KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

kızlar 2018 tüik verilerini bilen var mk? daha doğrusu 2017 için mi bakmamız gerekiyor?
Elimde kitapta 2012 tüik verilerine göre nüfus yoğunluğu en az il bayburt demiş; nette baktım tunceli diyor. :)
2017 verilerine göre Bayburt :) 2017'ye göre bakıyoruz sanırım

Off benim yeni bi coğrafya kitabı da almam lazım sanırım bu şeyler için :KK43:
Türkiyede nufüs ve yerleşme konusundayım :/
Canim bendeki kitapta sonuna koymuşlar verilerini. Ama 2018 verileri şubatta yayinlaniyormus
Engin hoca instigdamda duyurunu yapıp bize nerden ulaşacağımıza söyleyecekti . Ben bulunca sana atarim

Canim bendeki kitapta sonuna koymuşlar verilerini. Ama 2018 verileri şubatta yayinlaniyormus
Engin hoca instigdamda duyurunu yapıp bize nerden ulaşacağımıza söyleyecekti . Ben bulunca sana atarim
Ya saol :) Almayayım mi diyosun kitap? Sınavda güncel halini mi sorarlar ki 2018 şubat halini mi?

Merhabalar epilasyon arkadaşım :KK19:
Yargi, beyaz kalem yediiklim, pegem, data, murat yayınları
Bunlar bilindik iyi yayınlar denemeleri de güzel. Bunlardan alabilirsin.
Merhaba ☺️☺️ Beyaz kalem zaten dersanem. Murat almayı düşünüyorum. 2.de kararsız kaldım. Yargı için bir arkadaşım tarihten çok ezber sormuş dediler. Vazgeçtim bu yüzden. Yediiklim alabilirim. Teşekkür ederim epilasyon arkadaşım.☺️

Analitik videosu izliyorum
senol hoca dan izliyorum. 4 video var.
1 ini özledim şimdi mola verdim. 1 ini daha izleyip yarın da diye ikisini izlerim. Sorularini çözerim.

Yarın kitap siparişi vereceğim.
Karakuyu serisini ve coğrafya ve anayasa için ders notları gibi kitapçık almak istiyorum.

Aslından pusulanjn almak istiyorum ama bu ay sırf sete 150 vereceğim için defter notu alacağım.

Elimde süvari tarihin ders notu var ve tekrar için fena değil. Coğrafya ve anayasadan da mi alsam ondan karar veremedim.

Elinde bir yayının ders notları kitapçıkları olan var mi acaba memnu kaldjginiz

Yine ben ☺️ Kitapçıktan kastın videodefter notu gibi mi?
Ben de coğrafya ve tarihten benimhocam on videodefter notu var,çok yetersiz ordan çalışılmaz bana göre. Normal kitap en iyisi bana göre.

Kızlar şu soruya ben direkt E diye balıklama atlardım :) Cevabı önceden bilmeseydim. Sizce de sanki e daha makul gibi gelmiyor mu?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 41
slm kızlar ben geldim
ben yokken baya kaynatmışsınız :KK70:

ben 2 gündür düzgün giremiyordum, bugün ve dün tarih günümdü, çalıştım, test çözdüm, kpss çıkmış sorulardan 4 tane vardı çözdüm, şimdi ösymnin yaptığı diğer sınavların çıkmışlarına bakacağım
bu arada tonyukuk da basım hatası var, gelirken bi bakayım yanlışlarıma dedim, aa bi baktım soru ile çözüm farklı diyor :) şimdi onları kontrol edip size de bilgi veririm

inceledim kızlar :KK70: sadece 1 tanesinde varmış abartmaya gerek yokmuş :KK70::KK70:

Safransari Safransari karakutunun tarih ve coğrafyasını ben de alacağım, ama yargıyayınevinde yok :KK43: dışardan alsam dünya para veririm.. sen nerden alıyosun?

Safransari Safransari karakutunun tarih ve coğrafyasını ben de alacağım, ama yargıyayınevinde yok :KK43: dışardan alsam dünya para veririm.. sen nerden alıyosun?
Ben kiappatik ten yarın sipariş vereceğim canim
Sen de kiappatik yada kitap sec ten alabilirsin. 50 tl üzeri kargo bedava
Ben çoğunlukla kitap sec ten alıyorum ama alacağım set orda yok sadece k itappatik te var.

tarihi bu haftalık noktalıyorum kızlar... yarın coğrafya günüm.. sabah burda olacağım inş :) bugün güzelce dinleneyim

Ben kiappatik ten yarın sipariş vereceğim canim
Sen de kiappatik yada kitap sec ten alabilirsin. 50 tl üzeri kargo bedava
Ben çoğunlukla kitap sec ten alıyorum ama alacağım set orda yok sadece k itappatik te var.
kitap seç güvenilir değil, çok kişi mağdur oldu, kitappatik de emin değilim ya :S

X