KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben eylül gibi izledim videoları bitirdim, not almıştım şimdi onlardan tekrar ediyorum.. yeterli mi, bilmiyorum bence hiçbir ders için hiçbir şey yeterli değil kpss de, ne kadar çalışabiliyorsak elimizden ne geliyorsa ona uğraşıcaz.. her şeyi bilmek de pek mümkün değil bence zaten.. defalarca okuduğum şeyler var, hala yanlışım çıkıyor, ezberim kötü baya..

Evet canim bilgi derya deniz öğren öğren bitmiyor
Ve okudukça aklimizda kalmıyor tekrar da gerekiyor,
Senin atanman için kaç puana ihtiyacın var?

32 mat çözdüm şimdilik ve tarihte osmanlı kültür uygarlık tekrarını bitirdim.. akşam mat çözmeye devam ederim herhalde.. hala eksik konularım var matematikten (permütasyon, kpmbinasyon, olasılık ve geometri..) sözel mantık çalışmam lazım.. biten ama testleri çözülmeyen konularım var coprafyada ve vatandaşlıkta, tekrar edilmiş ama testleri çözülmemiş konular, coğrafya ve tarihte tekrar edilmesi gerekenler var, karakutu mat var ve ödevlerim.. umutsuz değilim, hepimiz de halledicez inşaallah.. sadece karmakarışık oldum, birine yönelsem diğerleri gidiyor.. neyse tarih testlerimi çözeyim, akşam karakutu, gece de ödevimi yapayım en iyisi.. bi de günlük türkçe çözmem lazım ama bugünlerde hatırı kalsın artık, napıym..

Evet canim bilgi derya deniz öğren öğren bitmiyor
Ve okudukça aklimizda kalmıyor tekrar da gerekiyor,
Senin atanman için kaç puana ihtiyacın var?

85, 86, 87'yle benim istediğim yerler var ama genel olarak 89, 90 ve üzeriyle almışlar..
82yle de var aslında ama hem sayısı az hem de pek istediğim yerler değil..
90 ve üstü almam lazım yani canım.. senin de dimi?

Turkceyi sabah ilk uyanıp dersin başına oturduğunda aradan çıkar canim.
Hem zihin açık oluyor, hem sınavda da ilk turkceyle karşılaşacağımız için sinav sabahına hazırlık oluyor.

Benim de en son 84 le alındı. Bir alım daha var, sanırım en az 83.7 ye düşer ancak.

Ama benim hedef 90 tabi, hep ekranda 92 görmenin hayalini kuruyorum inşallah nasip olur.

Bu kadar senedir uğraştım emek verdim bekledim, olmuşken iyi bir memuriyet kurum olsun istiyorum. Bunun için de 90 üstü olmalı.

Peki türkeçeyi sabaha alayım ben de, yarına kalsın ama bugün hiç bakasım yok.. İnşaallah hepimiz 90 üzeri alırız istediğimiz yerlere atanırız.. imkansız değill

Olsun erken baslamissin ne güzel... ben geçen ay ortalarında başladım daha çalışmaya hiç aklımda bile yokken. Biraz sıkıştım gibi şu an ama önemli değil elimizden geleni yapalım da :) benim de ezberim çok kotulesmiş ya sanki yaş arttıkça ezber yeteneği koreliyor

Sen de yaşlandım diyorsan, biz ne yapalım

bonus soruyka beraber atayim ona da yardim edin

Iviit.. sorular bunlar

1-) D

Saat çok geç.
Ağrın geçti mi?

Kanunun 4. Maddesinde yazıyor.
En sevdiği müzik aleti kanundu.

Aranan kan haka bulunamadı.
Yalanlarına kanmadımz

Yol çok uzun.
Saçını başını yoldu.

Sıkının sesteşi yok.

2-) E
Güldüler mi derken güldükleri zamanı kast etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…