- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
3_2_1 canım.Kizlar kronolojik olarak bunların sıralaması nasıldır?
Istanbul un resmen isgali(1), temsil heyetinin ankara ya gelmesi(2), iradesi milliye gazetesinin kurulmasi(3)
Benim cevabim; 3-2-1
Cevp anahtarı 1-3-2???
DATA da pek hata olmuyor kendimden şüphe ettim ben mi yanlisim diye
Teşekkürlee r canım :)Bugün çağdaş günüm kızlar :) neler yapıyorsunuz. Herkese kolay gelsin
3_2_1 canım.
Gazete Sivas kongresinde çıktı.
Sonra Amasya görüşmesi yapılıp temsil heyeti Ankara'ya geldi
Misakı milli yayınlanınca İstanbul işgal edildi
Ben de yaşama sorusu çözüyorum. 14 test vardıBugün çağdaş günüm kızlar :) neler yapıyorsunuz. Herkese kolay gelsin
Sanırım.basvuru yapılıp ücret yatiriliyorAlese girmeyi düşünüyorum da önce basvurumu yapmam gerek yoksa ücreti mi yatırmaliyim ????
önce başvuru sonra para yatırıyorsun, sonbahar aleste ben öyle yapmıştımAlese girmeyi düşünüyorum da önce basvurumu yapmam gerek yoksa ücreti mi yatırmaliyim ????
yok cnm yaaa öyle değil, sınava kadar hepsi biterse sadece branş denemelerim + 10 lu denemem ( ki daha çıkmış sorular falan var hesaplamadım ) toplam 7200 soru ediyor, buna kitapları-alesleri- pdfleri- karakutuyu da eklersem herhalde 20 bin olur hatta geçer de gibi...Ailemle keyif çıkar canim, haftaya baslarsin yine
Maşallah canim ışte calismana rağmen iyi soru cozmussun
Teşekkür ederimönce başvuru sonra para yatırıyorsun, sonbahar aleste ben öyle yapmıştım
TeşekkürlerSanırım.basvuru yapılıp ücret yatiriliyor
önce başvuru sonra para yatırıyorsun, sonbahar aleste ben öyle yapmıştım
ösym için bazı okullar da yapıyor, bi araştırın illa merkezine gitmeye gerek yok, orda canlı olarak çekeceklerÖSYM fotoğrafım eski olduğu İÇİN yeni fotoğraf istiyor. Fotoğraf mı götüreceğim onlar mı çekecek merkeZde bilginiz var mı
Teşekkür ederim :)ösym için bazı okullar da yapıyor, bi araştırın illa merkezine gitmeye gerek yok, orda canlı olarak çekecekler
Kizlar hava çoook güzel ya böyle sanki bahar gelmiş gibi bugün bi sıcak yani soğuk değil tüm gün odamın cami açıktı kuslar ortusuyor habire :) sanki yaz akşam üstü gibi hissettim ve o hissi ben çok seviyorum :) dondurma da yedim
Azıcık ara verdim nete gireyim dedim... Türkçe 20. Soruda kaldım ales denemesi yapıyorum ve türkçede boğuluyorum ya paragraflarda, sizde var mi böyle bi şey? oku oku bitmiyor.
Benim de 21 bin olmuş canımsinava kadar 50 bin olmasını hedefliyorumyok cnm yaaa öyle değil, sınava kadar hepsi biterse sadece branş denemelerim + 10 lu denemem ( ki daha çıkmış sorular falan var hesaplamadım ) toplam 7200 soru ediyor, buna kitapları-alesleri- pdfleri- karakutuyu da eklersem herhalde 20 bin olur hatta geçer de gibi...
Kizlar hava çoook güzel ya böyle sanki bahar gelmiş gibi bugün bi sıcak yani soğuk değil tüm gün odamın cami açıktı kuslar ortusuyor habire :) sanki yaz akşam üstü gibi hissettim ve o hissi ben çok seviyorum :) dondurma da yedim
Azıcık ara verdim nete gireyim dedim... Türkçe 20. Soruda kaldım ales denemesi yapıyorum ve türkçede boğuluyorum ya paragraflarda, sizde var mi böyle bi şey? oku oku bitmiyor.