KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ama bi soru soracaktım; şu soruda cevabı bozoklu celal diyor ama bozoklu celali isyanları 17. yy da değil mi zaten :) Kafam karıştı ya da soruyu anlamadım ne demek istediğini. açıklayabilen olursa sevinirim.
NOT: tamam kızlar ya yavuz sultan döneminde çıkmıştı ilk defa, onu soruyor soruda anladım. :) Gerek kalmadı

Eklentiler

• image.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 24

günaydın cnm :) erken kalkmak çok iyi.. daha çok iş hallediyor insan :)

Merhabaa dün gece Coğrafya çalışacaktım Vatandaşlık çalıştım.. Dün İslamiyet Öncesi Türk Tarihi tekrarı yapmıştım, bugün testlerini çözmek istiyorum.. Matematik ve Türkçeden en az birer test.. Ve gece Coğrafya çalışmak bugünkü hedefimm.. Deneme yarına kaldı, bugün canım istemiyor

kızlar netlerime baktım, boşlarım hatırlayamadığım kısımlar yanlışlarım da salladım tutmadı

tarih 21 d 4 y 2 b
coğrafya 13 d 4 boş 1 yanlış
vatandaşlık 8 doğru 2y 5 boş ( bu da günceller den dolayı )

bence tekrar ederek çalışmak tarihte baya işe yaramış

Canım tarihin pusulası konu anlatım nasıl ?

evet cnm
ben de bi dünya pdf, ösymnin yaptığı sınavlar kpss çıkmış soruları, 4 tane soru bankası var, 2 soru bankasından soru çözüyorum bu ay
Benim de tarih kaynagim bitmek uzere tarihin pusulasi alacagim bir de cozumlu soru bankasiyla cozumlu cikmis sorular almayi dudunuyorum hangi kitaplari onerirsin

Benim de tarih kaynagim bitmek uzere tarihin pusulasi alacagim bir de cozumlu soru bankasiyla cozumlu cikmis sorular almayi dudunuyorum hangi kitaplari onerirsin
tarih pusulası iyi, ama kitabından soru alıntısı yaparak hazırlanmış, kozmik oda iyi, tonyukuk da çözülür, bunun dışında ben benim hocam yaprak testi çözdüm, o da iyi, pegem de rahat çözülür onu da çözmüştüm 2 defa, çıkmış sorular ben de pdf olarak var, son 47 yılın tarih soruları adında, nette buluyorsun bunu, başka da şuan için bilmiyorum cnm

Cok sagol canim tarih cozumlu soru bankasi olarak pegem ezber bozan diye bir kitabi var cozen var mi bilmiyorum guzele benziyor onu alabilirim ya da kozmik oda .cikmis sorular da yarginin gk-gy konu konu ayrilmis cozumlu kitabi var onu mu alsamki :) var mi alan cozen?

evet ezberbozanı duydum ama ben de kozmik var, onu alabilirsin, akıcı ve 9-10 test oluyor konusuna göre, ve sürekli çözerek oturuyor konu, bunun dışında ben pegemin aldım çıkmış soruları, yediiklimi aldım, ama daha pegeme bakmadım, yediiklimde branş branş almıştım...

Sagol canim yardimlarin icin :) kozmikte karar kildim o vakit :)

benim elimde bi data çek kopar test kitabı var bir de eski bi yayının soru bankası. Benim hocam var ama onu çözmeyeceğim, hiç beğenmedim. Konuları baştan sona tekrar yapıp, pdften çıkmış sorulara bakacağım. Dışarı çıkınca da belki tarih kitabı alırım haftaya falan...

Kızlar şu bilgi kitabınızda var mı ya? Deli oldum, tarihin pusulasında yazmıyor.

Eklentiler

• image.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…