KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım
Benim fikrimi soracak olursan
Sen umutlu bir vakasın
Yani KPSS yi kesinlikle yapacağını düşünüyorum
Şimdiden netlerin güzel maşallah
Bence 3 un 5 in hesabına bakma, bırakabileceğin en kısa zamanda bırak işi KPSS ye odaklandım sadece.
Çünkü üstüne düşersen yapabilirsin ve yapmisken en iyisini yap.

Tekrar özelde bir çıkmış bulabilirsin ama tekrar KPSS hazırlanma şansın olmayacak belki.

Canım sana da tavsiyem
Çocuğu gonderebilirsen yarım gün krese gönder
2016 ya hazırlanırken kızım 17 aylikti, sınava 3 ay kala krese gönderdim. Hem onun için çok iyi oldu hem ben ders çalışma olanağı buldum.kafam rahat bir şekilde.

Annem kaynanam gelip bakmak istediler ama, çocukla aynı evdeyken ders çalışılmıştır, senin bulunduğun odaya gelmek istiyor, evde çıkardığı ses dikkatini dağıtıyor vs.

Eğer imkanın varsa sana bunu tavsiye ederim.
Ya sanirim onu krese vermeye hazir degilim ben :KK43: madddi olarak da zorlayabilirm fiyatlari bilmiyorum kreslerin cok ama 2 kredi var odedigimiz.ses olayina kulaklikla cozum bulmayi dusunuyorum evden gitmis gibi kapidan cikicam sonra odaya gececegim bi de 10 ay buyuk kuzeni var annem bakiyor ona da onu gorunce beni unutuyor zaten.ya da en kotu ihtimalle kutuphneye gidip calisirim bunlar bir cozum olmazsa

Kizlar elinde tarihin pusulasi olanlar kitaba cagdas turk ve dunya tarihi dahil mi? Bendeki yediiklim kaynaklari ayri iki kitap yapmis cagdasi ayirmks acaba o da oylemi cagdas icin baska bi kaynak almaya gerek var mi?

Ya sanirim onu krese vermeye hazir degilim ben :KK43: madddi olarak da zorlayabilirm fiyatlari bilmiyorum kreslerin cok ama 2 kredi var odedigimiz.ses olayina kulaklikla cozum bulmayi dusunuyorum evden gitmis gibi kapidan cikicam sonra odaya gececegim bi de 10 ay buyuk kuzeni var annem bakiyor ona da onu gorunce beni unutuyor zaten.ya da en kotu ihtimalle kutuphneye gidip calisirim bunlar bir cozum olmazsa
Anladım canım hayırlısı olsun.
Kreş ücreti bizi d zorluyor. 9. Ayda başladı. 7 ayda 11 ay gitmiş oluyor nerdeyse.

Ben de çok üzülüyorum çok uzun süre gitmiş olacak, sıkılacak belki.

Sınavın 2 ay ertelenmesine bu yüzden çok üzülmüştüm. Kızımla 2 ay daha ayrı kalacağız diye.

Ama ders çalışırken nasıl akşam oluyor anlamıyorum.

Anladım canım hayırlısı olsun.
Kreş ücreti bizi d zorluyor. 9. Ayda başladı. 7 ayda 11 ay gitmiş oluyor nerdeyse.

Ben de çok üzülüyorum çok uzun süre gitmiş olacak, sıkılacak belki.

Sınavın 2 ay ertelenmesine bu yüzden çok üzülmüştüm. Kızımla 2 ay daha ayrı kalacağız diye.

Ama ders çalışırken nasıl akşam oluyor anlamıyorum.
Evet krese gondermenin artilari eksileri var tabi bi de hala emiyor kiyamiyorum.gece 3 saatlik uykulara devam son aylar dayanacagiz artik.annemlere gidince cok calismam lazim nefes almayi dusunmuyorum.acigi kapatmak icin.iyi degerlendirmem lazim orda bulundugum ani tabi gitmeden de esimle su matematigi halletmem lazim pfff :/ simdi dusundukce bi stres oldum

pofu pofu canım umarım hakkında en hayırlı olana karar verirsin.. Ben de iş arıyordum kpss den dolayı bıraktım iş aramayı doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama çalışıyor olsam hem yüksek lisans hem kpss ye yetişemezdim herhalde.. Çünkü evim de şehrin baya dışında kalıyor bütün günüm yolda geçecekti.. Neyse..
Gece vatandaşlık çalıştım, 3 videom kaldı..
Sabah uyanamadım, evden çıkmadan biraz mat çözdüm şimdi yoldayım.. İslamiyet dönemi türk tarihinden konu tekrarı yapıcam yolda ayakta kalmazsamm..
Gece de coğrafya ya da mat çalışır yarın tarih vatandaşlık soru çözerim diye düşünüyorum.. Bakalım..

Evet krese gondermenin artilari eksileri var tabi bi de hala emiyor kiyamiyorum.gece 3 saatlik uykulara devam son aylar dayanacagiz artik.annemlere gidince cok calismam lazim nefes almayi dusunmuyorum.acigi kapatmak icin.iyi degerlendirmem lazim orda bulundugum ani tabi gitmeden de esimle su matematigi halletmem lazim pfff :/ simdi dusundukce bi stres oldum
Yıldız kaç yasindasin

Morellerinizi bozmayın kızlar anneler :) yapan nasıl yapıyor çok zekiler mi hayır sadece çalışıyorlar bizden neleri eksik yada neleri fazla. Sonuçta hepimiz üniversite kazanmış okumuşuz o vizeleri finalleri bütleri verdiysek bu kpss den de alnımızın akıyla çıkacaz inşallah dua edelim birbirimize. Bugün hiç çalışmadım eşim işe gitti çocuğu uyuttum şimdide sigaramı yaktım içip hemen derse başlıyorum. HepiniZe kolay gelsin gece görüşürüz

Morellerinizi bozmayın kızlar anneler :) yapan nasıl yapıyor çok zekiler mi hayır sadece çalışıyorlar bizden neleri eksik yada neleri fazla. Sonuçta hepimiz üniversite kazanmış okumuşuz o vizeleri finalleri bütleri verdiysek bu kpss den de alnımızın akıyla çıkacaz inşallah dua edelim birbirimize. Bugün hiç çalışmadım eşim işe gitti çocuğu uyuttum şimdide sigaramı yaktım içip hemen derse başlıyorum. HepiniZe kolay gelsin gece görüşürüz
Insallah canim sagol.ben de uyuttum derse baslayacagim :)

Ahhh canım bir de kadro verilse
İnşallah yapariz

X