Kendini sınırlama bence. Benim çevremde hep 90-92 alanlar var :) Onlara sorduğumda ilk hata "85 yeter" diye düşünmek ya da "90 alsam atanırım bana yeter" demek... sen kendini 85 e şartlayınca, sınavda heyecandır, aksiliktir bir sorun çıkar... O yüzden hedefin hep yüksek olsun. Yani, bana şu yeter yeterden ziyade en az 85 de kendine...Puanlara baktım 89-90-92.. 85 aslında yeter gibi geliyordu ama göremedim 85le pek bi yer..
Ben son denemede hesapladım 75 puan yapmıştım türkçede bile 6 yanlışım vardı..
Çok motivasyonsuzum şu an ya benim netler nasıl artacak, test çözmek lazım sırf test üzerinden gidicem şu son matematik konularım da bitsin..
Bugün vatandaşlıktan test çözüyorum, konuları bitirmiştim.. Akşam da matematik video izlerim..
Yarın da deneme + coğrafya soru çözümü düşünüyorum, bakalım.. pazar da deneme yapıcam galiba..
amin inş.Burada bir avuç insanız ve hepinizi görüyorum ki çok gayret gösteriyorsunuz allah emeginizi karşılıksiz bırakmaz inşallah
Uzman kariyer dershanede çözdüm bu hafta Türkiye genelini. Guzeldi o da.Murat alacaklarım arasında 2. 10 ki ya karar veremedim.
Yargı dA olabilir evet aklıma uzman kariyer geldi. Çözdünüz mü hiç?
Kitappatik.com dan aldım canım. Set olarak hepsini orası satiyir sadece. Ve yayinevinin kendi dagiticisiymis zatenSafransari canım sen karakutu almıştın dimi, internetten hangi siteden sipariş etmiştin ben de bugün sipariş etmek istiyorum da hangi site güvenilir bilemedim
AminnnBurada bir avuç insanız ve hepinizi görüyorum ki çok gayret gösteriyorsunuz allah emeginizi karşılıksiz bırakmaz inşallah
Ben salı günü çözdüm canım.kızlarrr yarın deneme günüüüüüüü :)
Kendini sınırlama bence. Benim çevremde hep 90-92 alanlar var :) Onlara sorduğumda ilk hata "85 yeter" diye düşünmek ya da "90 alsam atanırım bana yeter" demek... sen kendini 85 e şartlayınca, sınavda heyecandır, aksiliktir bir sorun çıkar... O yüzden hedefin hep yüksek olsun. Yani, bana şu yeter yeterden ziyade en az 85 de kendine...
Beyninin düşünme şekli o kadar önemli ki... Bir de türkçede "bile" deme bence. Kafanda türkçeyi kolay gibi kodlamışsın ama türkçe de ciddi bi ders... En az matematik kadar puan getiriyor hatta ve hatta standart sapması tarihten bile yüksek... Ya kızmazsın umarım söylediklerime :)
Ben de deneme stoğuma bir bakmam gerek, iyi hatirlattinYok canım neden kızayım teşekkür ederim, çok haklısın belli bi puana şartlanmamak lazım
Safransari teşekkürler canım ben de senin dediğin siteye bakıp oradan sipariş vereyim o zaman, bir de yeni bir deneme seçeyim kendime pegem de 5 denenem kaldı.. 2sini de bu haftasonu çözesim var, elimde deneme kalmayacak
peki cnmBen salı günü çözdüm canım.
Hafta sonu programimda yetistiremediklerimi çözeceğim.
Cumartesi bitirirsem pazar da deneme cozerim