KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Günaydınn.. bende durumlar, dün vatandaşlıktan 9 test çözdüm, fiks türkçe mat çözüldü ama 1er test :KK70: ve matematikten hız problemleri konusunu bitirdim.. birazdan matematikten 3-4 test çözmeye çalışıcam, problem soruları bitmeli.. sonra 1 tane türkçe testi, yolda da tarih çalışırım, akşam da grafik problemleri videosu izlerim.. coğrafyayı ne yapıcam peki, o yarına kalsın.. her şeye bigünde çalışamam:KK43: herkese mutlu, bol motivasyonlu günlerr :KK200:

Gunaydin
Ben bugün derse geç oturuyorum 3 4 saat çalışabileceği bugün malesef
Kızım k rese geç gidiyor sabah babası birakmayinca yine işi vardı eşimin.
Bugün günlük cozmem gereken turkce ve mantı yetistiremeyecehim sanırım

Sadece tarih 1 ve 2. Konu tekrarı yapıp sorularini çözeceğim. 330 kadar soru var. Inşallah yetisir

Günaydınn.. bende durumlar, dün vatandaşlıktan 9 test çözdüm, fiks türkçe mat çözüldü ama 1er test :KK70: ve matematikten hız problemleri konusunu bitirdim.. birazdan matematikten 3-4 test çözmeye çalışıcam, problem soruları bitmeli.. sonra 1 tane türkçe testi, yolda da tarih çalışırım, akşam da grafik problemleri videosu izlerim.. coğrafyayı ne yapıcam peki, o yarına kalsın.. her şeye bigünde çalışamam:KK43: herkese mutlu, bol motivasyonlu günlerr :KK200:
Bende de 2000 tane problem sorusu var aldığım kitapta
Ortalama haftada 400 soru çözebilmek için k asiyorum

Ortalama 5 haftada sadece problemler bitmiş oluyor matematikten sadece. Bu çok uzun bir süre.

Problemde de fena değilim, boşuna bu kadar zaman ayirmasam mi diye düşünüyorum

ay evet ya başka da almıycam çıkmış sorular falan herşey var, en fazla deneme alırım, bunlar bitse ne ala ama içlerinde bitirdiğim pdfler de var :)
pdflerden nasıl çalışıyorsun? kağıda mı yazarak yoksa çıktısını mı alıyorsun pofu?

pdflerden nasıl çalışıyorsun? kağıda mı yazarak yoksa çıktısını mı alıyorsun pofu?
pc den çalışıyorum, cvplarımı kağıda yazıyorum, yapamadıklarıma tekrar dönüyorum sonra bi defterim var, neyden hangi konuya çalıştım onları not alıyorum böylece karışmıyor, bu şekilde pegem ve tarihin pusulasını 2 defa çözdüm, çıkmış ösym sorularını ve mat karakutuyuda şuan bu şekilde çözyorum

Bende de 2000 tane problem sorusu var aldığım kitapta
Ortalama haftada 400 soru çözebilmek için k asiyorum

Ortalama 5 haftada sadece problemler bitmiş oluyor matematikten sadece. Bu çok uzun bir süre.

Problemde de fena değilim, boşuna bu kadar zaman ayirmasam mi diye düşünüyorum
hiç bişeye boşuna deme, iyi puan alanlar herşeyi çözmüş..

şu sorunun cevabı nedir sizce ya??

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 24
pc den çalışıyorum, cvplarımı kağıda yazıyorum, yapamadıklarıma tekrar dönüyorum sonra bi defterim var, neyden hangi konuya çalıştım onları not alıyorum böylece karışmıyor, bu şekilde pegem ve tarihin pusulasını 2 defa çözdüm, çıkmış ösym sorularını ve mat karakutuyuda şuan bu şekilde çözyorum
Gözün yorulmuyor mu canim böyle devamlı bilgisayar ekranına bakarken

Farklı iklim tipleri olduğu için marmara bölgesinde canim.
Safransari ben de öyle yaptım cevabı ama kitapta d şıkkı demiş. engebe ve eğim az olması diyor. Soru cevabı yanlış mı sence de? sonuçta iç anadoluda da eğim ve engebe de az oralarda da yetişirdi sadece engebeye bağlı olsaydı.

Bi de bazı coğrafya sorularında şıklar gerçekten çok yakın, mesela bu tarz sorularda 2 şık arasında kalıyorum hep. Konuda da eksiğim yok.

Sizce sıkıntı nedir? Soru mu çözmem lazım daha fazla?? :KK43:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 28
engebe diyor. yanlış herhalde cevabı hepimiz iklim diye düşündüğümüze göre...
bence iklim, ürün çeşiidini iklim etkiliyor diye hatırlıyorum şöyle ki marmarada akdeniz-karasal-ve karadeniz iklimi mevcut ama iç anadoluda karasal iklim ve bu yüzden bazı ürünler iç anadoluda yetişmez..

Safransari ben de öyle yaptım cevabı ama kitapta d şıkkı demiş. engebe ve eğim az olması diyor. Soru cevabı yanlış mı sence de? sonuçta iç anadoluda da eğim ve engebe de az oralarda da yetişirdi sadece engebeye bağlı olsaydı.

Bi de bazı coğrafya sorularında şıklar gerçekten çok yakın, mesela bu tarz sorularda 2 şık arasında kalıyorum hep. Konuda da eksiğim yok.

C mi diyor buna cevap

Cevap yanlış demekki cnn. Ben eminim.

X