KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

evet c :KK52:neden c dedin, açıklar mısın?
benim galiba soru eksiğim var çok. :KK43: Karakutuyu bitiriyorum az kaldı baya sonra hemen sizin dediğiniz kitaplara geçicem çözümlü soru bankaları +konu pekiştirecem...:olamaz::kızgın::kızgın:
Canim soru biraz yanlis bence ama açıklayayım
Tarımda büyük sorun kuraklık ülkemizde, kurak olmayan bölgelerde verim yüksek.
Sulama sorunu ve diger yazılan sorunlar giderilince, tarımın verimli olması işin içine insan etkisi giriyor.
Nadasa bırakılması ülkemizde bilincsizce yapılan yaygın bir yöntem.
Sayılan koşullar sağlandıktan sonra çiftçileri bir de bu konuda bilgilendirmek gerek. Böyle yorumladım ben

off bitmiyor bu coğrafya bi bitse...... hemen matematik denemelerine geçicem. Eğitim bilimlerim fena asılıyor kızlar ya; onda da 6 tane ders var. sıkıştım resmen...

günün özeti;

osmanlı gerileme çalışıldı- not çıkartıldı ( yarın devam edeceğim)- test çözüldü- çııkmış sorular çözüldü
mat karakutu 2 sayı problemleri 2 test çözüldü
sözel mantık çıkmış sorular çözebildiğim kadar çözeceğim şimdi

verimli olmuş muyum kızlar :)

Günde toplam kaç soru çözüyorsunuz ortalama? :uykucu: ya da dikkat ediyor musunuz?

günün özeti;

osmanlı gerileme çalışıldı- not çıkartıldı ( yarın devam edeceğim)- test çözüldü- çııkmış sorular çözüldü
mat karakutu 2 sayı problemleri 2 test çözüldü
sözel mantık çıkmış sorular çözebildiğim kadar çözeceğim şimdi

verimli olmuş muyum kızlar :)
Güzel canim daha ne olsun

Günde toplam kaç soru çözüyorsunuz ortalama? :uykucu: ya da dikkat ediyor musunuz?

Bu hafta günde 400soruluk bir program hazırladım.
3 gun uygulayabildim bugün uygulayan adım, kızım geç gitti k rese

Canim bu biraz da konu eksikliğiyle ilgili. Ve çok soru çözmek kesinlikle çok verimli çalışmak değildir. Tamam 100 soru da az olur konu gittiyse ama pofu nun gelen paylaştığı günde 1300 soru çözümü de çok çok abartılı mesela.

Tamam hız kazanmak gerek ama, sınava 120 soru ile gireceğiz. Günde 250 soru çöz ek bile sınava güzel hazirlik

Güzel canim daha ne olsun

Bu hafta günde 400soruluk bir program hazırladım.
3 gun uygulayabildim bugün uygulayan adım, kızım geç gitti k rese

Canim bu biraz da konu eksikliğiyle ilgili. Ve çok soru çözmek kesinlikle çok verimli çalışmak değildir. Tamam 100 soru da az olur konu gittiyse ama pofu nun gelen paylaştığı günde 1300 soru çözümü de çok çok abartılı mesela.

Tamam hız kazanmak gerek ama, sınava 120 soru ile gireceğiz. Günde 250 soru çöz ek bile sınava güzel hazirlik
evet yaa o biraz aşmış, ben üniye hazırlanırken maks 500 soru çözdüm, abartmıyorum, sonra baktım olacak gibi değil 250-300 arası değişti soru sayım bazen 100 oldu bazen çözmedim... zaten belli zaman sonra çözecek soru da kalmıyor :KK70:

evet yaa o biraz aşmış, ben üniye hazırlanırken maks 500 soru çözdüm, abartmıyorum, sonra baktım olacak gibi değil 250-300 arası değişti soru sayım bazen 100 oldu bazen çözmedim... zaten belli zaman sonra çözecek soru da kalmıyor :KK70:
I nstigram da 2 çocuk takip ediyorum. Tip kazanmışlar. Motiasyipon yazisi ve çalışma programlarını paylaşıyorlar, onların yazılarını okumuştum uzun uzun, gerçekten çok verimli yazıları var. Onlar da aynen bazen 100 soru bazen 500 soru bu konudan konuya değişiyor anlamak tekrarı.

