KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Sizce ben bu soruyu çözerken nerde yanlış yapmış oluyorum

Eklentiler

• 34897F6B-2435-4F4A-BFBF-D1DA8344A6CF.jpeg
    34897F6B-2435-4F4A-BFBF-D1DA8344A6CF.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 32
aaaooowwww :KK70: sorulara baakkıınnn!!!!

Eklentiler

• 11.png
    11.png
    31,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 12.png
    12.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 35
aaaooowwww :KK70: sorulara baakkıınnn!!!!
böyle sorular gelse keşke :KK43: İlk 10-15 soru matta çözülebilir oluyor da problemler biraz zaman alıcı gibi... :KK43:

Türkiyenin ekonomik coğrafyasını işleyeceğim şimdi sanırım en çok soru çıkan kısım burası. İyi oturtmak lazım. Bi de genel denemelere de başlicam coğrafya ile bakalım şimdi.

böyle sorular gelse keşke :KK43: İlk 10-15 soru matta çözülebilir oluyor da problemler biraz zaman alıcı gibi... :KK43:

Türkiyenin ekonomik coğrafyasını işleyeceğim şimdi sanırım en çok soru çıkan kısım burası. İyi oturtmak lazım. Bi de genel denemelere de başlicam coğrafya ile bakalım şimdi.
cnm hiç belli olmaz biz her ihtimali değerlendirelim.. :) gözüme çarpan oldukça koyacağım soruları buraya :)

Ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama nedense bir mesaj yazamadım :)
Ben kitapların sayfa sayılarını yazarak motive oluyorum. 27000 küsur sayfa vardı tüm kitaplarım bugün itibariyle 26000 sayısını gördüm 1000 sayfa bitirmişim. Hala çok sayfa var ama elimden geleni yapıyorum. Tüm kitapları taramak çok vaktimi alıyor ama konuları gerçekten pekiştiriyor. Bugün çok yorgunum birkaç matematik testim var onları bitircem inşallah.

Ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama nedense bir mesaj yazamadım :)
Ben kitapların sayfa sayılarını yazarak motive oluyorum. 27000 küsur sayfa vardı tüm kitaplarım bugün itibariyle 26000 sayısını gördüm 1000 sayfa bitirmişim. Hala çok sayfa var ama elimden geleni yapıyorum. Tüm kitapları taramak çok vaktimi alıyor ama konuları gerçekten pekiştiriyor. Bugün çok yorgunum birkaç matematik testim var onları bitircem inşallah.
hoş geldin cnm :)

biz herşeyin üstesinden geleceğizzzz
buraya 31 ağustos günü 90 ve 90+ puanlarımızı inş yazacağız.. Allah'ım büyüktür..

Ne çözmemiz gerektiği gayet açık :KK70:
Ay bu arada pofu pofu artık çok daha fazla ders çalışıyorum, çünkü ne yapacağımı biliyorum.. önceden kararsızlığım yüzünden dersten de kaytarıyordum.. Allah razı olsun gerçekten, bana çok uydu senin planın.. :KK200:
Kesinlikleee çok açık :KK70: çözün bacılaarrr :KK70::KK70:

çok sevindim tatlımmm inş işine yarayacaakkk ! ama inanıyorum yarayacak

günün özeti:

coğrafya dış kuvvetler- konu ile alakalı 9 test- çıkmış kpss soruları- çıkmış ösym soruları
mat- 2 test sayı problemleri
kpss 2017-2016 sözel mantık soruları
ve tabiki olmazsa olmazım tarih notlarım, duraklama döneminde ki siyasi olaylar... bugünlük bu kadar :)

kızlar bunlar benim pdf kitaplarım ve çııkmış sorular.. sizce kitap almama gerek var mı?

Eklentiler

• mat.png
    mat.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
  • vat.png
    vat.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 54
  • coğrafya.png
    coğrafya.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 77
  • tarihpdf.png
    tarihpdf.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 80
  • karma.png
    karma.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
  • tr.png
    tr.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 55
Sınav ve sonuçta kelimelerinin ikiside türemiş diğerleri birleşik değil mi yada ben nerde hatalıyım. :KK43:

Eklentiler

• Png-600x800.jpg
    Png-600x800.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 37
Cewap sınav :) ama sonuçta kelimesi birleşik değil ki o da türemiş
aa o zaman sınav, çok merak ettim google dan baktım biri sormuş "sonuç" kelimesinin yapısı nedir diye bi sitede, biri de demiş ki; birleşik son+uç kelimeymiş; dershane öğretmeni söylemiş. Linkini de paylaşabilirim ama bilemiyorum :KK70:
Bu mantıkla bakarsak hepsi birleşik bir tek sınav türemiş kalıyor geriye. Olabilir mi acep?

birleşik olarak düşünüldüğünde de son da uçta gibi yakın anlam oluyor anlamsız olmuyor aslında... son ve uç.

günaydııınnn

sabah gene uyanamadım, ben böyle saçımı yıkadığımda yada duş aldığımda nedense sabah zor kalkıyorum, sanırım mayışıyorum :KK70::KK70::KK70:

bugün tarih günüm gerileme döneminden devam edeceğim, gelirken serviste gerileme konusuna başladım, yarın da büyük ihtimal tarih günü yapacağım çünkü soru çözmem lazım, bugün gerileme biter inş.

siz de durumlar nasıl?

X