- 29 Ağustos 2016
- 266
- 315
Merhaba :)merhabaaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :)merhabaaaa :)
İnşallah nasip olur canimBugun puan hesapladim kendim icin kizlar su netlerle 89-90 ustu puan geliyormus...
Yazarken kolay ama amaaan 45 net ne var canim ya gibisindan Calisirken hic oyle olmuyor
Ben gecen senelerdeki egitim netime bakicam ozellikle sinavda kac net yapmisim diye.
Bugun vat calisacagim ve bitirebilirsem; egitim bakacagim. Epeydir astim egitimi ve turkceyi.
bakın ne buldum
Anayasası da öyle. Henüz incelemedim ama.yeni başımda insallah değişen bilgileri çıkartmışlardir.Pofu bunları nerden buluyorsun canım? Karakutuda mı bunlar, nerde bi anlayamadım bu çıkmışların tarihi coğrafyası da çok önemli bence gerçi onlar da sürekli müfredatta bi şeyler değişiyor amaa..
Güzel soru ve uytastirirciKızlar güzel bir soru buldum, ösym tarzı gibi. Sizinle de paylaşmak istedim.
Öteki alttaki sorusu daha da uğraştırıcı... ösym seviyor vakit alıcı soruları.. Aslında kolay yolu var ama pratik gerekiyor işte hep. Umarım daha ilerleriz. :)Güzel soru ve uytastirirci
ALES ye özellikle bu soru tarzı çok.Öteki alttaki sorusu daha da uğraştırıcı... ösym seviyor vakit alıcı soruları.. Aslında kolay yolu var ama pratik gerekiyor işte hep. Umarım daha ilerleriz. :)
Allah yardımcısı olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alır inşallahÖğlen arkadaşımın doğum yapacağı haberini aldım
Başka bir şehirde derse hiç odaklanamadim
Aklım onda sürekli.
Tüp bebekAllah yardımcısı olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alır inşallah
Tüp bebek
Yıllardır beklenen bir bebek
Ondan çok daha heyecanlıyım
Yanında olamadigim için burugum
Bi şey sorabilir miyim? Bi konu çalışman maksimum kaç saat sürüyor?Sağlıkla doğsun inşaallah..
Bugün grafik problemleri videolarını izledim, Türkçe testi çözdüm, İslamiyet Öncesi Türk tarihi konusunu bitirdim.. Testini çözmedim çözer miyim bugün bilmem..
Biraz dinlenip yemek yedikten sonra matematikte çözebildiğim kadar problem sorularını çözmek istiyorum.. Gece de Coğrafyadan video izlemek istiyorum ama bakalımm.. Çalıştıkça mutlu oluyorum aslında.. Denemeyi yarın mı yaparım Pazar mı yaparım karar veremedim şu an, bakalım yarın..
Bi şey sorabilir miyim? Bi konu çalışman maksimum kaç saat sürüyor?
Bugun puan hesapladim kendim icin kizlar su netlerle 89-90 ustu puan geliyormus...
Yazarken kolay ama amaaan 45 net ne var canim ya gibisindan Calisirken hic oyle olmuyor
Ben gecen senelerdeki egitim netime bakicam ozellikle sinavda kac net yapmisim diye.
Bugun vat calisacagim ve bitirebilirsem; egitim bakacagim. Epeydir astim egitimi ve turkceyi.
evet cnm karakutu , ben nette pdfini buldum, ondan çözüyorumPofu bunları nerden buluyorsun canım? Karakutuda mı bunlar, nerde bi anlayamadım bu çıkmışların tarihi coğrafyası da çok önemli bence gerçi onlar da sürekli müfredatta bi şeyler değişiyor amaa..
Kızlar güzel bir soru buldum, ösym tarzı gibi. Sizinle de paylaşmak istedim.