KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım sen çalıştıkça soruların artık sana daha kolay geldiğini ve netlerinin arttığını göreceksin. Kendine kota belirle, uzun süre soru çözdükten sonra örneğin 10 günde bir deneme yap, ne kadar ilerlediğini nelerin eksik kaldığını görürsün en azından.

Tebrikler

he yok cnm o konuda durumum iyi kafama göre biri var zaten ama onda da bakmıştım yalnız ve yanlış kelimesine doğru yazıyor ahahah kurtardı yani
İyi bari

Bugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler

Bugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler
gayet iyi bence cnm sıkma canını

2017 sprularini nerden buldun, ösym nin sitesine baktığımda soruların hepsi paylasilmamis

slm kızlarrr :) gece kalkıp tarih milli mücadeleye hazırlık dönemine çalıştım + mat havuz işçi problemlerinden çözdüm... akşam evde devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…