- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
Piyasa da dilbilgisiyle ilgili çok kitap yok.kızlar benim dilbilgisine ufaktan başlamam gerek, kitap önerisi olan var mı acaba? yoksa netten mebin kitabını indirsem yeterli mi?
İyi canım maşallah.6. deneme
başlama 10.15
bitiş 11.45
tr 24d-5y- 1b
mat 24d-2y-4b
tarih 21d- 4y- 2b
coğ 13d- 1y- 3b
vat 8d- 7b
toplam net
gy - 46.25
gk- 40.75
vatandaşlık güncel konulardan dolayı, tr dilbilgisinden dolayı mat geodan dolayı düştü
Piyasa da dilbilgisiyle ilgili çok kitap yok.
Türkçe kitaplarında ise dilbilgisi soruları baya az.
Ben tecrübe paragraf kitabını bitirdim. Fena değildi. Açıklamaları ise güzeldi.
İyi canım maşallah.
Vaktin kalıyor aslında, tekrar dönüp kontrol ediyor musun soruları ?
hayır cnmselam arkadaşlar, şu soru hatalı değil mi?
a ve b ikisi de doğru?
Maşallah harika.tşkler tatlım ben bi araştırıp bakınayım
cnm bu benim kalan sürem, bütün sorulara bakıp, geri dönüp yapamadıklarımı yaptıktan sonraki süre :) boş olanlar dediğim gibi güncel sorular- dilbilgisi konusu, onları da yapsam zaten netlerim 4-5 artacak
ahaha yok yaa nerdeeeMaşallah harika.
Sen de Turgut Özal gibi yoksa bir sayfaya bir kaç sn bakıp tüm yazıları aklında okuyabiliyor musun yoksa
Bu ne hız
Ben çok.kitap okuyan biriyim. KPSS hazırlıktan bile bırakmadım okumayı günde 50 af n az okurum. Ona rağmen paragrafta bile o kadar hızlı degilim.ahaha yok yaa nerdeeeama bu hızım üni sınavına hazırlanırken kaldı, ünideyken millet sınavın daha başında olurdu ben bitirip çıkardım, sonra acaba ben de bi anormallik mi var neden bu kadar hızlı çözüyorum diye hayıflanırdım
merhabaMerhaba kizlar ben de kpssye hazirlaniyorum. soyle baktim da gruba siz cok iyisiniz, gruba girmesem mi diye dusunuyorum. masallahiniz var, insallah istediginiz yerlere gelirsiniz.
Ben çok.kitap okuyan biriyim. KPSS hazırlıktan bile bırakmadım okumayı günde 50 af n az okurum. Ona rağmen paragrafta bile o kadar hızlı degilim.
Kendime kronometre alacağım.ama denk gelmedim hiç. 5 liralık şeyi de internetten alıp kargo parası vermek istemedim.ama almam.gerek artık internetten de olsa. Hızlanmaya çok ihtiyacım.var
kitapta öyle yazmıyo ki kafam karıştıhayır cnm
asya hun devleti bilinen ilk teşkilatlı türk devletidir ama orta asyada bilinen değil, kelime oyunu yapmışlar
Gel arkadaşım motive oluyoruz burda birbirimizle.Merhaba kizlar ben de kpssye hazirlaniyorum. soyle baktim da gruba siz cok iyisiniz, gruba girmesem mi diye dusunuyorum. masallahiniz var, insallah istediginiz yerlere gelirsiniz.
Akıllı telefon kullanmıyorum canım. Ondan almam gerek ayrı bir kronometremerhaba
neden girmek istemiyorsun? bence gelmelisin, burda olmak sana zarar değil yarar verir, tşkler inş herkes istediğini alır
bence telden yap cnm, ben telden yapıyorum kronometreyi
e tamam işte, orta asya da kurulmuş ama orta asyadaki ilk teşkilat demiyor :)kitapta öyle yazmıyo ki kafam karıştı
orta asyada kurulmuş bi devlet asya hun, ilk teşkilatlı devlet diyor...
hım anladım cnm..o zaman al bi tane, işe yarıyorAkıllı telefon kullanmıyorum canım. Ondan almam gerek ayrı bir kronometre
Selam, ben de o kadar iyi değilim.Merhaba kizlar ben de kpssye hazirlaniyorum. soyle baktim da gruba siz cok iyisiniz, gruba girmesem mi diye dusunuyorum. masallahiniz var, insallah istediginiz yerlere gelirsiniz.
e tamam işte, orta asya da kurulmuş ama orta asyadaki ilk teşkilat demiyor :)
soruda şık hatası var, kurucusu teoman hatta tuman mı neydi ismi..ya hayır zaten doğru cevabı b diyor. Bu soru sakat bence.