pusula da yazıyor cnm, 2. osman hatta bu yüzden yeniçeriler öldürdü onuKızlar şu bilgi kitabınızda var mı ya? Deli oldum, tarihin pusulasında yazmıyor.
bendeki eski basım diye sanırım of yaaaa...pusula da yazıyor cnm, 2. osman hatta bu yüzden yeniçeriler öldürdü onu
kaç senin ki?bendeki eski basım diye sanırım of yaaaa...
2. Osman canım yanılmıyosamKızlar şu bilgi kitabınızda var mı ya? Deli oldum, tarihin pusulasında yazmıyor.
pdf çalışabilirsen, eba dan 10. sınıf tarih kitabını indir, osmanlının tarihi, herşey var, ben bugün mesela ona çalıştım tanzimat kırım savaşı senedi ittifak.... falan, akşam devam edeceğim, pusuladan daha iyi ayrıntısı var en azından kim neden öyle yapmış anlıyorsunbendeki eski basım diye sanırım of yaaaa...
Bende tarihin pusulası 2017 kitabı var. 2018 pdf var mı sende kuzum linki varsa atsanapdf çalışabilirsen, eba dan 10. sınıf tarih kitabını indir, osmanlının tarihi, herşey var, ben bugün mesela ona çalıştım tanzimat kırım savaşı senedi ittifak.... falan, akşam devam edeceğim, pusuladan daha iyi ayrıntısı var en azından kim neden öyle yapmış anlıyorsun
balyos elçiliklere verilen isimddi, voyvoda olması lazım..diğerlerini hiç duymadımkızlar şu soruyu biliyor musunuz? Ya sanki çalışıyorum ama bütün bilgileri yeni görüyorum gibi!!
2018 in kitabı var cnm ben de, pdf 2017diBende tarihin pusulası 2017 kitabı var. 2018 pdf var mı sende kuzum linki varsa atsana
Çekirdek genç Osman hatta bu yüzden yeni çeri tarafından öldürülen padişahtır yeniçeri üzerinde ıslahat yapmayı düşünen fakat beceremeyen ilk padişah görün seferindeki ilgisizliklerinden dolayı vermiş bu kararıKızlar şu bilgi kitabınızda var mı ya? Deli oldum, tarihin pusulasında yazmıyor.
Bunun cevabı da Voyvoda diye biliyorum zaten digerlerini hiç duymadım balyoz dışındakızlar şu soruyu biliyor musunuz? Ya sanki çalışıyorum ama bütün bilgileri yeni görüyorum gibi!!
Kızlar cevabı;Bunun cevabı da Voyvoda diye biliyorum zaten digerlerini hiç duymadım balyoz dışında
voyvoda tamam da diğerlerinin anlamı neymiş, ilk defa gördüm ciddenKızlar cevabı;
voyvoda, mutasarrıf ve müşirmiş.
Data 2018 soru bankası.
bu arada yeniçerinin öldürdüğünü biliyorum da hotin motin diye soruyu görünce aklım 3. selime gitti... :/
bn de şimdi baktım.. iyi bari sınavda çıksa da yapsakVoyvodayı biliyorsunuz zaten.
Mutasarrıf:
Osmanlı döneminde, Tanzimat’tan sonra, Osmanlı yönetim örgütünde sancak yöneticisi.
Müşir: (Osmanlı Dönemi) Mareşal. En büyük ünvanı taşıyan asker.
Data, güzel bi yayın; tavsiye ederim size de...
B şıkkı cevap sanki yani ben öyle derdimsiz olasınız bu soruya ne derdiniz?
ingiltere sömürge yollarını güvence altına almak ve akdeniz ticaretine tamamen hakim olmak amacıyla;
I. tunus,
II. mısır
III. kıbrıs
bölgelerinden hangilerini işgal etmiştir?
a.yalnız I
b. yalnız II
c. yalnız III
d I ve III
e II ve III
siz olasınız bu soruya ne derdiniz?
ingiltere sömürge yollarını güvence altına almak ve akdeniz ticaretine tamamen hakim olmak amacıyla;
I. tunus,
II. mısır
III. kıbrıs
bölgelerinden hangilerini işgal etmiştir?
a.yalnız I
b. yalnız II
c. yalnız III
d I ve III
e II ve III