KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben

Kızlar PEGEM’in 10lu deneme setinde kaç net yapıyorsunuz ortalama olarak? Yarın ilk denemesinden başlayacağım ben
Urfa 2 arkadaş yapıyor.
Biri 70 li diğeri 90 li net ler yapıyor diye hatırlıyorum
Yine de kimseyle kiyaslamayin kendinizi herkesin seviyesi farklı.
Sizin bolum neydi

Bugün osmanlı kültür uygarlık konu tekrarı ve 90 soru, mat temel kavramlar 80 soru, 20 türkçe soru çözdüm..

Net sayımı hatırlamıyorum ama 75 puan filan yapıyorum, pegem baya zor moralini bozma

Yaz gelince sıcak oluyor ya ben çok rahat çalışabiliyorum tam tersi millet sıkılır ben yazı beklerim :)

Günün özeti;
Milli Mücadele(Hazırlık Dönemi) bitirdim. Tarihi tekrar ettim. 264 soru çözdüm.
50 matematik sorusu, 50 türkçe sorusu.(ales denemesiydi)
Öğretim stratejileri düşünme biçimleri konusu bitirdim. 111 soru çözdüm.

Gözlerim çok acıyor cidden... Herkese iyi çalışmalar...

Günaydın herkese . Arladaşlar instagramda yada kpss watsap gruplarında kurnaz fesatlar aday elemek için yanlış güncel bilgiler paylaşıyorlar dikkat edin

Hele şu kpss gruplarda büyük büyük kağıtlara renkli kalemlerle not yazıp böyle süslemelerle not paylaşıyorlar ya hiç sevmiyorum. Millet de, "ay çok saol" falan diyor :)) "Ders çalışmıyorum ama vicdanım rahat olsun" kandırmacası gibi geliyor bana :)

Ve de herkese günaydın

İnstagram yada kpss watsap grubuna takılmak zaman kaybı bi açmaya örnegin 100 mesaj ders mi çalışcam msj mı okuyacam :))

Günaydın kızlar
Kızım krese biraz önce gitti
Ben de kahvemi aldım dersin başına gectim
Bugün dilbilgisi ve geometri günüm
Yani en sevmediğim dersler.
Kolay gelsin herkese

Bugün geç uyanmisim ben 8.30 u geçiyordu uyandığımda

1. Tbmm dönemini bitirdim şimdi.
Tekrar edip sorularını çözeceğim
Sonra vatandaslik, matematik, eğitim bilimleri var.

Slmhmm kesinlikle çok haklısın sosyal medya var ya zamani götürüyor...

İnstagram yada kpss watsap grubuna takılmak zaman kaybı bi açmaya örnegin 100 mesaj ders mi çalışcam msj mı okuyacam :))
Kesinlikle katılıyorum
Bu süreçte sosyal medya bile zaman alıyor.
Aklın oraya kayıyor
Ben hafta içi akıllı tel kullanmamaya calisiyorum. Açık olduğu günle çok vakti mi alıyor
Bazıları bilinçli ve kararlı olabilir ama ben değilim sanırım çok zaman harcıyorum.

Tarihten yaklaşık aynı gidiyoruz
Ben haftada 2 günümü veriyorum tarih
Bm de hazırlık dönemini tekrar edip sorularini çözeceğim yarın.

Kolay gelsin canim sana.
Maşallah takip ediyorum günde 500 civarı soru c ozuyorsun, bu çok iyi
Sen sınava girene kadar 50 bin soru göreceksin bu hızla gidersen.

Forumlarda 90 üstü alanlar çoğunlukla 50 bin civarı soru çözdük yazmışlar.

Tabiki bu tek başına bu kriter değil ama çok soru görmekte onemli

Kiz.ar programimi hic yalama bugunDilbilgisi tekrar ettim, soru çözerken cok yavaş, çünkü her soruda dönüp kağıtları bakıyorum,
Hala tam kavrayamadim su dil ilgisini
Bugün sadece 50 kadar dilbilgisi cozmus olacağım olacağım sanirim

Bu kötü bi şey değil ben de öyleyim bazı konularda özellikle su matematikte terim sayısını toplamada on kere bakıyorum hala her soruda unutuyorum ama baka bak zamanla bakmamaya baslarsin sürekli çözerken. Herkes öyle zaten, bazı konularda. Soru sayısına gelince aslında sözelkısımda konuyu bildin mi çat çat cozuluyor 2 saatte 150-200 rahat çözülüyor ama matematik türkçede öyle değil ışte çok zaman alıyor hele dun gece öyle yoruldum ki sabah uyanamamistim rüyamda bile soruyla cebellestim ya

Ben de denemelere baslicam kizlar özellikle bu ayın sonunda gk gy bitiyor. egitim kalicak bi tek. Ona asilicam bi de. Gk gyde de Ufak ufak denemelerle eksiklerimi görüp onlara calisicam sınava kadar. Konular bitse de muhakkak eksikler oluyor, moralimi bozmayacagim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…