KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Senjn mesai saatlerin nasıl canim
Sabah ise gitmeyecek misin
yoo gidiyorum cnm
ben bazen fazla mesai kalıyorum mecbur, ben onay vermedikçe sevkiyat olmuyor.. bugün de kalacaktık ama arkadaş yarın kalırız dedi erken çıktım

sabah 8 akşam 6 aslında ama yol da var benim 1 saat falan

yarın sabah 3 gibi kalkarım, birazdan yatacağım zaten
bugünkü görevim tamamlandı :KK70:

kitap seç güvenilir değil, çok kişi mağdur oldu, kitappatik de emin değilim ya :S
Bir ara lojistikle sorun yaşadılar ama şimdi sıkıntı yok diye biliyorum.
Ben her ay sipariş veriyorum nerdeyse canim sıkıntı olmadı.
Hatta siparisinin ertesi günü eljmde kitaplar

Açıklaması var mi canim
Bu açıklaması.. :) pofu pofu fotokopici gibi yerler oluyor böyle ben ordan aldım 10 tl karakutu kitaplar :KK70: varsa eğer sen de bakabilirsin böyle kpss dershanelerine yakın yerlerde satılabiliyor...

Bu akşam acayip sıkıldım ben sanırım bi şeyler izleyeceğim :KK70: Önce şu coğrafya bitsin.
Sonra da tekrar edicem sözel derslerimi.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 45
Coğrafya konu çalışıyorum arkadaşlar, ovalar konusundayım.. dün soru çözmüştüm bugün çözemediklerime bakmak dışında pek çalışamadım.. haftasonu evden çıkmamaya çalışıcam :KK70:

Vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz ? Ben not çıkarıyorum ama böyle zor olacak gibi :işsiz:
ben denedim öyle ki asla not çıkarmadan çalışamam. Tarihe bile not çıkararak çalışıyorum ama vatandaşlık ı ıh, çok zor.
Ben kitapta önemli yerleri çizdim. Elimde fasiküller var her konu için dergi gibi. Onlardan tekrar edicem.
Belki yasama yürütme yargı için yazarım önemli yerleri.

Bu açıklaması.. :) pofu pofu fotokopici gibi yerler oluyor böyle ben ordan aldım 10 tl karakutu kitaplar :KK70: varsa eğer sen de bakabilirsin böyle kpss dershanelerine yakın yerlerde satılabiliyor...

Bu akşam acayip sıkıldım ben sanırım bi şeyler izleyeceğim :KK70: Önce şu coğrafya bitsin.
Sonra da tekrar edicem sözel derslerimi.

aa öyle miii bi bakarım uygun vaktimde.. tşkler cnm

Coğrafya konu çalışıyorum arkadaşlar, ovalar konusundayım.. dün soru çözmüştüm bugün çözemediklerime bakmak dışında pek çalışamadım.. haftasonu evden çıkmamaya çalışıcam :KK70:
kolay gelsinnn :) benim de coğrafya günüm :KK70:
Vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz ? Ben not çıkarıyorum ama böyle zor olacak gibi :işsiz:

sürekli tekrar istiyor vatandaşlık bence not çıkartma çok fazla terim var, ben 2 genel tekrar yaptım ama gene de unutuluyor

kızlar benim hocamda hafıza teknikleriyle coğrafya videsou koymuşlar :KK70: benim zamanım yok, haftasonu bakacağım, bi bakın isterseniz

coğrafya- Türkiyede doğal çevre ve toplum- nüfur ve yerleşme çalışıldı- test çözüldü ama çözmem gereken 5 test ve çıkmış sorular var :KK70: kozmik odanın test sayısı çok fazla :KK70::KK70: sadece bu konu için 180 soru vermişler :KK70: çıkmış sorulara baktım onun da soru sayısı 28 tabi bu sadece kpss çıkmışları.. bence önemli bi konuymuş ve baya bilgi istiyor kızlar..soruyu anlamamak yada yanlış okumak direk yanlış cvp sebebi.. o yüzden daha dikkatli olun bu konuda..

Gunaydinlar
Nöbeti ben devraldım sanırım,
Kahvaltı yapıp derse oturacağım
Analitik 2 video izleyip 2 teste çözeceğim
Katı çözümlerden 2 test çözeceğim.
Tarih tekrarı yapacağım.

coğrafya- Türkiyede doğal çevre ve toplum- nüfur ve yerleşme çalışıldı- test çözüldü ama çözmem gereken 5 test ve çıkmış sorular var :KK70: kozmik odanın test sayısı çok fazla :KK70::KK70: sadece bu konu için 180 soru vermişler :KK70: çıkmış sorulara baktım onun da soru sayısı 28 tabi bu sadece kpss çıkmışları.. bence önemli bi konuymuş ve baya bilgi istiyor kızlar..soruyu anlamamak yada yanlış okumak direk yanlış cvp sebebi.. o yüzden daha dikkatli olun bu konuda..
Nüfustan mutlaka soru geliyor canim evet
Bu tablo da olabiliyor
Dedigin gibi dikkatli okumak gerekiyor, yargi çıkarmam icin

Bir ara lojistikle sorun yaşadılar ama şimdi sıkıntı yok diye biliyorum.
Ben her ay sipariş veriyorum nerdeyse canim sıkıntı olmadı.
Hatta siparisinin ertesi günü eljmde kitaplar

kitappatik için de pek iyi yorumlar yok cnm.. haberin olsun

Gunaydinlar
Nöbeti ben devraldım sanırım,
Kahvaltı yapıp derse oturacağım
Analitik 2 video izleyip 2 teste çözeceğim
Katı çözümlerden 2 test çözeceğim.
Tarih tekrarı yapacağım.

evet görev senin :KK70: ben de mesai kalırsam burda çözeceğim kalan testlerimi..

