KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben de mayis sonu kocayi birakmayi dusunuyorum :) anneme gidip sinava kadar orda calisacagim burda hem ev hem cocuk cok zorlaniyorum.isini birakacaksin ama kpssnin garantisi yok ya da atanana kadar bir sure gececek o zmaan kadar idare edebilecek misin.ya danhadi kpss olmadi diyelim hemen is bulabilecek misin.iyi tart dusun zor bi karar

Canım
Benim fikrimi soracak olursan
Sen umutlu bir vakasın
Yani KPSS yi kesinlikle yapacağını düşünüyorum
Şimdiden netlerin güzel maşallah
Bence 3 un 5 in hesabına bakma, bırakabileceğin en kısa zamanda bırak işi KPSS ye odaklandım sadece.
Çünkü üstüne düşersen yapabilirsin ve yapmisken en iyisini yap.

Tekrar özelde bir çıkmış bulabilirsin ama tekrar KPSS hazırlanma şansın olmayacak belki.

Canım sana da tavsiyem
Çocuğu gonderebilirsen yarım gün krese gönder
2016 ya hazırlanırken kızım 17 aylikti, sınava 3 ay kala krese gönderdim. Hem onun için çok iyi oldu hem ben ders çalışma olanağı buldum.kafam rahat bir şekilde.

Annem kaynanam gelip bakmak istediler ama, çocukla aynı evdeyken ders çalışılmıştır, senin bulunduğun odaya gelmek istiyor, evde çıkardığı ses dikkatini dağıtıyor vs.

Eğer imkanın varsa sana bunu tavsiye ederim.

pofu pofu canım umarım hakkında en hayırlı olana karar verirsin.. Ben de iş arıyordum kpss den dolayı bıraktım iş aramayı doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama çalışıyor olsam hem yüksek lisans hem kpss ye yetişemezdim herhalde.. Çünkü evim de şehrin baya dışında kalıyor bütün günüm yolda geçecekti.. Neyse..
Gece vatandaşlık çalıştım, 3 videom kaldı..
Sabah uyanamadım, evden çıkmadan biraz mat çözdüm şimdi yoldayım.. İslamiyet dönemi türk tarihinden konu tekrarı yapıcam yolda ayakta kalmazsamm..
Gece de coğrafya ya da mat çalışır yarın tarih vatandaşlık soru çözerim diye düşünüyorum.. Bakalım..

Morellerinizi bozmayın kızlar anneler :) yapan nasıl yapıyor çok zekiler mi hayır sadece çalışıyorlar bizden neleri eksik yada neleri fazla. Sonuçta hepimiz üniversite kazanmış okumuşuz o vizeleri finalleri bütleri verdiysek bu kpss den de alnımızın akıyla çıkacaz inşallah dua edelim birbirimize. Bugün hiç çalışmadım eşim işe gitti çocuğu uyuttum şimdide sigaramı yaktım içip hemen derse başlıyorum. HepiniZe kolay gelsin gece görüşürüz

kızlar tşk ederim

size daha sonra uuzzuun uuuuzzzuunn yazacağım :)

herkese slmmmm :) kimler burdaaaa :)

dün akşam gelip erkenden uyudum, iyi de oldu, bana 4-5 saat kaldı ders için, diğer türlü gece 3 de uyanınca ucu ucuna yetişiyordu, şimdi bol bol 4.5 saatim var :) bugün coğrafya günüm, iklim ve bitki geriye 2 bölüm kalıyor, ve coğrafyada bitiyor bi kez daha :KK70:

kızlar ben vatandaşlığı bapcam bilmiyorum, dün yasama çalıştım ama gene de sorularda zorlanıyorum, en iyisi vatandaşlığı haftasonuna atmak... haftaiçi coğrafya tarih artık..

neyse bakalım bana kolay gelsinnn

herkese slmmmm :) kimler burdaaaa :)

dün akşam gelip erkenden uyudum, iyi de oldu, bana 4-5 saat kaldı ders için, diğer türlü gece 3 de uyanınca ucu ucuna yetişiyordu, şimdi bol bol 4.5 saatim var :) bugün coğrafya günüm, iklim ve bitki geriye 2 bölüm kalıyor, ve coğrafyada bitiyor bi kez daha :KK70:

kızlar ben vatandaşlığı bapcam bilmiyorum, dün yasama çalıştım ama gene de sorularda zorlanıyorum, en iyisi vatandaşlığı haftasonuna atmak... haftaiçi coğrafya tarih artık..

neyse bakalım bana kolay gelsinnn
Ben de buralardayim pofu mat denklemlerden test cozuyorum cok vaktimi aliyor bir testi bitirmek.aranizda bi sozelci de benim heralde.ben napcam bu mati :KK43:

Ben de buralardayim pofu mat denklemlerden test cozuyorum cok vaktimi aliyor bir testi bitirmek.aranizda bi sozelci de benim heralde.ben napcam bu mati :KK43:
booooll soru çözeceksin cnm

ben üniye hazırlanırken matım çok kötüydü tam hatırlamıyorum kaç soru vardı ama hani örnek 45 soru da 25 yapıyordum, sonra ben bi coştum, ama sürekli soru çözdüm, sınava kadar bi kitabı 4 kere çözdüm, sonucunda 45 soruda 40 yaptım..bunun tek prensibi bol soru çözmek diğer türlü konu çalışarak sadece formülleri öğrenirsin

booooll soru çözeceksin cnm

ben üniye hazırlanırken matım çok kötüydü tam hatırlamıyorum kaç soru vardı ama hani örnek 45 soru da 25 yapıyordum, sonra ben bi coştum, ama sürekli soru çözdüm, sınava kadar bi kitabı 4 kere çözdüm, sonucunda 45 soruda 40 yaptım..bunun tek prensibi bol soru çözmek diğer türlü konu çalışarak sadece formülleri öğrenirsin
Cozuyorum bakalim yani cozmeye çalışıyorum:)
Bugun erken yatacagim
Matematik denklemler 4 test cozuldu
Tarih cagdas Turk ve dunya tarihi calisildi

