A mıbu soruda akdeniz bölgesi mi yoksa yıldız dağları mı daha fazla ormana sahiptir sizce??? ne diyorsunuz?
evet A:) doğru bildiniz ödül olarak bizden bir adet bilgi kazandınız. Akdenizde yetişen otsu bitkilerin birçoğunun yüzeyinin kadife gibi tüylerle kaplı olmasının sebebi yazın buharlaşmanın şiddetli olmasıdır.
aha şu soru da mesela gıcık hem basit hem kafa karıştırıcı. Azonal topraklarda iç anadoluda lösler var; 1 ve 2 de alüvyal toprak var. Ben mesela 1 ve 3 dedim başta şıklara bakmadım; sonra 2 ve 3 dedim. Cevap 1-2 sadece alüvyal topraklar. peeeehh...
Sürekli tekrar yapın hicbir dersi digerinden onemsiz gormeyin zamana cok dikkat edin bu sinavin en buyuk olayi zamanla yarismak... guncel konulari takip edin biyere not alin isteyince basariliyor bende sayisalciyim tarih cog banada zordu ama yaptim yapilmicak gibi degil isterseniz basarirsiniz...
yok sanırım bu da informal yayınlarının coğrafya kitabı çıkmış ösym sınavlarının sorularını toplamışlar kitapta... diğer kızların da bahsettiği karakutu falan var ya o :)Bu soruları internetten mi buldun canım, ne yazdın da böyle karışık olarak çıktı yıl yıl sınav sınav
Canım mesela sadece sayı problemlerinden 500 kusur soru varKarakutu matematiğin çok iyi olduğunu duydum, ösym tarzıymış.. elimde pegem var, tin tin anca onu çözüyorum bitince karakuru matematik düşünüyorum ben de.. bir konuda kaç test var mesela, bitiremez miyim bilemedim ben de şimdi..
Cevap e diyorsa yanlış canım cevap anahtarı. Doğru cevap aKızlar karakutudaki bazı soruların cevapları yanlış. şimdi çözerken yine şu soruya cevabı e diyor ama ne alaka a diye düşünüyordum. Gittim 2005 yılı öss cevap anahtarına baktım cevap a... bu kaçıncı yanlış cevap, diğer kitaplarını bilmiyorum...
Kolay gelsin canım.günaydın kızlarrrrr
ben birazdan deneme yapacağımdenemeciler nerdesiniizzzz hadi göreyim sizi
saol tatlım :)Kolay gelsin canım.
Benim karakutudaki mat soruları gözümü korkuttu.
Bugün kızın öğle uykusuna yatınca ondan çözeceğim.
Akşam 5 test çözdüm.
Kazan mübarek olsun :)ben geldim kızlarrr :))) daha sonuçlara bakmadım , bi kahve yapıp bakacağım , size de yazarım
saol cnmKazan mübarek olsun :)
Yaz bakalım skorunu :)
bayıldım bunaKızlar Türk İslam çalışırken hafıza tekniği uydurdum, uydurdukça size yazarım eğer isterseniz
1071 sonrası kurulan 1. beylikler kronolojik sıra
"1. Beyim Saltuk'a mene (azerice bana demek) danış, artık çakacam" dedim..
1. Beylikler - saltuklar, mengücekler, danişmentliler, artuklar, çakabey..
Dün de Mısır'da kurulan Türk İslam devletleriyle ilgili hafıza tekniği yapmıştım, yine kronolojik sırayla..
Mısırlı Tolunay, aksaraylı eyüp adlı memurla evlenmiş..
Mısır - Tolunoğulları, Akşitler, Eyyubiler, Memlükler..
Uydurdukça yazarım istersenizzaten benzer şeyler yapıyordum ufak ufak, daha kapsamlı yapmaya çalışıcam, yapabildiğim kadar.. Coğrafyada da Mehmet Eğit hocanın hafıza teknikleri var güzel, bakın derim.. sizde bi şeyler uydurursanız yazın bence hafıza tekniği paylaştıkça çoğalır
Sürekli tekrar yapın hicbir dersi digerinden onemsiz gormeyin zamana cok dikkat edin bu sinavin en buyuk olayi zamanla yarismak... guncel konulari takip edin biyere not alin isteyince basariliyor bende sayisalciyim tarih cog banada zordu ama yaptim yapilmicak gibi degil isterseniz basarirsiniz...