Nüfustan mutlaka soru geliyor canim evet
Bu tablo da olabiliyor
Dedigin gibi dikkatli okumak gerekiyor, yargi çıkarmam icin

tablo olursa yada grafik daha kolay

kitappatik için de pek iyi yorumlar yok cnm.. haberin olsun

evet görev senin :KK70: ben de mesai kalırsam burda çözeceğim kalan testlerimi..

tablo olursa yada grafik daha kolay
Bende tablo yada grafik sevmiyorum çok odaklanmak gerekiyor

Ben sipariş verdim şimdi canim k itappatik ten. Bakalım memnun kalacak miyim.

Memnun kalırsam artık alırım bu siteden çünkü 30 tl ye kargo bedavaymis. Benim diğer aldığım sitede 50 tl üzerine kargo bedavaydi

Yine ben ☺️ Kitapçıktan kastın videodefter notu gibi mi?
Ben de coğrafya ve tarihten benimhocam on videodefter notu var,çok yetersiz ordan çalışılmaz bana göre. Normal kitap en iyisi bana göre.
Benim hocamın video ders notları bende de var.
Videolari izlerken yaralı oldu ama tek başına yeterli kaynaklar değiller.
Süvari nin ders notlarını sipariş verdim bakalım nasil lar. Tarihi var bende tekrar için fena değil diye coğrafya ve anayasa da sipariş verdim. 5 tl gibi bir fiyatı var.

Önümüzdeki hafta da konu anlatım kitaplarından alacağım bu iki dersten

ben denedim öyle ki asla not çıkarmadan çalışamam. Tarihe bile not çıkararak çalışıyorum ama vatandaşlık ı ıh, çok zor.
Ben kitapta önemli yerleri çizdim. Elimde fasiküller var her konu için dergi gibi. Onlardan tekrar edicem.
Belki yasama yürütme yargı için yazarım önemli yerleri.

aa öyle miii bi bakarım uygun vaktimde.. tşkler cnm

kolay gelsinnn :) benim de coğrafya günüm :KK70:

sürekli tekrar istiyor vatandaşlık bence not çıkartma çok fazla terim var, ben 2 genel tekrar yaptım ama gene de unutuluyor

Ben de tarihi not çıkararak çalışıyorum yoksa aklımda kalmıyor vatandaşlığı da denedim ama yok yani bitecek gibi değil. Sürekli tekrar etmek gerekiyor o zaman. Biraz daha zaman geçsin öyle başlayım madem sonra doğru çalışmak en iyisi :KK17:

Ben de tarihi not çıkararak çalışıyorum yoksa aklımda kalmıyor vatandaşlığı da denedim ama yok yani bitecek gibi değil. Sürekli tekrar etmek gerekiyor o zaman. Biraz daha zaman geçsin öyle başlayım madem sonra doğru çalışmak en iyisi :KK17:
Vatandaşlıktan 5 soru bankası bitirdim
Yaptığım denemelerdeki netlerim 2.5 la 9 arası :kızgın:
Her kitapta baştan tekrar ederek soru çiziyorum
Ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum :KK14:

Kızlar şu soruya ben direkt E diye balıklama atlardım :) Cevabı önceden bilmeseydim. Sizce de sanki e daha makul gibi gelmiyor mu?

Bu soruyu mantıken şöyle düşüneceksin. Kıyı kesimlerle iç kesimler arasında su kaynağı konusunda bir fark olamaz, adamlar denizden su çekip içmiyorlar sonuçta. :) Yani en azından sırf deniz var diye bir fark olamaz. E diye atlamamalısın zira kıyı kesimlerle iç kesimler arasındaki fark da pek tabii ki turizmin de etkisi var, ona göre çalışmaya geliyor adam mesela. Deniz meniz olunca aaa su var orada diye anlık düşünüp onu doğru kabul etsinler diye hazırlanmış bir soru. Basit bir soru bence ama zihin yanılsaması yapabiliyor.

Vatandaşlıktan 5 soru bankası bitirdim
Yaptığım denemelerdeki netlerim 2.5 la 9 arası :kızgın:
Her kitapta baştan tekrar ederek soru çiziyorum
Ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum :KK14:
Soru çözdükçe daha çok oturması gerekiyor aslında ama bilemedim :KK57: yapamıyorum dedikçe de yapamıyor insan bunu farkettim bir de. Aynısını tarihte yaşıyordum çünkü :halay:

Bu soruyu mantıken şöyle düşüneceksin. Kıyı kesimlerle iç kesimler arasında su kaynağı konusunda bir fark olamaz, adamlar denizden su çekip içmiyorlar sonuçta. :) Yani en azından sırf deniz var diye bir fark olamaz. E diye atlamamalısın zira kıyı kesimlerle iç kesimler arasındaki fark da pek tabii ki turizmin de etkisi var, ona göre çalışmaya geliyor adam mesela. Deniz meniz olunca aaa su var orada diye anlık düşünüp onu doğru kabul etsinler diye hazırlanmış bir soru. Basit bir soru bence ama zihin yanılsaması yapabiliyor.
Ama şu sıkintisi bakımından iç bölgeler daha kurak. Guney anadolu Guney anadolu iç anadolu en az yağış alan yerler mesela

X