KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ben de sadece deneme yaptım, sonra dışarı çıktım, ama pişman oldum çünkü ççoookk kalabalıktı, başım ağrıdı maalsef neyse kendime kolye küpe falan aldım :KK70: bi de dilbilgisi için kitap :KK70::KK70: onun dışında bom boş saçma sapan bi gündü... keşke çıkmasaydım
Hangi kitabinaldin canim

Üzülme, neden 90ları göremeyesin ki.. daha zamanın var, eksiklerini belirle onları hallet, tamam dediğin konularda bol bol soru çöz.. benim de 70lerde çıkıyor pegem denemelerinde netlerim, bence çok zor, türkçesi matematiği tarihi özellikle.. ilk 5 denemesini yaptım, artık psikolojim kaldırmadı benim hocam denemesi aldım :KK70: ama çözmedim daha hiç..

Ay bi ben değilmişim demek ki :KK70: İlk denemeden bir köşeye atım zaten, tüm konular bitmeden daha yüzüne bakmam senin dedim :):)

Bugünlük çalışmam bitmiştir..
69 mat, 45 vatandaşlık, 18 coğrafya..
Birsürü de yanlışım çıktı gk'dan yine..
Kızlar benim şu an imkanım yok ama nisan ayında günlük 400-500 soru çözmeye başlasam bu netler artar mı..
Şu an aslında pek konu eksiğim yok, sıkı bi tarih tekrarına ihtiyacım var.. diğerlerinde çok eksik görmüyorum kendimi, tabii ki tekrar yapmam gerek ama sanki fazla soru çözmediğimden çok yanlışım çıkıyor.. günlük 400-500 soruyla nisan mayıs haziran temmuz, 3.5 ayda toparlayabilir miyim sizce.. gerçekten bazen bırakasım geliyor tamamen:KK43:

Kızlar benim şu an imkanım yok ama nisan ayında günlük 400-500 soru çözmeye başlasam bu netler artar mı..
Şu an aslında pek konu eksiğim yok, sıkı bi tarih tekrarına ihtiyacım var.. diğerlerinde çok eksik görmüyorum kendimi, tabii ki tekrar yapmam gerek ama sanki fazla soru çözmediğimden çok yanlışım çıkıyor.. günlük 400-500 soruyla nisan mayıs haziran temmuz, 3.5 ayda toparlayabilir miyim sizce.. gerçekten bazen bırakasım geliyor tamamen:KK43:
sakın bırakma kuzum sakınnn.. bak ben bazen günde 100 soru bazen 300 çözüyorum, 500 hiç olmadı ama çok işe yaradı, sen günde 500 çözsen hemde 3.5 ayda oohooo hem de nasıl işe yarar, bence sakın pes etme evet oluyor insan bazen olmuycak gibi hissediyor amaaaa zaten en önemlisi tam ümidini kestiğin yerde sıkıca tutunup devam etmekten geçiyor.. bak az kaldı sadece 4 ay, su gibi geçiyor, asla bırakma sonradan pişman olmak var işin içinde

sakın bırakma kuzum sakınnn.. bak ben bazen günde 100 soru bazen 300 çözüyorum, 500 hiç olmadı ama çok işe yaradı, sen günde 500 çözsen hemde 3.5 ayda oohooo hem de nasıl işe yarar, bence sakın pes etme evet oluyor insan bazen olmuycak gibi hissediyor amaaaa zaten en önemlisi tam ümidini kestiğin yerde sıkıca tutunup devam etmekten geçiyor.. bak az kaldı sadece 4 ay, su gibi geçiyor, asla bırakma sonradan pişman olmak var işin içinde

İyi ki varsın @pofu bana o kadar destek oluyorsun ki, Allah gönlüne göre versin :KK200:
Çalışmaktan yorulmuyorum, sıkılmıyorum ama yanlışlarım beni sinir ediyor, yapamıyorum olmuyor diyorum.. çok test çözmem lazım, çözerim de ama şu an 2 makale yazmam lazım, 1 tane 200 sayfalık karar okuyup sunum yapmam lazım filan o yüzden test çözmeye yönelemiyorum..nisana kadar 100-200 soruyla devam edip nisanda iyice asılayım madem, gerekirse evden çıkmayıp 500 soru çözmeye kasıcam.. inşaallah başarırım, başarırız hep birlikte :KK200:

