- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
ben de iklim olarak biliyorum.. çıkmış soruymuş bi de bakcam evdeykenCevap yanlış demekki cnn. Ben eminim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de iklim olarak biliyorum.. çıkmış soruymuş bi de bakcam evdeykenCevap yanlış demekki cnn. Ben eminim.
evet c neden c dedin, açıklar mısın?C mi diyor buna cevap
Canim soru biraz yanlis bence ama açıklayayımevet c neden c dedin, açıklar mısın?
benim galiba soru eksiğim var çok. Karakutuyu bitiriyorum az kaldı baya sonra hemen sizin dediğiniz kitaplara geçicem çözümlü soru bankaları +konu pekiştirecem...
Hosgeldinslm kızlarr ben gelddiiimm :)
Program yap canim.off bitmiyor bu coğrafya bi bitse...... hemen matematik denemelerine geçicem. Eğitim bilimlerim fena asılıyor kızlar ya; onda da 6 tane ders var. sıkıştım resmen...
off bitmiyor bu coğrafya bi bitse...... hemen matematik denemelerine geçicem. Eğitim bilimlerim fena asılıyor kızlar ya; onda da 6 tane ders var. sıkıştım resmen...
Hosgeldin
benim değişiyor, malum hafta içi işteyim, ne kadar çözebilirsem...Günde toplam kaç soru çözüyorsunuz ortalama? ya da dikkat ediyor musunuz?
Güzel canim daha ne olsungünün özeti;
osmanlı gerileme çalışıldı- not çıkartıldı ( yarın devam edeceğim)- test çözüldü- çııkmış sorular çözüldü
mat karakutu 2 sayı problemleri 2 test çözüldü
sözel mantık çıkmış sorular çözebildiğim kadar çözeceğim şimdi
verimli olmuş muyum kızlar :)
Günde toplam kaç soru çözüyorsunuz ortalama? ya da dikkat ediyor musunuz?
evet yaa o biraz aşmış, ben üniye hazırlanırken maks 500 soru çözdüm, abartmıyorum, sonra baktım olacak gibi değil 250-300 arası değişti soru sayım bazen 100 oldu bazen çözmedim... zaten belli zaman sonra çözecek soru da kalmıyorGüzel canim daha ne olsun
Bu hafta günde 400soruluk bir program hazırladım.
3 gun uygulayabildim bugün uygulayan adım, kızım geç gitti k rese
Canim bu biraz da konu eksikliğiyle ilgili. Ve çok soru çözmek kesinlikle çok verimli çalışmak değildir. Tamam 100 soru da az olur konu gittiyse ama pofu nun gelen paylaştığı günde 1300 soru çözümü de çok çok abartılı mesela.
Tamam hız kazanmak gerek ama, sınava 120 soru ile gireceğiz. Günde 250 soru çöz ek bile sınava güzel hazirlik
I nstigram da 2 çocuk takip ediyorum. Tip kazanmışlar. Motiasyipon yazisi ve çalışma programlarını paylaşıyorlar, onların yazılarını okumuştum uzun uzun, gerçekten çok verimli yazıları var. Onlar da aynen bazen 100 soru bazen 500 soru bu konudan konuya değişiyor anlamak tekrarı.evet yaa o biraz aşmış, ben üniye hazırlanırken maks 500 soru çözdüm, abartmıyorum, sonra baktım olacak gibi değil 250-300 arası değişti soru sayım bazen 100 oldu bazen çözmedim... zaten belli zaman sonra çözecek soru da kalmıyor
kesinlikle.. sürekli tekrar olduğundan çok soru çözülmüyor en fazla ( kendi adıma ) 200 soru çözdüm tekrardan sonraI nstigram da 2 çocuk takip ediyorum. Tip kazanmışlar. Motiasyipon yazisi ve çalışma programlarını paylaşıyorlar, onların yazılarını okumuştum uzun uzun, gerçekten çok verimli yazıları var. Onlar da aynen bazen 100 soru bazen 500 soru bu konudan konuya değişiyor anlamak tekrarı.
Bizim sözel dersler çok sadece türkçe ve mat olsa bol soru gerektirir de, anayasa coğrafya tarih hep tekrar gerekiyor. Bugün 2 tarih tekrarı yaptım yaptım saatimi aldı mesela. O olmasa +100 soru daha cozebilirdim
Ben ilk başlarda fazla soru çözmüyordum ondan konular hep havada kaldı. Şubat ayının başında yeniden baştan bol soru çözerek başladım iyikide başa almışım daha iyi oturdu .bi de çocuk olduğu için devamlı masa başına geçemiyorum. Ama günlük 100 sorunun altına düşmemeye çalışıyorum bazen 200 ü de bulduğu oluyor.Günde toplam kaç soru çözüyorsunuz ortalama? ya da dikkat ediyor musunuz?