Kpss belası

burcak09

b&a
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
1.334
0
arkadaşlar kpss ye 2009 da öğretmenlik için girecek olan var mı bnm gibi?bu 3. girişim olacak.artık bıktım yaa..atanmak istiyorum.yeniden basladım ders çalışmaya.benim gibi olan arkadaşlar varsa neler yapıyorsunuz nasıl calışıyorsunuz veya nasıl calışmayı düşünüyorsunuz paylasalım arkadaşlar....a.s.

Valla arkadasım.Bende senınle aynı durumdayım .Benımde 2. girişim olucak.Ve daha hiç çalışmaya başlamadım.Yargının o mavi ciltli 5 kılo agırlıgındakı eğitim kıtabını aldım önüme açtım sayfayı.Birden aklıma gecen sene nasıl calıstıgım geldı :KK43: Resmen midem bulantı kapattım.Ve bır daha hıc acmadım.Bayramdan sonra yavas yavas baslamak istiyırum.

Bu arada yeni kontenjanlardan umudurn varmı ??Bransın nedir??Bizde 1396 kişi alıcaklarımıs 200 kısıyle kacırıyorum ,şubatta belkı şansım olur dıyorum ama yinede çalışayım ders kadrolu olmak gibisi yok çünkü.

size kolay gele kızşlar valla işinz çok zor ben hala anlamadım şu işi b,r sürü öğretmen adayıo mezun oluyor okullardan ama kadro sayıosının mezunların sayısın yanında devede kulak kalıyor nasıl bişi bu

Valla arkadasım.Bende senınle aynı durumdayım .Benımde 2. girişim olucak.Ve daha hiç çalışmaya başlamadım.Yargının o mavi ciltli 5 kılo agırlıgındakı eğitim kıtabını aldım önüme açtım sayfayı.Birden aklıma gecen sene nasıl calıstıgım geldı :KK43: Resmen midem bulantı kapattım.Ve bır daha hıc acmadım.Bayramdan sonra yavas yavas baslamak istiyırum.

Bu arada yeni kontenjanlardan umudurn varmı ??Bransın nedir??Bizde 1396 kişi alıcaklarımıs 200 kısıyle kacırıyorum ,şubatta belkı şansım olur dıyorum ama yinede çalışayım ders kadrolu olmak gibisi yok çünkü.

ben snıf öğretmenliği mezunuyum.76 aldım.bizden 3600 küsür alıyorlar ama benim hiç sansım yok cünkü cok mezun var ve hep bir önceki seneden bekleyen cok kişi var.subatta da olmaz sanırım.calışmaktan baska sansım yok.o yargı kitabını ben böldüm konu konu.hem tasımak daha kolay oluyor.ama nasıl calışsam önce eğitimi mi bitirsem yoksa genel kültür-genel yetenek de calışsam mı bilemiyorum..

size kolay gele kızşlar valla işinz çok zor ben hala anlamadım şu işi b,r sürü öğretmen adayıo mezun oluyor okullardan ama kadro sayıosının mezunların sayısın yanında devede kulak kalıyor nasıl bişi bu
evt canım yaa valla.aslında cok acık var yani suan mezun olanlar ve bekleyenlerin hepsi atansa ihityac kapanmıyor ama atamıyorlar işte.

kızlar ben bu sene katsayı sorunu kalkarsa öss ye girmeyi düşünüyordum.sınıf yada anaokulu öğretmenliğini istiyordum.kazanıp mezun olsam bile birde kpss de atanma olayı var öylemi .ben hiç niyetlenmesemmi:uhm:evli 3 çocuklu ve 28 yaşındayım benden geçti o zaman.:nazar:

Türkçeciyim 76 küsür aldım ama bu kontenjanlarla ihtimal sıfır
Şaka gibi,resmen dalga geçiyorlar
2009'da 3.girişim olacak
Bayram sonrası çalışmaya başlamam lazım diye düşünüyorum ama heves bırakmadılar ki
GY-Gk ihtiyaç ve yargıdan çalışmayı düşünüyorum
Ama Eğitim Bilimleri'ne hala karar veremedim
Başımıza gelen malum
Bakalım yeni kitaplar çıksın araştırıp alıcam kaynak
Bİr de ücretli çalışıyorum, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum
Off ne hallere düştük ya
Allah hepimize kolaylık versin

Benim de 4.girişim olacak;ama pek çalışacağımı sanmıyorum

Çünkü vakit yok.

Gerçi çalışsam da çalışmasam da aynı :KK43:(

ben özelde çalıştım ama dersane özelikle evliyken çok zor ..... dershanede çalışırken hiç sınava hazırlanmaya vakit kalmıyordu bu sene evde çalışmayı düşünüyorum
şu an ücretli çalışıyorum onuda biliyorsunuz işte ha ücretli öğretmen ha mevsimlik işçi hiç farkı yok
...branşım kimya onunda önü kapalı ....

ben gercekten calışılırsa olucağını gördüm.arkadasım gecen sene ocakta basladı calışmaya ve 91aldı.ama gercekten calıştı yani sabah erkenden kalkıodu.lavaboya bile elinde kağıtla gidiyordu.10 dk dinlenme molası veriyordu.ben de bu bayramdan itibaren günde 4-5 saat calışarak olacağını düşünüyorum.ben de ücretli calışıom suan öğlenciyim sabah kalkıp bi 3 saat calışsam aksam da yemekten sonra dinlenip 2 saat calışsam yeter diye düşünüyorum.UMARIM yani.

evli fln olunca bi de cocuk olunca zor tabi ama yapanlar var biliyorum.

ben eğititmde yargıyı tek gecerim.genel kültür ve yetenekte data,güvender düşünüyorum
.

ben daha öğrenciyim. vaktim kısıtlı değil ama. bende de azim denen şeyin zerresi yok. çalışamam ki ben. :çok üzgünüm:

ben daha öğrenciyim. vaktim kısıtlı değil ama. bende de azim denen şeyin zerresi yok. çalışamam ki ben. :çok üzgünüm:

bence bnm gibilri görüp azim yapmalısın.sonra cok pişman olursun artık kpss cok zorlaştı ve her sene zorlasıyor.bekleyen binlerce öğretmen var.a.s.

Türkçeciyim 76 küsür aldım ama bu kontenjanlarla ihtimal sıfır
Şaka gibi,resmen dalga geçiyorlar
2009'da 3.girişim olacak
Bayram sonrası çalışmaya başlamam lazım diye düşünüyorum ama heves bırakmadılar ki
GY-Gk ihtiyaç ve yargıdan çalışmayı düşünüyorum
Ama Eğitim Bilimleri'ne hala karar veremedim
Başımıza gelen malum
Bakalım yeni kitaplar çıksın araştırıp alıcam kaynak
Bİr de ücretli çalışıyorum, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum
Off ne hallere düştük ya
Allah hepimize kolaylık versin

canım ben de ücretli calışıyorum hem de cok sorunlu bir sınıf ama ücretliyim diye onları bastan savma yetiştirmek olmaz.eve gelince pestilim cıkmış oluyor ama inşallah basarabilirz.baska care kalmadı.

merhaba kpsszedeler a.s bende bu yıl girdim kazanamadım bu yıl adam akıllı çalışmayı planlıyorum ama sınav gözümü çok korkutuyor sanki hiç kazanamayacakmışım gibi eliyor senağlama hele bu yılki sorularıda görünce iyice umudum tükenmeye başladı

benimde branşım ingilizce,2008 kpssden sonra çalışma şevki falan kalmadı bende.şuan ücretli çalışıyorum anca ocakta başlayabilirim çalışmaya zaten çabuk usanıyorum ne geldiyse başıma bu yüzden geldiