Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm, gerçk anlamda eylül ortası başladım çalışmaya, hızlı gidiyorum ama soru da çözüyorum, coğrafyada video izleyip not aldım bir de nette haritalarla coğrafya bulmuştum, o çok işime yaradı, bn ramazan yetgini dinlyrm tarihte, senin dediğine de bi bakarmTebrikler pofu baya konu halletmişsin maaşallah konuları bitirelim de test çözelim sırf pratik yapalımm.. ben coğrafyaya hiç başlamadım daha, sen nereden çalıştın video mu izledin, hangi hocayı önerirsin.. ben tarihte mehmet celal özyıldız hocayı çok sevdim, 2017 videoları ama konular değişmedi sanırım, tam öğrenip eksik varda tamamlıcam.. yorum soruları açısından bana çok yardımı oldu..
tşk ederim cnmTebrik ediyorum harikasın 1 buçuk ayda coğrafyayı bitirmişsin maşallah canım ben hem okul hem formasyon hem tez hem staj dersane uğraşıp dokuyorum valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
slm cnm hoş geldin :)Şimdi gördüm konunu pofu bende b grubundan hazırlanıyorum konu olarak senin kadar ielrde değilim :) Evde mi hazırlanıyorsun dershaneye gidiyor musun çalışıyor musun ? Zaman yönetimin nasıl çalışma konusunda ? :)
Genel olarak bende bu şekile gidiyorum tek ders günde. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızslm cnm hoş geldin :)
ben evde hazırlanıyorum, youtube da videolar izleyip not alarak, tekrar edip soru çözüyorum, şuan çalışmıyorum ama çalışırken kpss olmuyordu yani eve gelip yorgunluktan bayılıyordum şimdi daha rahatım, sabah erken kalkıyorum, genelde 9 yada en geç 10 da ( bazen sarkıyor bu ) videolara başlıyorum ve öğlene kadar 4-5 video bitirip, ara verip öğleden sonra tekrar ve soru çözümü yapıyorum, coğrafyam bitti, baştan aldım, tarih ve vatandaşlık kasım sonu yada aralık en geç 2. haftası bitiyor, bundan sonrası sadece soru çözümü ve sürekli tekrar etmek ile devam edecek benim için..
eklemeyi unuttuğum bi konu daha var, ben her gün 1 ders çalışıyorum, programı ctesi yada pazar yazıyorum, hafta içi mümkün mertebe uyguluyorum ( istisnalar oluyor tabiki )