- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
var canm ama hangileri hatirlamyrm , bi de mat ihtiyac cozdum cevaplari hep hataliydi bu yuzden silmistimpofu canım bugün dersane tarih hocası ihtiyaç kaynaklarını büküp cozun mutlaka dedi
Senin indirdiğim yerde ihtiyaç kaynaklarını var mı acaba ?
Tarih hocası tavsiye etti. Tarih var mı acaba ?var canm ama hangileri hatirlamyrm , bi de mat ihtiyac cozdum cevaplari hep hataliydi bu yuzden silmistim
evde bakar link atarım sana.. pdf istersen eğerKızlar nerdesinzn
Tarih hocası tavsiye etti. Tarih var mı acaba ?
Memurlar nette 90 üstü alanların yorumlarında da çok okuyorum ihtiyaç yayinlarini
Çok sağol canım. Atarsan iyi olurevde bakar link atarım sana.. pdf istersen eğer
kızlar ben gece kalkamadım, dün hava çok soğuktu gidip gelirken üşüdüm büyük ihtimal ondan kaynaklı e tabi yorgunlukta var, bugün tarih günüm, yanımda getirdim notları, fırsat buldukça okuyorum
Çok sağol canım. Atarsan iyi olur
Dün de dinlenmiş oldun tatil olsun sana
Selam arkadaşlar dün tarih Türk İslam tekrarı bitti, soruları da bitti.. Matematikten bir test çözdüm, Türkçe çözemedim, gece kümeler çalıştım.. Bugün dersim var, yolda Coğrafya çalışmayı dişünüyorum, ve kümeleri bitirmeyi.. Tarihten çıkmışlara da bakmak istiyorum aslında ama yetişebilirsem, Türkçe Mat Tarih çözmem lazım aslında evden çıkmadan.. Birsürü de işim var, bakalımmm.. Haftasonu da vatandaşlığa ayırmak istiyorum..
Ben dun pek calisamadim ya matematik denklemlerden test cozdum.bugun matematige devam edicem denklemleri bitirip tarama testleri var onlara gecmek istiyorum.gece de biraz tarih cagdas konu anlatim calisirsam super olur.
Aynen vicdan yapiyorum resmen :) sinav bitince cok buyuk bosluga dusecegim sanirim :) kitap okumaya sararim sanirim araya ydsde katarim :))yine de içim elvermiyorneyseki çalıştım konuya burda fırsatım olursa test çözerim, olmazsa evde artık, bugün ve yarın tarih günüm zaten :) hallederim
cnm sen gene karman çorman olacaksın bak dikkat et, bnim anlattıklarımın dışına çıkıyorsun :)
çalışırsın cnm inş.. insan çalışmayınca kendini suçlu gibi hissediyor :)
Evet sınavdan sonra insan ne yapacağını bilemiyor :) ama çabuk alisiyorAynen vicdan yapiyorum resmen :) sinav bitince cok buyuk bosluga dusecegim sanirim :) kitap okumaya sararim sanirim araya ydsde katarim :))
yine de içim elvermiyorneyseki çalıştım konuya burda fırsatım olursa test çözerim, olmazsa evde artık, bugün ve yarın tarih günüm zaten :) hallederim
cnm sen gene karman çorman olacaksın bak dikkat et, bnim anlattıklarımın dışına çıkıyorsun :)
çalışırsın cnm inş.. insan çalışmayınca kendini suçlu gibi hissediyor :)
Bak canım benim programim. Her güne mat ve Türkçe koydum. Ve her güne bir ders. Bu konulardaki soru sayısını da yazıyorum. Gk derslerini soru çözmeden önce mutlaka tekrar ediyorum.Yok canım aslında çıkmıyorum.. sen hergün mat türkçe çöz demiştin onları çözüyorum, dün türkçe çözemedim sadece.. yolda da bi ders seç tekrar yap demiştin ya ben onu yapıyorum.. sabah türkçe mat, yolda tekrar, akşam konu çalışma..
Dün evdeydim yani yolda olmıcaktım ben de yolda gibi tarih tekrarı yaptımtekrarım bittiği için de testini çözdüm, öyle yapmayayım mı? Akşam da mat çalışacaktım uyukladım
Şimdi çıkmışlardan 30 küsür soru var tarihte o da aradan çıksın dedim onu çözüyorum, sence yanlış mı ki bu sistem çok mu bölünürümBugün mesela ne yapmalıyım, 16da evden çıkıcam 23te gelirim.. yolda 1.5 saat kadar zamanı ayırabilirim tekrara..
Mart ayı benim için zor geçecek 3 tane çok ciddi ödevim var o yüzden biraz istemsiz acele ediyorum galiba
Tekrar yapılan ders üstüne soru çözülmezse havada kalır. Tekrardan sonra odersle ilgili soru çözmeye dikkat et.Yok canım aslında çıkmıyorum.. sen hergün mat türkçe çöz demiştin onları çözüyorum, dün türkçe çözemedim sadece.. yolda da bi ders seç tekrar yap demiştin ya ben onu yapıyorum.. sabah türkçe mat, yolda tekrar, akşam konu çalışma..
Dün evdeydim yani yolda olmıcaktım ben de yolda gibi tarih tekrarı yaptımtekrarım bittiği için de testini çözdüm, öyle yapmayayım mı? Akşam da mat çalışacaktım uyukladım
Şimdi çıkmışlardan 30 küsür soru var tarihte o da aradan çıksın dedim onu çözüyorum, sence yanlış mı ki bu sistem çok mu bölünürümBugün mesela ne yapmalıyım, 16da evden çıkıcam 23te gelirim.. yolda 1.5 saat kadar zamanı ayırabilirim tekrara..
Mart ayı benim için zor geçecek 3 tane çok ciddi ödevim var o yüzden biraz istemsiz acele ediyorum galiba
Tekrar yapılan ders üstüne soru çözülmezse havada kalır. Tekrardan sonra odersle ilgili soru çözmeye dikkat et.
Bende de var bundan ama her soru da kafamı kaldırıp bakmam gerekiyor. Mantığını çözemedim.Ben de karıştırıyorum aslında geçenlerde yayın hakkını yanlış yapmıştım, bunu buldum internette arada açıp okumak lazımSafransari Eki Görüntüle 2117131