- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun konun :)
Hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre olsun.
merhaba :)Merhaba başarılar ben de kpss b'ye girmek istiyorum bu yıl.. tarih gözümü korkutuyor en çok, yarından itibaren tarihle başlıcam bakalım..
bence bunca kaynak varken ( nette lsun-kitaplar olsun-sorular olsun) dershane bana göre boşa para harcama yeri gibi geliyor, ben üni için gittiğimde sadece testlerinden ve ara sıra hocalarından yararlanıyordum :) youtube da çok güzel kanallar var..tavsiye ederimmerhabalar bu yıl ben de düşünüyorum kpss ye girmeyi evde kendiniz mi çalışıyorusnuz dersaneye gitmeyi düşünmediniz mi gidilmeli mi dersaneye sizce ilk defa mı hazırlanıyorusbuz
merhaba :)
aynen tek korkum tarih benimde tarih yapmasak olmaz mı ya
valla tarih çalışmak sıkıyor beni, aslında roman okur gibi okuyabileceğim bi kitap olsa misss olurduKeşke olsa çalışıyorum çalışıyorum unutuyorum, bol bol tekrar yapmamız lazım.. neyse ki erken başladık aferin bizeee..
Benim matematikte de eksiklerim var gerçi, tarih mat paralel çalışıyorum şu an bakalım.. İnşaallah derece yaparız yaa