Bizim sözel dersler çok sadece türkçe ve mat olsa bol soru gerektirir de, anayasa coğrafya tarih hep tekrar gerekiyor. Bugün 2 tarih tekrarı yaptım yaptım saatimi aldı mesela. O olmasa +100 soru daha cozebilirdim

I nstigram da 2 çocuk takip ediyorum. Tip kazanmışlar. Motiasyipon yazisi ve çalışma programlarını paylaşıyorlar, onların yazılarını okumuştum uzun uzun, gerçekten çok verimli yazıları var. Onlar da aynen bazen 100 soru bazen 500 soru bu konudan konuya değişiyor anlamak tekrarı.

Bizim sözel dersler çok sadece türkçe ve mat olsa bol soru gerektirir de, anayasa coğrafya tarih hep tekrar gerekiyor. Bugün 2 tarih tekrarı yaptım yaptım saatimi aldı mesela. O olmasa +100 soru daha cozebilirdim
kesinlikle.. sürekli tekrar olduğundan çok soru çözülmüyor en fazla ( kendi adıma ) 200 soru çözdüm tekrardan sonra

ben yatıyorum inş gece kalkarım.. tarih ve coğrafyadan not çıkartıcam yarın, zamanım kalırsa mat ve tr den soru çözeceğim..yarına tarih çalışcaktım ama gerek kalmadı, yarın eve geldiğimde de sözel mantık ve sorularla devam ederim sanırım

yarını seviyoruumm :KK70: haftasonunun başı benim için :KK70:
evde olmanızın kıymetini bilin kızlar, sabahın köründe işe gitmek bi de üstüne kpss yds çok zor çookkk

hadi görüşmek üzreee

Ben ilk başlarda fazla soru çözmüyordum ondan konular hep havada kaldı. Şubat ayının başında yeniden baştan bol soru çözerek başladım iyikide başa almışım daha iyi oturdu .bi de çocuk olduğu için devamlı masa başına geçemiyorum. Ama günlük 100 sorunun altına düşmemeye çalışıyorum bazen 200 ü de bulduğu oluyor.

Bugün Türkçe ve Mat çözdüm biraz.. Yoğundum bitirmeyi düşündüğüm problem soruları maalesef bitmedi, yarın evdeyim inşaallah yarın çözerim.. Konu da çalışamadım, aşırı uykusuzum ama grafik problemlrrini izleyip uyumak istiyorum.. Bugün hedefim onu bitirmekti çünkü.. Ha bi de yolda İslamiyet Öncesi Türk Tarihini okudum biraz.. Uygurlara kadar geldim gele gele çünkü uyuklıyordum.. Ama sürekli tarih tekrarına baştan başladığım için en iyi olduğum konu İslamiyet Öncesi Türk tarihi zaten :p Yarın hedefim onu da bitirmek, problem sorularını bitirmek ve coğrafyadan konu çalışması.. Bütün gün evdeyim çalışmazsam ayıp bana... İyi geceler hepinizee :KK200:

ben de yatacağım. umarım yarın erken kalkabilirim. konu eksiklerim var hala, hele eğitim offf ooofff... Tarih de öyle, vatandaşlık da. Olmadı tarihe yazmayı azaltacağım. Çözdüğüm soruları kağıda yazmaya başladım; 6 günde 1442 soru çözmüşüm. Konu çalışınca soru sayım acayip düşüyor. :kızgın::kızgın::KK17: Konulara mı asılsam sorulara mı allaaahıım arada kalıyorum...
Bugün çıkmış sorular coğrafya çözdüm, 2 tane de matematik denemesi.

X