KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

her gün mat ve tr den soru çözüyorum :)

bugün coğrafyadan konu tekrarı yaptım ve şuan 2. testimi çözüp bırakacağım.
mat ve tr den 1 er test çözeceğim.bugünlük böyle oldu maalesef

yazmıyorum diye çalışmadığımı sanmayın :) her gün muhakkak mat ve tr çözüp, sözele bakıyorum :) ama hala tarihi nasıl yapacağım muallakta :KK70:

bugün sadece biraz tarih çalıştım,
şimdi geo dan soru çözücem, biraz karışık gideceğim, açılar-çokgenler-çemberde açı
matematikten bölünebilme kurallarını yapmayı düşünüyorum
tr den soru çözümüne devam

tr 40 soru
mat 60 soru
coğrafya 117 soru.. sanırım bu kadar yeter bugüne :)

başladığımdan şu güne kadarki süreçte:

mat konularını genel olarak bitirdim ama mat1 kitabımla baştan alıyorum
coğrafya dan 2 bölümüm kaldı
vatandaşlığa geçen hafta başladım, bitmesi için 4 haftam var
tarih de trablusgarp savaşına geldim şükür :) severek çözüyorum
bunun dışında tr den günlük 40-50 soru çözüyorum

şu ana kadar baya soru çözdüm günlük bazen 250 bazen 100 oluyor ama her gün çözmeye gayret ediyorum.
hesaplarım doğrultusunda tarih hariç tüm derslerim kasım sonunda bitecek.

Tebrikler pofu pofu baya konu halletmişsin maaşallah konuları bitirelim de test çözelim sırf pratik yapalımm.. ben coğrafyaya hiç başlamadım daha, sen nereden çalıştın video mu izledin, hangi hocayı önerirsin.. ben tarihte mehmet celal özyıldız hocayı çok sevdim, 2017 videoları ama konular değişmedi sanırım, tam öğrenip eksik varda tamamlıcam.. yorum soruları açısından bana çok yardımı oldu..

Tebrikler pofu pofu baya konu halletmişsin maaşallah konuları bitirelim de test çözelim sırf pratik yapalımm.. ben coğrafyaya hiç başlamadım daha, sen nereden çalıştın video mu izledin, hangi hocayı önerirsin.. ben tarihte mehmet celal özyıldız hocayı çok sevdim, 2017 videoları ama konular değişmedi sanırım, tam öğrenip eksik varda tamamlıcam.. yorum soruları açısından bana çok yardımı oldu..
Saol cnm, gerçk anlamda eylül ortası başladım çalışmaya, hızlı gidiyorum ama soru da çözüyorum, coğrafyada video izleyip not aldım bir de nette haritalarla coğrafya bulmuştum, o çok işime yaradı, bn ramazan yetgini dinlyrm tarihte, senin dediğine de bi bakarm

Tebrik ediyorum harikasın 1 buçuk ayda coğrafyayı bitirmişsin maşallah canım ben hem okul hem formasyon hem tez hem staj dersane uğraşıp dokuyorum valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Tebrik ediyorum harikasın 1 buçuk ayda coğrafyayı bitirmişsin maşallah canım ben hem okul hem formasyon hem tez hem staj dersane uğraşıp dokuyorum valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tşk ederim cnm
evet çalışırken çok zor oluyordu, seni çok iyi anlıyorum

Allah yardımcımız olsun inşallah

tarih trablusgarp savaşı-balkan savaşları-1. dünya savaşının ilk kısmı-kafkasya cephesi bitti :)

sayısalcı olmama rağmen, tarihi öğreniyor olmak bana acaip haz veriyor...sıkılmıyorum hiç diyemem sıkıldığım anlar da oldu ama genel anlamda gayet iyi ilerliyorum :)

trablusgarp savaşı- balkan savaşları- 1. dünya savaşı- cepheler- cemiyetler... bitti, 3 soru bankasından 220 soru çözüldü :)
bugünlük yeterli diye düşünüyorum...

yarın vatandaşlık günüm :)

vatandaşlıktan, temel hak ve ödevler konusundan, 2 soru bankası 118 soru çözüldü

tarihten Milli Mücadele hazırlık dönemi + I. TBMM dönemi ile ilgili 3 soru bankası 244 soru çözüldü..

yarın dinlenme günüm :)

Şimdi gördüm konunu pofu pofu bende b grubundan hazırlanıyorum konu olarak senin kadar ielrde değilim :) Evde mi hazırlanıyorsun dershaneye gidiyor musun çalışıyor musun ? Zaman yönetimin nasıl çalışma konusunda ? :)

Şimdi gördüm konunu pofu pofu bende b grubundan hazırlanıyorum konu olarak senin kadar ielrde değilim :) Evde mi hazırlanıyorsun dershaneye gidiyor musun çalışıyor musun ? Zaman yönetimin nasıl çalışma konusunda ? :)
slm cnm hoş geldin :)
ben evde hazırlanıyorum, youtube da videolar izleyip not alarak, tekrar edip soru çözüyorum, şuan çalışmıyorum ama çalışırken kpss olmuyordu yani eve gelip yorgunluktan bayılıyordum :KK70: şimdi daha rahatım, sabah erken kalkıyorum, genelde 9 yada en geç 10 da ( bazen sarkıyor bu ) videolara başlıyorum ve öğlene kadar 4-5 video bitirip, ara verip öğleden sonra tekrar ve soru çözümü yapıyorum, coğrafyam bitti, baştan aldım, tarih ve vatandaşlık kasım sonu yada aralık en geç 2. haftası bitiyor, bundan sonrası sadece soru çözümü ve sürekli tekrar etmek ile devam edecek benim için..
eklemeyi unuttuğum bi konu daha var, ben her gün 1 ders çalışıyorum, programı ctesi yada pazar yazıyorum, hafta içi mümkün mertebe uyguluyorum ( istisnalar oluyor tabiki )

bugün coğrafya günümdü, marmara ve ege bölgesi genel tekrar 1 soru bankası 37 soru çözüldü...

slm cnm hoş geldin :)
ben evde hazırlanıyorum, youtube da videolar izleyip not alarak, tekrar edip soru çözüyorum, şuan çalışmıyorum ama çalışırken kpss olmuyordu yani eve gelip yorgunluktan bayılıyordum :KK70: şimdi daha rahatım, sabah erken kalkıyorum, genelde 9 yada en geç 10 da ( bazen sarkıyor bu ) videolara başlıyorum ve öğlene kadar 4-5 video bitirip, ara verip öğleden sonra tekrar ve soru çözümü yapıyorum, coğrafyam bitti, baştan aldım, tarih ve vatandaşlık kasım sonu yada aralık en geç 2. haftası bitiyor, bundan sonrası sadece soru çözümü ve sürekli tekrar etmek ile devam edecek benim için..
eklemeyi unuttuğum bi konu daha var, ben her gün 1 ders çalışıyorum, programı ctesi yada pazar yazıyorum, hafta içi mümkün mertebe uyguluyorum ( istisnalar oluyor tabiki )
Genel olarak bende bu şekile gidiyorum tek ders günde. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız

X