- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Teşekkür ederim hepimize başarılar :)Başarılar diliyorum
Bölüm nedir?
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hepimize başarılar :)Başarılar diliyorum
Bölüm nedir?
Evet ben de coğrafya yi eksik buldum.ben de çok memnunum konu anlatımı olarak Pegem'den çalışıyorum hepsine. sadece coğrafya biraz eksik gibi geldi bana
ben de elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum işteeyiymiş pegem de bak bu benim elimdeki 2016 yayını ondan çalışıyorum valla
Bugün denemede kamu yönetim okuyan biriyle tanıştım bende.Teşekkür ederim hepimize başarılar :)
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
anayasa bölümümden dolayı az çok aklımda çok sorun yaratmıyor da tarih ve coğrafyayla başım dertte malesef hep kötüydü o derslerim hala başıma belalar :)Evet ben de coğrafya yi eksik buldum.
Anayasa da çok düz yazı gibi şablonu felan olsa daha iyi
Ama hiçbir kaynak tek başına yeterli değil zaten
benim istediğim şehirlere atanabilmem için 87yi falan zorlamam gerekiyor sizin hangi bölümBugün denemede kamu yönetim okuyan biriyle tanıştım bende.
Kaç puanla tanıyorsunuz dedim 84 dedi :)
●Akkoyunlu uzun hasan (küçük fatih)selam:)
hadi size çalıştığım yerlerden sorular sorayım kızlar:
1.) Kuranı kerimi arapçadan türkçeye çevirten ilk Türk Hükümdar?
2.) Osmanlı Devletinin çeyiz yoluyla Kütahya, Simav, Emet, Tavşanlı bölgelerini aldığı ve kendisine miras olarak kalan beylik hangisidir?
3.) Anadoluda siyasi birliği kuran ilk Osmanlı hükümdarı kimdir?
Süreniz başlamıştır.:)
Bende osmanli dan sonraki tarihi seviyorumbende de bu tarih hep; ilk türk devletlerinde sakat. Oraları niyeyse hep karıştırıyorum hani ana şeyler hariç detayları falan bilmiyorum çalışsam da ya.
Ama konular İlk türk islam devletlerine falan geldi mi bi rahatlama geliyor; daha zevklileşiyor. Hele osmanlıda falan her şey daha net. Bi de temelim de var az bir şey... çağdaş türk şeysi ve ilk türk devletlerini sevemedim.
Dün de zaten moralim bozuldu. Çıkmış kpss mat sorularını çözüyordum, bi soruda takıldım başladım ağlamaya...
Bugün devam tam gaz...
cevap 36 mı emin değilim amaCevap 36.
Nasıl çözülüyor birisi bana anlatabilir mi lütfen
Cevap 36.
Nasıl çözülüyor birisi bana anlatabilir mi lütfen
Yani tam olarak mantığı nedir, oranın 90 olduğunu nasıl anladık?
kuralı öyle. doksan yapıyor dış açıortaydan indirilen dikme.Yani tam olarak mantığı nedir, oranın 90 olduğunu nasıl anladık?
Canım senin indirdiğin dikme olabilir de AD nin BC yi dik kestiğini nereden çıkardın?kuralı öyle. doksan yapıyor dış açıortaydan indirilen dikme.
dik kestiğini çıkarmadım ki zaten dış açıorta kuralı o, açıortaydan uzatıldığı zaman dik oluyor. Uzattığım kenar doksan derecelik açı oluyor kuraldan ve iki uzunluk eşit oluyor. resim de attım netten kuralı hatta... :)Canım senin indirdiğin dikme olabilir de AD nin BC yi dik kestiğini nereden çıkardın?