KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım ben baya hastayım boğazım kötü. Egilemiyirum kitaba burnum tıkalı. Yarın iyi hissedersem kendimi yarın yaparım.

çok geçmiş olsun tatlım..inş en kısa zamanda toparlarsın :KK66:

Cogunluk yaparsa ben de gece yaparim pofu.gunduz pek mumkun degil malum benim

peki şekerim yaparsan yazarsın :)

12.30'da başlamayı düşünüyorum ben, uyanamadım sabah
aynen kuzum ben de , hala yorgunum, ben de 12 de başladım.. zaman tutmayı unutma :)

ben denememi yaptım kızlar, zaman da tuttum, sonuçları da yazdım, ilk deneme sonucumu da yazacağım, farkı siz de görün :)

bugün denemeye saat 12.00 da başladım ve bütün sorularım ( boş bıraktıklarımı da çözmem dahil) 13.25 de bitti.

sonuçlarım:

tr 25d-5y- net : 23.75
mat 27d-1 y-2 boş net: 26.75

tarih 22-8 y net: 20
coğrafya 16d-2y net: 15.5
vat 9d-2y -1 b net: 8.5

ilk yaptığım deneme sonuçlarım ise:

tarih 11d- 6y
coğrafya 13d-5y
vat 4d-7y

mat 28d-2y
tr 27d-3y

toplam 1 saat 15 dakka sürmüş :KK70::KK70: aradaki uçurum baya büyük

ben denememi yaptım kızlar, zaman da tuttum, sonuçları da yazdım, ilk deneme sonucumu da yazacağım, farkı siz de görün :)

bugün denemeye saat 12.00 da başladım ve bütün sorularım ( boş bıraktıklarımı da çözmem dahil) 13.25 de bitti.

sonuçlarım:

tarih 11d- 6y
coğrafya 13d-5y
vat 4d-7y

mat 28d-2y
tr 27d-3y

Tebrikler canım süpersin maaşallah, emeklerinin karşılığıı..
Ben konuları bitirememenin cefasını çektim resmen, sonuçlarıma henüz bakmadım ama.. Matematikteki konuların çoğuna çalışmamıştım ve 9 spru yapabildim, kalanlarıyla da aşırı uğraşıp zaman kaybettim höff.. artık matematiğe iyice asılıcam:KK43: bilmiyorum artar mı bu netler.. tarihte de hiç bilmediğim şeyler vardı, valla baya zorlandım ama moral bozmamalıyım dimii.. motivasyona ihtiyacım var :KK70: netime birazdan bakarım ama buraya yazmayabilirim :KK70:

Tebrikler canım süpersin maaşallah, emeklerinin karşılığıı..
Ben konuları bitirememenin cefasını çektim resmen, sonuçlarıma henüz bakmadım ama.. Matematikteki konuların çoğuna çalışmamıştım ve 9 spru yapabildim, kalanlarıyla da aşırı uğraşıp zaman kaybettim höff.. artık matematiğe iyice asılıcam:KK43: bilmiyorum artar mı bu netler.. tarihte de hiç bilmediğim şeyler vardı, valla baya zorlandım ama moral bozmamalıyım dimii.. motivasyona ihtiyacım var :KK70: netime birazdan bakarım ama buraya yazmayabilirim :KK70:
tşk ederim cnm
kesinlikle 2. tekrarın yararı olmuş, sorular aslında kolaymış korkmaya gerek yokmuş bunu anladım :KK70:

bir de sınavlarda sorulara takılıp kalmayın, yapamıyorsanız o an, göremediğiniz bi nokta vardır muhakkak, hemen geçin, zaman kalacak bu şekilde ve başa döneceksiniz

bence moral bozma, baksana benim ilk denememe yerin dibindeymişim :KK70::KK70::KK70: ben takılmamıştım o zaman da, çünkü gk kısmına sıfırdan başlamıştım :KK70:

yaz yaz bunu yaparsan diğerine daha çok asılacaksın, ilerledikçe konular netlerin de artacak, mrk etme

tşk ederim cnm
kesinlikle 2. tekrarın yararı olmuş, sorular aslında kolaymış korkmaya gerek yokmuş bunu anladım :KK70:

bir de sınavlarda sorulara takılıp kalmayın, yapamıyorsanız o an, göremediğiniz bi nokta vardır muhakkak, hemen geçin, zaman kalacak bu şekilde ve başa döneceksiniz

bence moral bozma, baksana benim ilk denememe yerin dibindeymişim :KK70::KK70::KK70: ben takılmamıştım o zaman da, çünkü gk kısmına sıfırdan başlamıştım :KK70:

yaz yaz bunu yaparsan diğerine daha çok asılacaksın, ilerledikçe konular netlerin de artacak, mrk etme

