nerde hatalıyım
:)5 den 1 çıkarıcağıma direkt gözüm 1 e kaymış :) bi de kafam da kalmadı tüm gündür...
Üzüldüm canım.Pfff ne geceydi amadun ne guzel ders calisiyordum oglum 2 gibi uyandi yanindan kalkabildigim de saat 7ydi yatakta oturarak gecen bir gece yataga yattim ve 8de uyandi
Kolay gelsin iyi cakismalargünaydıınn kızlarrrr
ben de erken uyanamadım daha doğrusu gözümü dahi açamadım havadan mıdır nedir, bitkin haldeyim, başım da ağprıyo hafiften, neyse ki kalktım odamı topladım havalandırdım ( biraz da oksijen lazım) kahvaltımı ettiimmm..şimdi ki hedefim ilk olarak vatandaşlık yürütme konusu- sonra mat kalan testleri çözeyim- ardından tarih 20. yy osmanlı dönemi ve akşam deneme çözmek... o yüzden netten çıkıyorum maalsef çok zamanımı yiyor burası .. hadi bana ve sizlere dekolay gelsin diyorum
Bende 3 gibi uyudum oğlum 5.30 da dikti beni ayağa sağolsun bi de yatılı misafir var geri uyuma şansım da olmadıPfff ne geceydi amadun ne guzel ders calisiyordum oglum 2 gibi uyandi yanindan kalkabildigim de saat 7ydi yatakta oturarak gecen bir gece yataga yattim ve 8de uyandi
Sana da Allah kolaylık versin.Bende 3 gibi uyudum oğlum 5.30 da dikti beni ayağa sağolsun bi de yatılı misafir var geri uyuma şansım da olmadı
Sana da Allah kolaylık versin.
Zor yaşlar malesef.
Kendileri
Şu sınava kadar huysuz olmasalar keşke sınavdan sonra isterse sabaha kadar otursun benle :)Sana da Allah kolaylık versin.
Zor yaşlar malesef.
Kendileri yatıp kendileri kalktıklarında günleri de görebilecek miyiz acaba
Günde 3-4 ders kafa karışıklığı olmaz mı1 hafta bir dene yine deNasilsiniz kizlar? :) Dun gece eksik konumu bitirmis bulunuyorum. Bulamadigim sorulari matematik bolumu bitirmis bir arkadasa sordum. cok yardimci oldu. Atanirsam ona hediye alacagim
Bugun fonksiyon konusunun son sorularini da bitiriyorum. Konuyu guzel bi sekilde oturttum, icim cok rahat su an. Sonra cografya, vatandaslik calisacagim bugun.
Bugun bi plan yapacagim bi gune 3-4 ders koymayi planliyorum. Egitim bilimleri icin de video. Cok soru cozebilir miyim bilmiyorum ama not alacagim bakalim. Haftaya kac soru cozmus olacagim. :) Kolay gelsin hepinize.
Günde 3-4 ders kafa karışıklığı olmaz mı1 hafta bir dene yine de