- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Benim beynim akşamları çok dolu oluyor yaBen de oglusu uyuttum planim denklem problemlerine calisip 3 test cozmek sonrasina bakariz :)
Eee çalışıyoruz,
ben de bugün tarih yumuşama dönemini okudum, ingilizce kelime çalıştım, şuan karakutu mat 2 den test çözüyorum..
cnm ben şu ana kadar pusula-pegem-kozmik oda-tonyokuk ve benim hocamın çek kopart testlerini çözdümtarihte hangi soru bankasıyla çalışıyorsun cnm ?
Uyu canım erken kalkarsın. Böyle yararlı olmaz çalıştığın zatenayy kızlar zar zor 1 test çözdüm yabi anda uyku bastırdı
ayy yok zaten göz kapaklarım benden alakasız dalgalar yapıyorUyu canım erken kalkarsın. Böyle yararlı olmaz çalıştığın zaten
Pofu gece nobeti devralmaya beklerim :) fazla bekletme beniayy yok zaten göz kapaklarım benden alakasız dalgalar yapıyor
sabaha karşı gelcem yaPofu gece nobeti devralmaya beklerim :) fazla bekletme beni
3 gibi buralarda olurum tahminen :) daha fazlasi bugun zor gibisabaha karşı gelcem yaçok soğuk üşeniyorum
ben 5 gibi gelcem cnm :) en olmadı 6 o da olmadı 73 gibi buralarda olurum tahminen :) daha fazlasi bugun zor gibi
Bu gece bulusamiyoruz o zman tuh :)ben 5 gibi gelcem cnm :) en olmadı 6 o da olmadı 7Allah kerim
Kizlar karakutu karakutu aklima soktunuz :) karakutu simdiye kadar osymde cikmis sorularin konu konu ayrilmis halleri degil mi kitap icerigi yanlis anlamamisim degil mi?
Ben sadece kpss cikmis soru alacagim sanirim bi de ktaba dalarsam hic cikamam isin icinden bi de guncelleme kismi var ozellikle vatandaslikEvet canım ösym nin sorduğu tüm sorular, ben matematiğini aldım sadece..
Aslında diğer dersleri de alırdım da elimde kaynak var, bi de çözümlerinde acaba güncelliyorlar mı bilgileri emin olamadım.. tarihte coğrafyada vatandaşlıkta müfredatta değişen şeyler oluyor sürekli