İyi ki varsın @pofu bana o kadar destek oluyorsun ki, Allah gönlüne göre versin :KK200:
Çalışmaktan yorulmuyorum, sıkılmıyorum ama yanlışlarım beni sinir ediyor, yapamıyorum olmuyor diyorum.. çok test çözmem lazım, çözerim de ama şu an 2 makale yazmam lazım, 1 tane 200 sayfalık karar okuyup sunum yapmam lazım filan o yüzden test çözmeye yönelemiyorum..nisana kadar 100-200 soruyla devam edip nisanda iyice asılayım madem, gerekirse evden çıkmayıp 500 soru çözmeye kasıcam.. inşaallah başarırım, başarırız hep birlikte :KK200:
ne demek cnm benim, hepimiz aynı şey için burdayız tabi ki destek olucaz... sen dediğimi yap, günde 100 soru çözmeyi küçümseme, düşünsene 130 günün var mesela günde 100 soru eder sana 13000 soru :) az mı bu sence?

ne demek cnm benim, hepimiz aynı şey için burdayız tabi ki destek olucaz... sen dediğimi yap, günde 100 soru çözmeyi küçümseme, düşünsene 130 günün var mesela günde 100 soru eder sana 13000 soru :) az mı bu sence?

Çok haklısın canım hiç öyle hesaplamadım 13.000 hiç az değil tabii kii:))

Çok haklısın canım hiç öyle hesaplamadım 13.000 hiç az değil tabii kii:))
tabiki kuzum az değil.. eee sen daha fazla çözdüğüne göre :) sınava kadar 20bin soru, +denemeler bence küçümsenecek bi rakam değil :)

ben de işten ayrılınca inşallah günde 300 soru hedefim..

yks- öğretmenin ders notları diye ince bi kitap.. güzele benziyor, inş işeme yarar, ben bundan sonra kpss kitabı almıycam, yks kitapları alıcam
İsine yarar insallah.
Dilbilgisi sorulari basit geliyir ama bilmek gerekiyir yine de

İçimde hep bi tereddüt var sanki sizde de oluyo mu sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibiyim :KK43:
Aynen oyle canim
Bence bu surecte kimse kendini yeterli gormuyir, yeterli gordugumuz anda zaten, kaybettik demektir. Hep yetersiz gorup calismaya son gune kadar devam edecegiz ki basaralim insallah

Canim sen elinden geleni yap
Gerisi allahin takdiri.
Son 3.5 ay biyunca tekrar edip soru cozmek tabiki azimsanacak bir sure degil.

merhabaaa kızlarr :) anca gelebildim yaa nasılsınız bugün?
Gunaydin pofu
Esim kizimi simdinparka gotirdu yaklasik bir saatlik zamanim var, deneme mi cozsem, cografya mi kararsizim.

Hafta ici dr dersane denemese olacak, cografya mi cozsem abaca ?

Kizlarr ben geldim yolladim misafirlerimi haftalik program yaptim hangi gun ne calisacagim diye hergune matematik koydum yanina da 2 gun tarih 2 gun vat 1 gun cografya 1 gun turkce 1 gun de deneme olarak ayirdim her gun de 1 turkce ya da mantik test de cozecegim.simdilik sadece hangi dersleri calisacagimi yazdim 1 hafta da koptum ancak boyle yaptim bi dahaki haftaya konu hedefi koyacagim sonraki haftalarda artik gunluk soru miktari belirleyecegim kendime.mat ve vat haric bitirdim dersleri onlar da bi bitseydi icim biraz rahatlayacakti ozellikle mat problemlere yeni gectim daha.

Kizlarr ben geldim yolladim misafirlerimi haftalik program yaptim hangi gun ne calisacagim diye hergune matematik koydum yanina da 2 gun tarih 2 gun vat 1 gun cografya 1 gun turkce 1 gun de deneme olarak ayirdim her gun de 1 turkce ya da mantik test de cozecegim.simdilik sadece hangi dersleri calisacagimi yazdim 1 hafta da koptum ancak boyle yaptim bi dahaki haftaya konu hedefi koyacagim sonraki haftalarda artik gunluk soru miktari belirleyecegim kendime.mat ve vat haric bitirdim dersleri onlar da bi bitseydi icim biraz rahatlayacakti ozellikle mat problemlere yeni gectim daha.
Allah kavustirsun canim.
Aramiza hisgeldin.
Bak senol hocanin videolari da guzel matematik dusuk aeviye icin, hemde 15-20 dk kisa videolar. Problemleri prdan halledebilirsin

X