cnm ben netten buldum bunu,Sayılar bile aynıı.. Bu sorular hangi kitaptan ya bende sadece çıkmış kpss soruları var.. ayrı ayrı alesi filan mı almak lazım, ösym nin gelmiş geçmiş bütün soruları diye tek bir kaynak varsa çok güzel olacakk
cevap 57 mi bu arada
Bir kamu kurumunda uzman yardımcısıyım dil puanı almak için yds’ye giricem :)Mühendis misin? :) Yoksa iibf mi? Dhmi mi düşünüyorsun? :)
Kızlar karakutu seti ile ilgili yorumum
Tüm konulari bitirenler
Çözeceği kaynakları bitenler
Artık sadece denemeye başlayacak olanlar
Ve zamanı olanlar alsın.
Çünkü çok fazla soru var.
Ben matematik ve Türkçe kitaplarını sınava kadar bitireceğim den emin değilim mesela
Kızlar karakutu seti ile ilgili yorumum
Tüm konulari bitirenler
Çözeceği kaynakları bitenler
Artık sadece denemeye başlayacak olanlar
Ve zamanı olanlar alsın.
Çünkü çok fazla soru var.
Ben matematik ve Türkçe kitaplarını sınava kadar bitireceğim den emin değilim mesela
Karakutu matematiğin çok iyi olduğunu duydum, ösym tarzıymış.. elimde pegem var, tin tin anca onu çözüyorum bitince karakuru matematik düşünüyorum ben de.. bir konuda kaç test var mesela, bitiremez miyim bilemedim ben de şimdi..
Tarihten hangi kaynaklara çalışıyorsunuz konu anlatımı olarak. Elimdeki kaynaklar yetersizmiş gibi geliyor (tarihin pusulası+benim hocam) kitabı fırlatıp fırlatıp elime geri alıyorumtestlerde ilk kez gördüğüm bi kaç soru olunca afallıyorum morelim bozuluyor
Oyyy ben kuruluş ve yükselmeyi tarihin pusulasında yaza yaza çalıştım bitirdim şimdi elim koptu yaa kolum ağırdı... Başedilmez yazmayla ama dayanıcam.Tarihten hangi kaynaklara çalışıyorsunuz konu anlatımı olarak. Elimdeki kaynaklar yetersizmiş gibi geliyor (tarihin pusulası+benim hocam) kitabı fırlatıp fırlatıp elime geri alıyorumtestlerde ilk kez gördüğüm bi kaç soru olunca afallıyorum morelim bozuluyor
Yazarak çalışmak en güzeli de zaman az kaldı.Bende de 2017 pusula var. Bakın şöyle bi soruOyyy ben kuruluş ve yükselmeyi tarihin pusulasında yaza yaza çalıştım bitirdim şimdi elim koptu yaa kolum ağırdı... Başedilmez yazmayla ama dayanıcam.En önemli yerleri yazıcam artık. Bende eski tarihin pusulası pdf var ondan çalışıyorum, yeni yayınla arasında fark var mı bilmiyorum bir de; beyaz kalem var... İkisinden çalışıyorum.
tarihin pusulası gayet iyi bence. Elimde eski yayın olmasına rağmen; ösym standartı.
fatih sultan mehmet miYazarak çalışmak en güzeli de zaman az kaldı.Bende de 2017 pusula var. Bakın şöyle bi soru
Gibbons : "padişahlığı boyunca hristiynlığa papalıktan daha iyi muamele etmiştir dediği padişah kimdir? Bu bilgi pusulada yok mesela bunun gibi güzel sorular çıkıyor karşıma testlerde.Hadi cevabı yazın bakim
ben de fatih sultan derdim buna niyeyse diğer padişahlara gelemedim :)) kimmiş kimmiş?:)Yazarak çalışmak en güzeli de zaman az kaldı.Bende de 2017 pusula var. Bakın şöyle bi soru
Gibbons : "padişahlığı boyunca hristiynlığa papalıktan daha iyi muamele etmiştir dediği padişah kimdir? Bu bilgi pusulada yok mesela bunun gibi güzel sorular çıkıyor karşıma testlerde.Hadi cevabı yazın bakim
ya zaman gerçekten az kaldı :/ Ay olarak söyleyince normal geliniyor ama gün olarak söylenince panikliyorum :/ ben de panikleme var zatenYazarak çalışmak en güzeli de zaman az kaldı.Bende de 2017 pusula var. Bakın şöyle bi soru
Ortodoksları himaye altına aldığından fatih gelmişti aklıma ama şıklarda yoktu :) cewap I.MURATben de fatih sultan derdim buna niyeyse diğer padişahlara gelemedim :)) kimmiş kimmiş?:)
ya zaman gerçekten az kaldı :/ Ay olarak söyleyince normal geliniyor ama gün olarak söylenince panikliyorum :/ ben de panikleme var zatenumarım başa çıkabilirim artık!
Ortodoksları himaye altına aldığından fatih gelmişti aklıma ama şıklarda yoktu :) cewap I.MURAT
öğrendiğimiz iyi oldu :)Ortodoksları himaye altına aldığından fatih gelmişti aklıma ama şıklarda yoktu :) cewap I.MURAT
aslında mantıklı, gerçi fatih sultan da ortodoksları hristiyanların katoliklerle birleşmesini engellemek için himaye altına alıyordu; bi iyiliğinden de değil gibi :) Güzel soruymuş.Ortodoksları himaye altına aldığından fatih gelmişti aklıma ama şıklarda yoktu :) cewap I.MURAT
Eksikleri sorulardan telafi etmeye çalışacaz artık :)aslında mantıklı, gerçi fatih sultan da ortodoksları hristiyanların katoliklerle birleşmesini engellemek için himaye altına alıyordu; bi iyiliğinden de değil gibi :) Güzel soruymuş.