KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

cnm ben netten buldum bunu, Safransari nin aldığı karakutu serisi, ben de mat karakkutu 1-2 var, pdf, cvbı bilmiyorum sadece gözüme çarptı daha çok var öyle, alllah allaahhh bu soruyu çözmedim mi ben diyorum

Kızlar karakutu seti ile ilgili yorumum

Tüm konulari bitirenler
Çözeceği kaynakları bitenler
Artık sadece denemeye başlayacak olanlar
Ve zamanı olanlar alsın.
Çünkü çok fazla soru var.
Ben matematik ve Türkçe kitaplarını sınava kadar bitireceğim den emin değilim mesela

Karakutu matematiğin çok iyi olduğunu duydum, ösym tarzıymış.. elimde pegem var, tin tin anca onu çözüyorum bitince karakuru matematik düşünüyorum ben de.. bir konuda kaç test var mesela, bitiremez miyim bilemedim ben de şimdi..

Tarihten hangi kaynaklara çalışıyorsunuz konu anlatımı olarak. Elimdeki kaynaklar yetersizmiş gibi geliyor (tarihin pusulası+benim hocam) kitabı fırlatıp fırlatıp elime geri alıyorum testlerde ilk kez gördüğüm bi kaç soru olunca afallıyorum morelim bozuluyor

,kesinlikleee çok fazla test var ama bence yapılır, ben 1 ve 2. seriden toplam 7 test bitirdim...
tarih coğrafya ve vatandaşlık alıcam ben de diğer ay

baya test var cnm yani atıyorum mat oran orantıdan az önce 4 test çözdüm :)))

ben de pusula var ve mebin kitaplarını indirmiştim, pusula ile meb aynı, benim hocamı bilemiyorum, pusulayı çalışırsan soruların %90 nını yaparsın cnm

Oyyy ben kuruluş ve yükselmeyi tarihin pusulasında yaza yaza çalıştım bitirdim şimdi elim koptu yaa kolum ağırdı... Başedilmez yazmayla ama dayanıcam. En önemli yerleri yazıcam artık. Bende eski tarihin pusulası pdf var ondan çalışıyorum, yeni yayınla arasında fark var mı bilmiyorum bir de; beyaz kalem var... İkisinden çalışıyorum.
tarihin pusulası gayet iyi bence. Elimde eski yayın olmasına rağmen; ösym standartı.

Yazarak çalışmak en güzeli de zaman az kaldı.Bende de 2017 pusula var. Bakın şöyle bi soru
Gibbons : "padişahlığı boyunca hristiynlığa papalıktan daha iyi muamele etmiştir dediği padişah kimdir? Bu bilgi pusulada yok mesela bunun gibi güzel sorular çıkıyor karşıma testlerde.Hadi cevabı yazın bakim

fatih sultan mehmet mi
arada öyle çıkıyor evet :)

ben de fatih sultan derdim buna niyeyse diğer padişahlara gelemedim :)) kimmiş kimmiş?:)

günün özeti;

bugün akşam geldiğim için deneme yapamadım, yerine coğrafya tr fiziki coğrafyası ( platolar kısmına kadar çalıştım) + mat kara kutu serisinden 4 test çözüldü + paragraf 1 test çözüldü..

ya zaman gerçekten az kaldı :/ Ay olarak söyleyince normal geliniyor ama gün olarak söylenince panikliyorum :/ ben de panikleme var zaten umarım başa çıkabilirim artık!

ya zaman gerçekten az kaldı :/ Ay olarak söyleyince normal geliniyor ama gün olarak söylenince panikliyorum :/ ben de panikleme var zaten umarım başa çıkabilirim artık!

Ben de aynı.. o yüzden önce konuları bi an önce halledip geriye ne kaldıysa eksik test üzerinden tamamlamak istiyorum.. inşaallah başarırız hepimiz, bıkmak yılmak tembellik yok, bunu en çok kendime söylüyorum..

Ortodoksları himaye altına aldığından fatih gelmişti aklıma ama şıklarda yoktu :) cewap I.MURAT
aslında mantıklı, gerçi fatih sultan da ortodoksları hristiyanların katoliklerle birleşmesini engellemek için himaye altına alıyordu; bi iyiliğinden de değil gibi :) Güzel soruymuş.

bu soruda akdeniz bölgesi mi yoksa yıldız dağları mı daha fazla ormana sahiptir sizce??? ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…