- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
1-) D
Saat çok geç.
Ağrın geçti mi?
Kanunun 4. Maddesinde yazıyor.
En sevdiği müzik aleti kanundu.
Aranan kan haka bulunamadı.
Yalanlarına kanmadımz
Yol çok uzun.
Saçını başını yoldu.
Sıkının sesteşi yok.
2-) E
Güldüler mi derken güldükleri zamanı kast etmiş.
1-) D
Saat çok geç.
Ağrın geçti mi?
Kanunun 4. Maddesinde yazıyor.
En sevdiği müzik aleti kanundu.
Aranan kan haka bulunamadı.
Yalanlarına kanmadımz
Yol çok uzun.
Saçını başını yoldu.
Sıkının sesteşi yok.
2-) E
Güldüler mi derken güldükleri zamanı kast etmiş.
:) geldim cnmmmpofu gozukmuyor bugun
Yoklugun hissediliyor ben varim ama bu hafta bende is yok :) haftaya bomba gibi gelmeyi planliyorum ama :):) geldim cnmmm
dün akşam gelir gelmez uyudum, kalktım ama erkenden tarih çalışacağım bugün :)
hayırdır neden noldu sana?Yoklugun hissediliyor ben varim ama bu hafta bende is yok :) haftaya bomba gibi gelmeyi planliyorum ama :)
Yatili misafirhayırdır neden noldu sana?
ooowwww kolay gelsin sana :)Yatili misafir
Sagol canim iyi calismalarooowwww kolay gelsin sana :)
Sınav zamanı bi deYatili misafir
Yabanci degil annemler 2 ay orda kalcam gidince cikartirim acisini :)Sınav zamanı bi de
Onlar misafir sayılmaz ya ev halkı artık onlar :))Yabanci degil annemler 2 ay orda kalcam gidince cikartirim acisini :)
Onlar misafir sayılmaz ya ev halkı artık onlar :))
Yok malesef oyle olmuyor ablamlar annemler 2 minnak cocuk ev curcuna oluyor ders calisma ortami olmaz bi de ozleyince insan hasret gidermek istiyirbencede, en azından bu fırsatı kullanabilir
ooo o zaman seni haftaya sahalara bekliyoruz :)Yok malesef oyle olmuyor ablamlar annemler 2 minnak cocuk ev curcuna oluyor ders calisma ortami olmaz bi de ozleyince insan hasret gidermek istiyir
Ailemle keyif çıkar canim, haftaya baslarsin yineYok malesef oyle olmuyor ablamlar annemler 2 minnak cocuk ev curcuna oluyor ders calisma ortami olmaz bi de ozleyince insan hasret gidermek istiyir
Maşallah canim ışte calismana rağmen iyi soru cozmussunkızlar evden çıkmadan kabaca bi hesap yaptım
sadece branş denemelerim + 10 lu denemem ile toplam 7200 soru ediyorçözdüğüm pdfler, ales soruları, test kitaplarını hesaplarsam herhalde sınava kadar 20 bin kesin olur