KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.832
19.766
dün 1 bugün 2 :) 9 ay olması da şansıma, zor ve geç kararla başladık..sayısalcı olmamdan dolayı tarih coğrafya sıfır :) bu yüzden konu anlatımı olarak coğrafya ve tarih ile başlamış oldum

çalıştığım konuları buraya not almak istiyorum..en azından unutmamak adına :)

dün tarih ile başladım, benim hocamı takip ediyorum, ordaki hocalar gerçekten güzel anlatıyor.
islamiyet öncesi türk siyasi tarihi 1-2-3 olan videoları izledim
bugün soru çözdüm o konulara dair. gayet iyiydi bana göre :)
az önce coğrafyaya başladım, coğrafi konum-1 bitti :) şimdi bi tekrar edip matematikten ve tr den 2 şer test çözüp bırakacağım çünkü yorgunum :)))

kendimce hesaplarım doğrultusunda, tarihi 3 ayda, vatandaşlık-coğrafya-ve tr den çalışmam gereken kısımları 2 ayda bitirmeyi planlıyorum. yaklaşık 9 ay var, kalan zaman bana sadece soru çözümü için gayet yeterli bi süreç.. zaten sınavlar soru çözmekle yapılır..konu çalışmak bi yere kadardır. o yüzden kendimi kasmadan her güne 1-2 yada en fazla 3 video izleyerek ve o videolara ait soru çözerek gitmeyi planlıyorum :)

merhabalar bu yıl ben de düşünüyorum kpss ye girmeyi evde kendiniz mi çalışıyorusnuz dersaneye gitmeyi düşünmediniz mi gidilmeli mi dersaneye sizce ilk defa mı hazırlanıyorusbuz

Merhaba başarılar :KK200: ben de kpss b'ye girmek istiyorum bu yıl.. tarih gözümü korkutuyor en çok, yarından itibaren tarihle başlıcam bakalım..

merhabalar bu yıl ben de düşünüyorum kpss ye girmeyi evde kendiniz mi çalışıyorusnuz dersaneye gitmeyi düşünmediniz mi gidilmeli mi dersaneye sizce ilk defa mı hazırlanıyorusbuz
bence bunca kaynak varken ( nette lsun-kitaplar olsun-sorular olsun) dershane bana göre boşa para harcama yeri gibi geliyor, ben üni için gittiğimde sadece testlerinden ve ara sıra hocalarından yararlanıyordum :) youtube da çok güzel kanallar var..tavsiye ederim

ben bayadır yoğunluktan kaldığım yerden devam edemedim, ama bu ara tekrar başlayacağım :)

merhaba :)

aynen tek korkum tarih benimde :KK70: tarih yapmasak olmaz mı ya

Keşke olsa :KK70: çalışıyorum çalışıyorum unutuyorum, bol bol tekrar yapmamız lazım.. neyse ki erken başladık aferin bizeee..
Benim matematikte de eksiklerim var gerçi, tarih mat paralel çalışıyorum şu an bakalım.. İnşaallah derece yaparız yaa :KK70:

Keşke olsa :KK70: çalışıyorum çalışıyorum unutuyorum, bol bol tekrar yapmamız lazım.. neyse ki erken başladık aferin bizeee..
Benim matematikte de eksiklerim var gerçi, tarih mat paralel çalışıyorum şu an bakalım.. İnşaallah derece yaparız yaa :KK70:
valla tarih çalışmak sıkıyor beni, aslında roman okur gibi okuyabileceğim bi kitap olsa :KK70: misss olurdu
benim Allah'a şükür mat sıkıntım yok, sayısalcı olmanın avantajları, neyse önümde boş 6 gün var :KK70: belki değerlendiririm :KK70:

tarihten 3 video ve videolara bağlı konu tekrarı tamamdır :)

dün akşam mat için sayı ve kesir problemlerini bitirdim :)

mat ile devam ettim, yaş problemleri ve karışım problemleri konu ve sorular :)

dün bişey yapamadım ama şuan tarihe çalışmaya hazırım :)

slmlarr :) tarih ve coğrafyanın ilk konuları bugün bitti..

şimdi matematik ve türkçeden soru çözeceğim
eski yöntemim olan günde 10 yada 15 türkçe paragraf sorusu çözme, yine aynen devam edecek :)

X