- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Canım ben her gün bir ders çalışarak tüm konuları bitirdim 12. Ayda. Dilbilgisi ve geometri hariç.Ben bi gunde bi ders calisinca o gunum bos gecmis gibi hissediyorum. Bi de çok dengesizim ders konusunda. Sabah bazen kalkıyorum hemen 2 tane matematik denemesi çözüyorum. Sonra diğer derslere geçiyorum. Ama tarih çalıştığım zamanlarda 2 ders çalışabiliyorum yoğun oluyor ya tarih.
Bi de sayısal sözel önerirler ya. Ben bazen sadece sözel günü yapıyorum bi günü; canım sıkılınca derslerin gününü değiştiriyorum. Tarih, coğ. vat. sınavda da sırayla çözdüğüm için; ders çalışırken de kafam o sırayla gidiyor daha iyi hissediyorum.
Sen nasıl çalışıyorsun? Senin konular bitti galiba. Soru çözüyorsun baya. Geçen hafta 1700+ soru çözmüşüm ama bu hafta bakalım nolacak. Not alacağım sınava kadar 52.000 soru çözebilecek miyim diye
Ondan sonra bir süre günde 2 farklı ders olarak ilerledim.
Sonra bir ay her hafta bir dersin kitabını bitirme kampı yaptım.
2 haftadır da günde 60 matematik 60 Türkçe + bir ders olarak ilerliyorum.
Yani ders çalışmaya başladığımdan beri tüm programları uyguladim sanırım.
Ama program yapıp yapıp hiç yarım bırakmadım. Hepsini uyguladim.
Karakutu kitaplarım bitene kadar da, bu programlarima devam edeceğim.
Ben de bu hafta ortalama günde 400 soru çözdüm. Ama haftanın 5 günü sadece ders çalıştığım için 2000 soru oldu. Hafta içi 40 tarih ve 100 Türkçe de yetistiremedim, onları da bugün yada yarın çözmeyi planlıyorum.
Kızımı parka götürdüm yoruldum öğlen iyi uyusun da kalan sorularımi.yaoatim diye ama 10 dk uyudu uyuyamıyorum şimdi malesef