KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ataturk ilkeleri ve inkilapcilik 18 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme 2 test cozuldu

kızlar ben bugün yokum, mecburi dışları çıkıcam, deneme yapmadım bugün, deneme yağpacaklardan sonuçları bekliyorum kontrol edeceğimmm :))) herkese iyi çalışmlar

Salladım desem kuzum
neden bu şıkları dediğiniz açıklar mısınız kızlar?

maşallah cnm 18 testttt :) ben en fazla 10 test çözebiliyorum

Ay bugün yanlış konuya yazmışım
Deneme yaptım, sonuca hala bakmadım, matematik pek iyi değildi yine ama diğerleri kolay geçti.. şimdi vatandaşlık çalışıyorum, birazdan denemedeki yanlışlara bakar gece mat çalışırım diye düşünüyorum.. yarın da naparım bilmem, karar veremedim.. sabah türkçe mat çalışırım, yolda tarih tekrarı yaparım, akşam da coğrafya mı çalışırım acaba.. bilemiyorumm.. yarın okuldayım.. 2 dersten makale yazmam ve 1 sunum yapmam lazım bu dönem Allah kolaylık versin hepimizee...
Bu arada karakutu matematik sipariş edicem ben de, hangi siteden alıyorsunuz siz.. uygun fiyatlı ve güvenilir bi siteye ihtiyacım var, hiç intermetten kitap sipariş etmedim şimdiye kadar.. belki mehmet eğit'in de coğrafya kitabını alırım, videoları bana çok yardımcı oluyor.. size de öneririm izlemenizi, ama izle izle bitmiyor

Salladım desem kuzum

güzel sallama olmuş

benim bildiğim mısırı işgal etmedi, osmanlı onlara geçici olarak verdi... mebin kitabına da bakıyorum aynen böyle yazıyor, o yüzden kafam karıştı

Selam.kizlar
2 test matematik
3 test Türkçe.

Bugün bunlar malesef
olsun cnm hiç yapmamaktan iyidir..

zamanı olan için videolar evet iyi ama diğer türlü zor cnm

ben bugün dışardaydım, sanırım bi kaç hafta çıkmıycam artık, o yüzden sadece tarihten soru çözdüm 8 test kadar, şimdi programımı hazırlayıp yatacağım sabah 2-3 artık hangi saat uyanilirsem burda olmaya çalışcam :)

Kızlar netlerimi hesaplayayım kaç puan dedim 75.. amanın, çok çalışmam lazım daha, türkçede bile 6 yanlışım çıktı, kafam nerdeydi acaba..
Bugünkü denemeden bir not: "gelgelelim" birleşik yazılırmış..
Acil başka bi deneme daha alıcam, pegem psikolojimi çökerttin pegem, şaka şaka seviyorum pegemi bence baya kaliteli zor soruları var.. soru bankaları zor değil fazla ama denemeler çok zor.. bu hafta içi inşaallah karakutu çıkmış mat ve yeni bi deneme almak istiyorum bakalımm..

pegem zor özellikle mat kısmı baya geriyor adamı ama dediğin gibi çözmeye çalış, sınavın zorluk derecesini bilmiyoruz çünkü

merhaba kızlarr :) kahvem ve ben bugün vatandaşlık yasama çalışcaz, haftasonu çalışcaktım ama programımı değiştirmiştim, bu hafta vatandaşlığa yoğunlaşacağım inş...

herkese şimdiden kolay gelsin

Pofu gelir yildiz gider :)

Matematik
Denklem cozme konu anlatimi calisildi 2 test cozuldu
Temel kavramlar 4 test cozuldu

Tarih
Ataturk ilkeleri 6 test cozuldu.son 1 unitem kaldiiii:)

Cografya
Nufus ve yerlesme 1 test cozuldu
Turkiyenin fiziki ozellikleri 3 test cozuldu

Günaydın kızlar
Bugün epilasyon randevum var
Bu yüzden 4 test Türkçe 4 test matematik çözüp ona gitmeyi planlıyorum.
Gelince de coğrafya 2. Konu testlerini çözeceğim. 220 soru var.

Kolay gelsin herkese

kızlar slm

ben mayıs sonu işten ayrılmayı planlıyorum aksilik olmazsa, ama hala plan aşamasında, çok kararsızım, napsam bilmiyorum, hem iş hem kpss çok zorluyor beni, kpss yi bırakmam zaten yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldim, ama napıcağımı da bilmiyorum, hazirana kadar hem borçlarımı kapatır hem de bi miktar biriktiririm diye düşünüyorum en azından haziran-temmuz yaklaşık 2 aylık zamanım olacak ve yaz olduğu için de rahat olucam gece gündüz çalışıp son sürat devam ederim....

siz ne dersiniz? bana bi akıl verin

Ben de mayis sonu kocayi birakmayi dusunuyorum :) anneme gidip sinava kadar orda calisacagim burda hem ev hem cocuk cok zorlaniyorum.isini birakacaksin ama kpssnin garantisi yok ya da atanana kadar bir sure gececek o zmaan kadar idare edebilecek misin.ya danhadi kpss olmadi diyelim hemen is bulabilecek misin.iyi tart dusun zor bi karar

Canım
Benim fikrimi soracak olursan
Sen umutlu bir vakasın
Yani KPSS yi kesinlikle yapacağını düşünüyorum
Şimdiden netlerin güzel maşallah
Bence 3 un 5 in hesabına bakma, bırakabileceğin en kısa zamanda bırak işi KPSS ye odaklandım sadece.
Çünkü üstüne düşersen yapabilirsin ve yapmisken en iyisini yap.

Tekrar özelde bir çıkmış bulabilirsin ama tekrar KPSS hazırlanma şansın olmayacak belki.

Canım sana da tavsiyem
Çocuğu gonderebilirsen yarım gün krese gönder
2016 ya hazırlanırken kızım 17 aylikti, sınava 3 ay kala krese gönderdim. Hem onun için çok iyi oldu hem ben ders çalışma olanağı buldum.kafam rahat bir şekilde.

Annem kaynanam gelip bakmak istediler ama, çocukla aynı evdeyken ders çalışılmıştır, senin bulunduğun odaya gelmek istiyor, evde çıkardığı ses dikkatini dağıtıyor vs.

Eğer imkanın varsa sana bunu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…