Bugün yaptığım tek şey Türk İslam konu çalışma, Mat ve Türkçe 1er test.. Okuldan ödev verdi hoca 196 sayfa karar okumam lazımdı yüzeysel bi onu okudum eve gelince, ders çalışamadım o yüzden.. Daha da okucam onu, özetlicem.. 2 makale yazıcam filan.. Aslında basit gibi hep kafa yorucu şeylerr.. Neysee, Allah kolaylık verir inşaallah.. Hepimize :KK200:Şimdi uyumak vardı ama bugün zaten geç uyandığım için sınırlarımı zorlucam.. Mat ya da Coğrafya beynim almaz herhalde şu an, o yüzden Vatandaşlıktan kalan son 3 videomu izleyip öyle uyumak istiyorumm.. Vatandaşlık tekrar filan yapmam herhalde, soru bankası üzerinden giderim diye düşünüyorumm..
Yarın napsam ki, yapcak birsürü şey var ben ders seçemiyorum :KK70: Yarın mat günü olsun, şu an en vahim o zaten :KK70:@Yildiztozu16 canım yalnız değilsin benim de matematik şimdilik berbat, bu düzelmeyeceği anlamına gelmiyor.. Önce eksik konular bitecek ve bol soru çözülecek.. Netler de artacak inşaallah, moralini bozmaa..

evettt sonunda iklim ve bitki de bitti, testleri de çözdüm, çıkmışları da gün içinde çözerim, şimdi mat ve tr zamanııı :) 5 dakka mollaaa

Bugün yaptığım tek şey Türk İslam konu çalışma, Mat ve Türkçe 1er test.. Okuldan ödev verdi hoca 196 sayfa karar okumam lazımdı yüzeysel bi onu okudum eve gelince, ders çalışamadım o yüzden.. Daha da okucam onu, özetlicem.. 2 makale yazıcam filan.. Aslında basit gibi hep kafa yorucu şeylerr.. Neysee, Allah kolaylık verir inşaallah.. Hepimize :KK200:Şimdi uyumak vardı ama bugün zaten geç uyandığım için sınırlarımı zorlucam.. Mat ya da Coğrafya beynim almaz herhalde şu an, o yüzden Vatandaşlıktan kalan son 3 videomu izleyip öyle uyumak istiyorumm.. Vatandaşlık tekrar filan yapmam herhalde, soru bankası üzerinden giderim diye düşünüyorumm..
Yarın napsam ki, yapcak birsürü şey var ben ders seçemiyorum :KK70: Yarın mat günü olsun, şu an en vahim o zaten :KK70:@Yildiztozu16 canım yalnız değilsin benim de matematik şimdilik berbat, bu düzelmeyeceği anlamına gelmiyor.. Önce eksik konular bitecek ve bol soru çözülecek.. Netler de artacak inşaallah, moralini bozmaa..
simdiye kadar denemelerde bi ilerleme goremeyince moralim bozuluyor gerci ilk konulardi zaten hep sinavda yaptigim simdi hic bilmedigim konulara gectim umarim farki gorurum

:KK70: kaç aldın, sorular kolaymış

Eşit ağırlıktan 64 aldım.. Ben mat1 yaptım sadece, mat2ye bakmadım.. mat1 de yarım yamalak, hiç çalışmamıştım.. Türkçesi kolaydı gerçekten.. Ama mat netim kaç bilmiyorum yine 10 küsür soru filan yapmıştım galiba.. Bi ara ben de çözeyim, hatta belki bu dönem yine alese girerim, aklımda.. 80 üstü almam lazım, bi yandan da canım hiç istemiypr tabii :KK70:

Eşit ağırlıktan 64 aldım.. Ben mat1 yaptım sadece, mat2ye bakmadım.. mat1 de yarım yamalak, hiç çalışmamıştım.. Türkçesi kolaydı gerçekten.. Ama mat netim kaç bilmiyorum yine 10 küsür soru filan yapmıştım galiba.. Bi ara ben de çözeyim, hatta belki bu dönem yine alese girerim, aklımda.. 80 üstü almam lazım, bi yandan da canım hiç istemiypr tabii :KK70:
valla gereksiz geliyor artık :KK70: bn kasımda girdim 90 tl valla içimi acıttı

Merhaba kızlar. Sabah kalktım 2 test tarih çözdüm. Dersanenin deneme sınavına gittim eve geldim şimdi.

Bir Türk kahvesi yapıp, tarih çözmek gerek.
60 Türkçe 60 matematikte çözmek gerek yetistirirsem.

Bugün deneme sınavında matematik tam 1 saatmi aldi. 30 soru yapsam bari toplamda 17 net çıktı

Benim de mat çok zamanımı alıyor. Ama tek çözüm bol soru çözmek kızlar. Bol bol çözeceğiz

Halifenin ünvan verdiği hükümdarlar

Gazneli Mahmut - Sultan
Tuğrul Bey - Doğunun ve Batının Sultanı
Alparslan - Ebul Feth (Fetihlerin Babası)
Yıldırım Beyazıd - Sultani İklimi Rum (Anadolunun Sultanı)

Osmanlı kültür medeniyet 12 test cozuldu karakutudaki. Akşam da 4 tane cozmustum bitti şükür.
Denemeye gittiğim için günlük çozmem gereken mat ve Türkçe sorularını çözemedim.
Akşam kızım yattıktan sonra Türkçe cizerim inşallah. Mat da kalır artık.

X