- 23 Şubat 2018
- 442
- 510
Urfa 2 arkadaş yapıyor.Kızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben
Kızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben
benim 85-90 arası çıkıyor, ama mat kısmı geriyor yaparken... moral bozmayın sakınKızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben
Günaydın herkese . Arladaşlar instagramda yada kpss watsap gruplarında kurnaz fesatlar aday elemek için yanlış güncel bilgiler paylaşıyorlar dikkat edin
aman öyle gruplara ne gerek, biz bize yeteriz :)Günaydın herkese . Arladaşlar instagramda yada kpss watsap gruplarında kurnaz fesatlar aday elemek için yanlış güncel bilgiler paylaşıyorlar dikkat edin
İnstagram yada kpss watsap grubuna takılmak zaman kaybı bi açmaya örnegin 100 mesaj ders mi çalışcam msj mı okuyacam :))Hele şu kpss gruplarda büyük büyük kağıtlara renkli kalemlerle not yazıp böyle süslemelerle not paylaşıyorlar ya hiç sevmiyorum. Millet de, "ay çok saol" falan diyor :)) "Ders çalışmıyorum ama vicdanım rahat olsun" kandırmacası gibi geliyor bana :)
Ve de herkese günaydın
Aynen kuzum gayet mütevazi burası :)aman öyle gruplara ne gerek, biz bize yeteriz :)
Kesinlikle katılıyorumİnstagram yada kpss watsap grubuna takılmak zaman kaybı bi açmaya örnegin 100 mesaj ders mi çalışcam msj mı okuyacam :))
Tarihten yaklaşık aynı gidiyoruzBugün geç uyanmisim ben 8.30 u geçiyordu uyandığımda
1. Tbmm dönemini bitirdim şimdi.
Tekrar edip sorularını çözeceğim
Sonra vatandaslik, matematik, eğitim bilimleri var.
Slmhmm kesinlikle çok haklısın sosyal medya var ya zamani götürüyor...
Çözdün mü ? Nasıl netlerKızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben
Kiz.ar programimi hic yalama bugunDilbilgisi tekrar ettim, soru çözerken cok yavaş, çünkü her soruda dönüp kağıtları bakıyorum,
Hala tam kavrayamadim su dil ilgisini
Bugün sadece 50 kadar dilbilgisi cozmus olacağım olacağım sanirim