- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Benimki yatti ogle uykusuna ben basliyorum denemeye :)Kolay gelsin canım.
Ben de sabah kızım oynarken Türkçe cozeyim dedim 16 soru cizebildim
Kızım öğle uykusuna yatınca inşallah deneme çözeceğim bende.
kızlarrberbattt bi deneme yaptım cvplarına tam bakmadım ama iğrenççççç bugün nolduysa artık... ama moral bozmak yok akşam bi deneme daha yapacağım inş
ayy resmen yerledeyimn tr ve mata baktım sadeceyazıcam sonuçlarımı size ahahhaa
pegem..hangi yayın? ben de yapmayı planlıyorum birazdan belki.
hadi bakalım bekliyorum sizleri :) bi deneme gazisi olarakBasliyorummmm denemeye
saol tatlım..moral bozmuyorum cnm aslapofu ben de pegem çözüyorum ca ım geçen hafta 1.yi yağtım bugün 2.
10 deneme toplam, benim de netler yerlerdeydi hatırlarsan bozma moralini.. şimdi 2. denemeye başlıcam.. vatandaşlık hocası Özgür Özkınık bi video atmış instagrama, ilk denemelerde netler düşük olur moralinizi bozmayın diye.. hem de daha bu sabah:) bana çok moral oldu, siz de moralinizi yüksek tutun:) hadi ben denemeye, muhtemelen sonuçlara bakamadan evden çıkmam gerekecek, akşam bakıp yazmaya çalışıcamm.. güzel haftasonları hepimizee...
Senin kotu dedigin denemeyi yapabilmek icin calisiom benbaşlama 10.50
bitiş 12.40
tr 24d-5y-1 b
mat 26d-4y
tarih 18d-7y-2b
coğrafya 12d-3y-3b
vat 11d-4b
iğrenç ötesi
ayy valla kötü :S hepimizin daha iyi yapması lazım kuzum :S malum şartlar belli ama sinir olmadım desem yalan olurSenin kotu dedigin denemeyi yapabilmek icin calisiom ben
Oglus uyandi yarim kaldi genel yetenek bitti genel kultur yarimayy valla kötü :S hepimizin daha iyi yapması lazım kuzum :S malum şartlar belli ama sinir olmadım desem yalan olur
sen yaptın mı deneme?
olsun en azından yapmışsın :)Oglus uyandi yarim kaldi genel yetenek bitti genel kultur yarim
Ya bana göre harika denementoplam netlerim
gk da 47.75
gy de 38.5oooyyy
Canım.tabiki öylepofu ben de pegem çözüyorum ca ım geçen hafta 1.yi yağtım bugün 2.
10 deneme toplam, benim de netler yerlerdeydi hatırlarsan bozma moralini.. şimdi 2. denemeye başlıcam.. vatandaşlık hocası Özgür Özkınık bi video atmış instagrama, ilk denemelerde netler düşük olur moralinizi bozmayın diye.. hem de daha bu sabah:) bana çok moral oldu, siz de moralinizi yüksek tutun:) hadi ben denemeye, muhtemelen sonuçlara bakamadan evden çıkmam gerekecek, akşam bakıp yazmaya çalışıcamm.. güzel haftasonları hepimizee...
ayy kuzum bu netlerle bi cacık olmaz yaYa bana göre harika denemen
Ben bu kadar yapsam, çalışmayı bırakırım :)