Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 basamaklıları çıkarmayacaz. En az 2 basamaklı diyor 3 basamaklı da olabilir yani. 1 basamaklıları çıkarıcaz sadece, doğru yapmışsın aslında bölen sayılarını eksik bulmuşsun sadece.Aa ama en az 2 basamaklı diyor, sadece 2 basamaklı dese 17'yi anlardım ama şu an ben de soruyu anlayamadım.. merakla bekliyorum
3 basamaklıları çıkarmayacaz. En az 2 basamaklı diyor 3 basamaklı da olabilir yani. 1 basamaklıları çıkarıcaz sadece, doğru yapmışsın aslında bölen sayılarını eksik bulmuşsun sadece.
Çok teşekkürler canım3 basamaklıları çıkarmayacaz. En az 2 basamaklı diyor 3 basamaklı da olabilir yani. 1 basamaklıları çıkarıcaz sadece, doğru yapmışsın aslında bölen sayılarını eksik bulmuşsun sadece.
Bende 20 buldum aynı senin gittiğin yoldan gitmişim :)Evet evet kafa karıştırmamak adına bu yorumu da sildim, soruda 1 basamaklıları çıkarmışım da sadece 4 tanecik
1, 4, 6 yi hiç düşünmemişimm
Bende 20 buldum aynı senin gittiğin yoldan gitmişim :)
Allah rahatlık versin canım iyi gecelerDaha çok yollarda gitmemiz gerekiyor demek ki, bol bol mat çalışıcaz
Ben uyuyorum artık arkadaşlar, iyi çalışmalar size, iyi geceler
Sen asal sayıları cikarmissin sadeceEvet evet kafa karıştırmamak adına bu yorumu da sildim, soruda 1 basamaklıları çıkarmışım da sadece 4 tanecik
1, 4, 6 yi hiç düşünmemişimm
Merhabalar epilasyon arkadaşımMerhabalar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Deneme alacağım da,beğendiğiniz çözdüğünüz,önerebileceğiniz bi deneme var mı?
Aynı sorun bende de var malesef bi ara alıştım erken uyanmaya şimdi yine 11den önce uyanamıyorum. Sonra bir de ayılma süreci falan derken günün büyük bir kısmı gidiyor zatenYa siz nasıl erken kalkıyorsunuz?
Ben gece 3,30-4 civarı yatıyorum 11 civarı kalkıyorum hep
9-10 gibi kalkamıyorum
Kaçta yatıyorsun peki? Hadi 12-1 olsa yine zorlarım kendimi ama 4 gibi uyuyunca 6-7 saat uykuyla 10-11 oluyor.Aynı sorun bende de var malesef bi ara alıştım erken uyanmaya şimdi yine 11den önce uyanamıyorum. Sonra bir de ayılma süreci falan derken günün büyük bir kısmı gidiyor zaten
Aynı sorun bende de var malesef bi ara alıştım erken uyanmaya şimdi yine 11den önce uyanamıyorum. Sonra bir de ayılma süreci falan derken günün büyük bir kısmı gidiyor zaten
Bana kalsa ben de erken kalkamaz ama o de kalkıp eşimi ise kızımı k rese gönderince bir ayrılma süresi oluyorKaçta yatıyorsun peki? Hadi 12-1 olsa yine zorlarım kendimi ama 4 gibi uyuyunca 6-7 saat uykuyla 10-11 oluyor.
3-4 gibi yatıp 8-9 gibi kalksam süper olurdu. Daha şimdi kalkacam da ohooo...
Bugün coğrafya günü :)
Konularımda ilerliyorum yaa!! Çok seviniyorum.
3 gibi uyuyorum ben de uyku düzeni şartKaçta yatıyorsun peki? Hadi 12-1 olsa yine zorlarım kendimi ama 4 gibi uyuyunca 6-7 saat uykuyla 10-11 oluyor.
3-4 gibi yatıp 8-9 gibi kalksam süper olurdu. Daha şimdi kalkacam da ohooo...
Bugün coğrafya günü :)
Konularımda ilerliyorum yaa!! Çok seviniyorum.
4ten sonra ben de çalışamıyorum malesef evi toparla yemek yap derken eşim geliyor o evdeyken ders çalışmamı da pek istemiyor birlikte vakit geçirelim bir yerlere gidelim ya da evde film izleyelim diyor benim için de zor malesef o saatten sonra. en iyisi sabah erken kalkıp çalışmakBana kalsa ben de erken kalkamaz ama o de kalkıp eşimi ise kızımı k rese gönderince bir ayrılma süresi oluyor
Ve erken kalktigim içinde akşam en geç 11 de piliç bitiyor uyuyorum
Siz şanslısınız gece de plsa gündüz de olsa istediğiniz saatte derse oturebiluyorsunuz ben akşam 4 te n sonra çalışmıyorum. Yemek ev toplama derken kızım ve eşim geliyor
Önemli olan bence gece de olsa gündüz de olsa ders çalışma toplam saatiniz
Sabahları esinle uyan canim günü kaçırma.3 gibi uyuyorum ben de uyku düzeni şart
4ten sonra ben de çalışamıyorum malesef evi toparla yemek yap derken eşim geliyor o evdeyken ders çalışmamı da pek istemiyor birlikte vakit geçirelim bir yerlere gidelim ya da evde film izleyelim diyor benim için de zor malesef o saatten sonra. en iyisi sabah erken kalkıp çalışmak
kahvaltı yapsa mecbur kalkacağım da vakit daralıyor artık bi düzen tutturmak şartSabahları esinle uyan canim günü kaçırma.