sınavda konu olarak ayırt etmemeni tavsiye ediyorumKızlar siz ilerlemişsiniz biliyorsunuzdur; anayasada en önemli kısımlar neresi çalışmak için? Kanuni esasinin özellikleri falan önemli mi çok? Yoğunluk olarak 1982 anayasası mı daha çok çıkıyor..?
oowwww hayırdır neden çalışmadınGunun ozeti : hic calismadim
ben de dhmi için araştırdım bu sene olursa diye belki, atamalar kasımda yapılacağı için eylül yds sine girilse oluyormuş, öğrendiğim kadarıyla.ya kızlar benim aklıma bişey takıldı,
ben yds'ye de gireceğim biliyorsunuz, yds puanımın geçerli olması için kpss tercihinden önce mi girmem gerek yoksa, kpss tercihinden sonra da geçerli olur mu? kafam karıştı
atamalar kasım ve aralık tercihleri var :S oofff vallaaa şiştimmmben de dhmi için araştırdım bu sene olursa diye belki, atamalar kasımda yapılacağı için eylül yds sine girilse oluyormuş, öğrendiğim kadarıyla.
Canım memurlar.nette okumuştum birinin yorumuya kızlar benim aklıma bişey takıldı,
ben yds'ye de gireceğim biliyorsunuz, yds puanımın geçerli olması için kpss tercihinden önce mi girmem gerek yoksa, kpss tercihinden sonra da geçerli olur mu? kafam karıştı
cnm zaten tercihlerden önceki son yds, e yds her dakka varda ben e yds istemiyorum pc başındaCanım memurlar.nette okumuştum birinin yorumu
Mühendismis, biri yazmış yada çalışıyor musun diye, o da eylukle sınavdan sonra girileceği için .Şimdi çalışmıyorum yazmıştı. Ama sen araştır bir.
Bu arada benim hedefim 95 net yapmak.canimcnm zaten tercihlerden önceki son yds, e yds her dakka varda ben e yds istemiyorum pc başında
Hoşgeldiniz bölüm.nedirBen de aranıza katıldım. Hedef olarak 100 net planlıyorum, şu an girdiğim denemelerde ancak 70-75 net yapabiliyorum maalesef. Genel kültür ağırlıklı çalışıyorum bu ara.
Hangi Denemeleri yapıyorsunuz kendinize kızlar? Yayın olarak pegem çok kolay geliyor bana soruları. Benim hocam da gereksiz ayrıntı. Deneme seti almadım daha, önerilerinize açığım
e yds değildi sanırım yaa... tarihlerine bakabilirsin netten. :) Eylülde olan yetişiyormuş yani.
ben branş denemesi yapıcam yarın :) Kitaplarım geldiğinden beri yapıyorum aslında. Her gün 2-3 branş matematik denemesi yapıyorum.
Yarın da coğrafya, matematik branş denemeleri yapacağım tabii ki.
Türkçeden 50 soru çözdüm .Tarihten tekrar yaptım biraz . Şimdi vatandaşlık çalışıp 2 test çözecem. Dayanabildiğim kadarda coğrafyadan video izleyeceğim
Bu arada benim hedefim 95 net yapmak.canim
En az da 90 net yapabilmek inşallah.
Ben de aranıza katıldım. Hedef olarak 100 net planlıyorum, şu an girdiğim denemelerde ancak 70-75 net yapabiliyorum maalesef. Genel kültür ağırlıklı çalışıyorum bu ara.
Hangi Denemeleri yapıyorsunuz kendinize kızlar? Yayın olarak pegem çok kolay geliyor bana soruları. Benim hocam da gereksiz ayrıntı. Deneme seti almadım daha, önerilerinize açığım
Bugun yatiyorum ama vicdanim hic rahat degil hic dera calismadimpofu dun 4te yattim ben yattim oglum uyandi 7ye kadar uyutamadim 8.30 da geri kalkti oglen onla beraber yattim mecbur.4 kadar uyumusuz sonra alisveris yemek falan filan derken aksam oldu gunduz cok uyuyunca pasam gec yatti o yatinca esimle cay kahve ohh kaldi dersler :) bugun de boyle olsun bakalim yarin telafi etmek umuduyla