KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar Türk İslam çalışırken hafıza tekniği uydurdum, uydurdukça size yazarım eğer isterseniz

1071 sonrası kurulan 1. beylikler kronolojik sıra

"1. Beyim Saltuk'a mene (azerice bana demek) danış, artık çakacam" dedim..

1. Beylikler - saltuklar, mengücekler, danişmentliler, artuklar, çakabey..

Dün de Mısır'da kurulan Türk İslam devletleriyle ilgili hafıza tekniği yapmıştım, yine kronolojik sırayla..

Mısırlı Tolunay, aksaraylı eyüp adlı memurla evlenmiş..
Mısır - Tolunoğulları, Akşitler, Eyyubiler, Memlükler..

Uydurdukça yazarım isterseniz zaten benzer şeyler yapıyordum ufak ufak, daha kapsamlı yapmaya çalışıcam, yapabildiğim kadar.. Coğrafyada da Mehmet Eğit hocanın hafıza teknikleri var güzel, bakın derim.. sizde bi şeyler uydurursanız yazın bence hafıza tekniği paylaştıkça çoğalır

Sürekli tekrar yapın hicbir dersi digerinden onemsiz gormeyin zamana cok dikkat edin bu sinavin en buyuk olayi zamanla yarismak... guncel konulari takip edin biyere not alin isteyince basariliyor bende sayisalciyim tarih cog banada zordu ama yaptim yapilmicak gibi degil isterseniz basarirsiniz...

aha şu soru da mesela gıcık hem basit hem kafa karıştırıcı. Azonal topraklarda iç anadoluda lösler var; 1 ve 2 de alüvyal toprak var. Ben mesela 1 ve 3 dedim başta şıklara bakmadım; sonra 2 ve 3 dedim. Cevap 1-2 sadece alüvyal topraklar. peeeehh...

Eklentiler

• image.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 54

Bu soruları internetten mi buldun canım, ne yazdın da böyle karışık olarak çıktı yıl yıl sınav sınav

Çok teşekkürler, tebrik ederim seni de, darısı bizlere olur inşaallah:)

Bu soruları internetten mi buldun canım, ne yazdın da böyle karışık olarak çıktı yıl yıl sınav sınav
yok sanırım bu da informal yayınlarının coğrafya kitabı çıkmış ösym sınavlarının sorularını toplamışlar kitapta... diğer kızların da bahsettiği karakutu falan var ya o :)

Kızlar karakutudaki bazı soruların cevapları yanlış. şimdi çözerken yine şu soruya cevabı e diyor ama ne alaka a diye düşünüyordum. Gittim 2005 yılı öss cevap anahtarına baktım cevap a... bu kaçıncı yanlış cevap, diğer kitaplarını bilmiyorum...

Eklentiler

• image.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 46
Canım mesela sadece sayı problemlerinden 500 kusur soru var
Rasyonel sayılardan 400 soru var.

Benim gibi matematiği yavaş çözen icin soru sayısı fazla. Ama cozecem mecbur. Çünkü matematikten 1 kitap bitirdim sadece.

Benim konular nitelikli çok oldu tekrar artı bol soru ilerledigim için sınava kadar full karakutu cozecem gibi duruyor.

Cevap e diyorsa yanlış canım cevap anahtarı. Doğru cevap a
Denizellik le ilgili e şıkkı.

Senin elindeki son basım mı ?

ben geldim kızlarrr :))) daha sonuçlara bakmadım , bi kahve yapıp bakacağım , size de yazarım

6. deneme
başlama 10.15
bitiş 11.45

tr 24d-5y- 1b
mat 24d-2y-4b
tarih 21d- 4y- 2b
coğ 13d- 1y- 3b
vat 8d- 7b

toplam net

gy - 46.25
gk- 40.75

vatandaşlık güncel konulardan dolayı, tr dilbilgisinden dolayı mat geodan dolayı düştü

kızlar benim dilbilgisine ufaktan başlamam gerek, kitap önerisi olan var mı acaba? yoksa netten mebin kitabını indirsem yeterli mi?

Son düzenleme:
bayıldım buna çok iyi olmuş

kesinlikle haklısın sürekli tekrar istiyor gk kısmı ... tebrik ederim seni ve darısı bize olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…