Çok teşekkürler canım.. şimdi sonuçlara baktım türkçe hariç hepsi berbat.. bu geceden itibaren iyice asılıyorum, tamam matematik konularının daha yarısındayım ama 8 doğrum çıktı, bu ne ya :KK70: hiç çalışmasam da yapardım bence 8 doğru :KK70: yetiştirir miyim hiç bilemiyorum, ilk kez bu kadar kaygılıyım kpss'yle ilgili.. video izlemek daha çok zamanımı alıyor sanırım, yarın tarih coğrafya konu anlatımı kitabı alıp tekrarları o şekilde yapmayı düşünüyorum.. sen nasıl yapıyorsun tekrarları, kendin mi not almıştın.. çok çalışmam lazım ama nasıl bi yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum.. :KK43:

Çok teşekkürler canım.. şimdi sonuçlara baktım türkçe hariç hepsi berbat.. bu geceden itibaren iyice asılıyorum, tamam matematik konularının daha yarısındayım ama 8 doğrum çıktı, bu ne ya :KK70: hiç çalışmasam da yapardım bence 8 doğru :KK70: yetiştirir miyim hiç bilemiyorum, ilk kez bu kadar kaygılıyım kpss'yle ilgili.. video izlemek daha çok zamanımı alıyor sanırım, yarın tarih coğrafya konu anlatımı kitabı alıp tekrarları o şekilde yapmayı düşünüyorum.. sen nasıl yapıyorsun tekrarları, kendin mi not almıştın.. çok çalışmam lazım ama nasıl bi yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum.. :KK43:
olsun sıkma canını sakın, canını sıkarsan pes edersin kuzum..mesela ben hala vatandaşlık kısmından korkuyorum..9 doğru ama sorular kolaydı.

her şekilde yetişir, ben çalışıyor olmama rağmen zaman yaratıyorum lütfen bunu kulak ardı etme, sen her şekilde halledeceksin, inanıyorum!

ben ilk video izledim, ve not aldım, sonra nette pdf kitaplar buldum, mesela anayasının pusulası, bu kitap çok iyi, coğrafya için haritalar buldum, çıktı aldım, görselden çalışmak mantığını anlamak daha kolay, ama konu anlatımlı kitap olarak ben de bilmiyorum hangisi iyi, pusulanın varsa onu al derim, ben de hem tarih var hem anayasa onlar çok iyi gerçekten..

neyse, ben konu konu gidiyorum, ve her gün 1 ders, tarihe daha çok zaman ayırıyorum malum konu çok ve ben sıfırdım, mesela şöyle tarih-coğrafya-vat-mat-tarih gibi.. yada 3 gün üst üste tarih-coğrafya-coğrafya-vat-mat gibi..

eğer notları kendin alırsan daha verimli olur
bunun dışında özellikle tarih için bilim adamları-yazarlar-eserler- osmanlıda ki terimler falan ben bunları yazdım hep, okuyorum her aklıma geldiğinde, nerdeyse hepsini biliyorum artık.. zamanım kalırsa bugün de eksik olanları yazacağım

ve tabiki en son diyeceğim şey TEKRAR!!!
mesela bugün ve yarın ben tarih ve vat tekrarı yapacağım :)

pofu pofu çok çok teşekkür ederim desteğin içinn :KK200: gerçekten canım çok sıkılmıştı ama yazdıkların moral oldu :KK200: ben de aslında yazın videolardan izleyip deftere not aldım, ama tarih için o notların yetersiz olduğunu görüyorum çözdüğüm sorularda.. o yüzden konu anlatımlı güzel bi kitap şart ve tabii ki önemli ayrıntıları kendim not etmem.. coğrafyayı bitirmiştim ama onda da sonuç kötü şu an, en son 2 ay önce çalıştığım bi ders sonuçta.. mehmet eğit diye bir hoca hafıza yöntemleriyle anlatıyor, onun sistemini sevdim, tekrarı onunla yapmayı düşünüyorum.. senin dediğin gibi kendim de haritalar çıkarayım ben de o zaman.. matematiğe de deli gibi çalışıcam yani başka bi yol yok :KK70:

pofu pofu çok çok teşekkür ederim desteğin içinn :KK200: gerçekten canım çok sıkılmıştı ama yazdıkların moral oldu :KK200: ben de aslında yazın videolardan izleyip deftere not aldım, ama tarih için o notların yetersiz olduğunu görüyorum çözdüğüm sorularda.. o yüzden konu anlatımlı güzel bi kitap şart ve tabii ki önemli ayrıntıları kendim not etmem.. coğrafyayı bitirmiştim ama onda da sonuç kötü şu an, en son 2 ay önce çalıştığım bi ders sonuçta.. mehmet eğit diye bir hoca hafıza yöntemleriyle anlatıyor, onun sistemini sevdim, tekrarı onunla yapmayı düşünüyorum.. senin dediğin gibi kendim de haritalar çıkarayım ben de o zaman.. matematiğe de deli gibi çalışıcam yani başka bi yol yok :KK70:
canını sıkma, can sıkmak senden zaman alır ve bence bizim için zaman çookk önemliii!!! sınava şurda ( temmuz hariç ) 5 ay kaldı :KK66:

düzenli disiplinli gidersen başaracaksın
sen kendini biliyorsun
ne yapman lazım biliyosun
en kötü olduğuna yoğunlaşıp, ii olduğuna da zaman ayırarak halledersin
yaa ben yapıyorsam herkes yapar inan ki
ben coğrafyadan nefret ederdim, sevdim!
tarih beni sıkardı, aşık oldum!
vatandaşlık ııyyyy adı bile kötü, hoşum gitti :)

bunlarda ne demek istediğimi anlamalısın :)

mat için sana önerim, konu eksiğin ne ise ona bi çalış, karekök yayınları, öneririm her zaman, ofisokul.com var mesela, sonra çözebildiğin kadar soru çöz, boş bırakırsan unutursun, bi yerden sonra hız kazanacaksın.

sonuçlarım:

tarih 11d- 6y
coğrafya 13d-5y
vat 4d-7y

mat 28d-2y
tr 27d-3y

Canım tebrik ederim çok güzel netler
Ben bu netlere yaklasamadim daha.
Hem iş hem ders güzel ustesinden geliyorsun
Sınava kadar daha da artacaktır bu netler.

pofu pofu çoook teşekkür ederim canım.. dediklerini yapmaya çalışacağım, inşaallah hepimiz atanırız bu sene:KK200:

inşallah cnm :)

Canım tebrik ederim çok güzel netler
Ben bu netlere yaklasamadim daha.
Hem iş hem ders güzel ustesinden geliyorsun
Sınava kadar daha da artacaktır bu netler.

tşk ederim cnm, inş daha fazlasını yaparız sınavda :)

kızlar bugün 1 genel deneme + 2 coğrafya ve 2 tarih denemesi yaptım
şuan tarihten soru çözüyorum, ilk türk islam devletleri..bugün de böyle bitti :)

Ben coğrafyadan 4 test cozebildim. Kızım öğle uykusuna yattiginda ben de yattığım için calisamadim.

Ama iyi oldu biraz toparlandim bende. Son 3 testim kaldı, elimdeki sevmediğim kitabı bitirmeye inşallah.

kızlar bugün 1 genel deneme + 2 coğrafya ve 2 tarih denemesi yaptım
şuan tarihten soru çözüyorum, ilk türk islam devletleri..bugün de böyle bitti :)

ilk türk islam devletlerini unuttuğumu fark ettim, o yüzden çözmedim, Atatürk ilkelerini çözdüm onun yerine :KK70:

Ben coğrafyadan 4 test cozebildim. Kızım öğle uykusuna yattiginda ben de yattığım için calisamadim.

Ama iyi oldu biraz toparlandim bende. Son 3 testim kaldı, elimdeki sevmediğim kitabı bitirmeye inşallah.

olsun hiç yoktan iyidir :KK66:

yargının kozmik odasını çözüyorum kızlar ( şuan için tarih), çıkmış soruları serpmişler içine ve rahat çözülüyor, hani sinir bozmuıyor, tavsiye ederim :)

yargının kozmik odasını çözüyorum kızlar ( şuan için tarih), çıkmış soruları serpmişler içine ve rahat çözülüyor, hani sinir bozmuıyor, tavsiye ederim :)
Bende anayasa ve coğrafyasını çözdüm. Güzeldi. Fırsatım olursa tarih ve matematikte çözmek istiyorum

X