- 30 Ocak 2018
- 65
- 45
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cvp 3/10 cnmSizce ben bu soruyu çözerken nerde yanlış yapmış oluyorum
böyle sorular gelse keşke İlk 10-15 soru matta çözülebilir oluyor da problemler biraz zaman alıcı gibi...aaaooowwww sorulara baakkıınnn!!!!
cnm hiç belli olmaz biz her ihtimali değerlendirelim.. :) gözüme çarpan oldukça koyacağım soruları buraya :)böyle sorular gelse keşke İlk 10-15 soru matta çözülebilir oluyor da problemler biraz zaman alıcı gibi...
Türkiyenin ekonomik coğrafyasını işleyeceğim şimdi sanırım en çok soru çıkan kısım burası. İyi oturtmak lazım. Bi de genel denemelere de başlicam coğrafya ile bakalım şimdi.
hoş geldin cnm :)Ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama nedense bir mesaj yazamadım :)
Ben kitapların sayfa sayılarını yazarak motive oluyorum. 27000 küsur sayfa vardı tüm kitaplarım bugün itibariyle 26000 sayısını gördüm 1000 sayfa bitirmişim. Hala çok sayfa var ama elimden geleni yapıyorum. Tüm kitapları taramak çok vaktimi alıyor ama konuları gerçekten pekiştiriyor. Bugün çok yorgunum birkaç matematik testim var onları bitircem inşallah.
aaaooowwww sorulara baakkıınnn!!!!
Kesinlikleee çok açık çözün bacılaarrrNe çözmemiz gerektiği gayet açık
Ay bu arada pofu artık çok daha fazla ders çalışıyorum, çünkü ne yapacağımı biliyorum.. önceden kararsızlığım yüzünden dersten de kaytarıyordum.. Allah razı olsun gerçekten, bana çok uydu senin planın..
cevap ne, sınav mı?Sınav ve sonuçta kelimelerinin ikiside türemiş diğerleri birleşik değil mi yada ben nerde hatalıyım.
Cewap sınav :) ama sonuçta kelimesi birleşik değil ki o da türemişcevap ne, sınav mı?
yok yok sınav değil cevap sonuç. sonuç mu? :)
aa o zaman sınav, çok merak ettim google dan baktım biri sormuş "sonuç" kelimesinin yapısı nedir diye bi sitede, biri de demiş ki; birleşik son+uç kelimeymiş; dershane öğretmeni söylemiş. Linkini de paylaşabilirim ama bilemiyorumCewap sınav :) ama sonuçta kelimesi birleşik değil ki o da türemiş
Bende baktığım sitede sonuç türemişti :) sonuç kökü -son -uç isimden isim yapım eki :) :)birleşik olarak düşünüldüğünde de son da uçta gibi yakın anlam oluyor anlamsız olmuyor aslında... son ve uç.
Aynen bi de sınavda çıkarsa afallamayalımBunu kesin öğrenmek lazım bi Slmhmm birleşik de olabilir sanki. Bilemedim bak..