KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Aa ama en az 2 basamaklı diyor, sadece 2 basamaklı dese 17'yi anlardım ama şu an ben de soruyu anlayamadım.. merakla bekliyorum :KK70:
3 basamaklıları çıkarmayacaz. En az 2 basamaklı diyor 3 basamaklı da olabilir yani. 1 basamaklıları çıkarıcaz sadece, doğru yapmışsın aslında bölen sayılarını eksik bulmuşsun sadece.

3 basamaklıları çıkarmayacaz. En az 2 basamaklı diyor 3 basamaklı da olabilir yani. 1 basamaklıları çıkarıcaz sadece, doğru yapmışsın aslında bölen sayılarını eksik bulmuşsun sadece.

Evet evet kafa karıştırmamak adına bu yorumu da sildim, soruda 1 basamaklıları çıkarmışım da sadece 4 tanecik :KK70:
1, 4, 6 yi hiç düşünmemişimm :KK70:

Merhabalar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Deneme alacağım da,beğendiğiniz çözdüğünüz,önerebileceğiniz bi deneme var mı?

Merhabalar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Deneme alacağım da,beğendiğiniz çözdüğünüz,önerebileceğiniz bi deneme var mı?
Merhabalar epilasyon arkadaşım :KK19:
Yargi, beyaz kalem yediiklim, pegem, data, murat yayınları
Bunlar bilindik iyi yayınlar denemeleri de güzel. Bunlardan alabilirsin.

Ya siz nasıl erken kalkıyorsunuz? :KK43:
Ben gece 3,30-4 civarı yatıyorum 11 civarı kalkıyorum hep :KK43:
9-10 gibi kalkamıyorum :KK43:
Aynı sorun bende de var malesef :KK43: bi ara alıştım erken uyanmaya şimdi yine 11den önce uyanamıyorum. Sonra bir de ayılma süreci falan derken günün büyük bir kısmı gidiyor zaten :KK43:

Aynı sorun bende de var malesef :KK43: bi ara alıştım erken uyanmaya şimdi yine 11den önce uyanamıyorum. Sonra bir de ayılma süreci falan derken günün büyük bir kısmı gidiyor zaten :KK43:
Kaçta yatıyorsun peki? Hadi 12-1 olsa yine zorlarım kendimi ama 4 gibi uyuyunca 6-7 saat uykuyla 10-11 oluyor. :KK43:

3-4 gibi yatıp 8-9 gibi kalksam süper olurdu. Daha şimdi kalkacam da ohooo...
Bugün coğrafya günü :)
Konularımda ilerliyorum yaa!! Çok seviniyorum.

Kaçta yatıyorsun peki? Hadi 12-1 olsa yine zorlarım kendimi ama 4 gibi uyuyunca 6-7 saat uykuyla 10-11 oluyor. :KK43:

Bana kalsa ben de erken kalkamaz ama o de kalkıp eşimi ise kızımı k rese gönderince bir ayrılma süresi oluyor
Ve erken kalktigim içinde akşam en geç 11 de piliç bitiyor uyuyorum

Siz şanslısınız gece de plsa gündüz de olsa istediğiniz saatte derse oturebiluyorsunuz ben akşam 4 te n sonra çalışmıyorum. Yemek ev toplama derken kızım ve eşim geliyor

Önemli olan bence gece de olsa gündüz de olsa ders çalışma toplam saatiniz

3 gibi uyuyorum ben de :KK43: uyku düzeni şart :KK12:

Bana kalsa ben de erken kalkamaz ama o de kalkıp eşimi ise kızımı k rese gönderince bir ayrılma süresi oluyor
Ve erken kalktigim içinde akşam en geç 11 de piliç bitiyor uyuyorum

Siz şanslısınız gece de plsa gündüz de olsa istediğiniz saatte derse oturebiluyorsunuz ben akşam 4 te n sonra çalışmıyorum. Yemek ev toplama derken kızım ve eşim geliyor

Önemli olan bence gece de olsa gündüz de olsa ders çalışma toplam saatiniz
4ten sonra ben de çalışamıyorum malesef evi toparla yemek yap derken eşim geliyor o evdeyken ders çalışmamı da pek istemiyor birlikte vakit geçirelim bir yerlere gidelim ya da evde film izleyelim diyor benim için de zor malesef o saatten sonra. en iyisi sabah erken kalkıp çalışmak

3 gibi uyuyorum ben de :KK43: uyku düzeni şart :KK12:

4ten sonra ben de çalışamıyorum malesef evi toparla yemek yap derken eşim geliyor o evdeyken ders çalışmamı da pek istemiyor birlikte vakit geçirelim bir yerlere gidelim ya da evde film izleyelim diyor benim için de zor malesef o saatten sonra. en iyisi sabah erken kalkıp çalışmak
Sabahları esinle uyan canim günü kaçırma.

Analitik videosu izliyorum
senol hoca dan izliyorum. 4 video var.
1 ini özledim şimdi mola verdim. 1 ini daha izleyip yarın da diye ikisini izlerim. Sorularini çözerim.

Yarın kitap siparişi vereceğim.
Karakuyu serisini ve coğrafya ve anayasa için ders notları gibi kitapçık almak istiyorum.

Aslından pusulanjn almak istiyorum ama bu ay sırf sete 150 vereceğim için defter notu alacağım.

Elimde süvari tarihin ders notu var ve tekrar için fena değil. Coğrafya ve anayasadan da mi alsam ondan karar veremedim.

Elinde bir yayının ders notları kitapçıkları olan var mi acaba memnu kaldjginiz

kızlar 2018 tüik verilerini bilen var mk? daha doğrusu 2017 için mi bakmamız gerekiyor?
Elimde kitapta 2012 tüik verilerine göre nüfus yoğunluğu en az il bayburt demiş; nette baktım tunceli diyor. :)

X