- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
eve geldim yemek yedim hemen masaya oturdum, valla üstüme alınmıyorum çıkmış soruları çözüyorum..Bende nerde bu tembeller diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eve geldim yemek yedim hemen masaya oturdum, valla üstüme alınmıyorum çıkmış soruları çözüyorum..Bende nerde bu tembeller diyordum
Masallahin var canimeve geldim yemek yedim hemen masaya oturdum, valla üstüme alınmıyorum çıkmış soruları çözüyorum..
' kolay gelsinccnmBen yeni uyuttum yeni baslayacagim calismaya oglen uykusu arasi 1 mat testi cozdum o kadar
ben yazmadım kuzum gri koç yazmış. Motivasyon olsun die sizle paylaşmak istedim. Sağolsunlar sen hariç kimse cevap yazmadı çok alındımharikasın cnm ağzına sağlık
Canim bende okumuştum bunu, yoksa teşekkürler paylaştığım içinben yazmadım kuzum gri koç yazmış. Motivasyon olsun die sizle paylaşmak istedim. Sağolsunlar sen hariç kimse cevap yazmadı çok alındım
- İç kulağın yaşlanması,Nedense bugün çoğunlukla kulağım cinladi ugulduyor gibi
Beni rahatsız ediyor ders çalışırken
Şimdi yine başladı, neden olur acaba
olsun sen yazmış kadar oldunben yazmadım kuzum gri koç yazmış. Motivasyon olsun die sizle paylaşmak istedim. Sağolsunlar sen hariç kimse cevap yazmadı çok alındım
Ben de sana bakmaya geldim pofu nobeti devretmek icinaaa kimsecikler yok muuuu
ahah aha ben de tekim snaıyordumBen de sana bakmaya geldim pofu nobeti devretmek icin
Matematik-carpanlara ayirma 1 test cozuldu.
Tarih-inkilaplar 9 test cozuldu
Turkce-sozel mantik 3 test cozuldu.ALES sozel 1 deneme cozuldu.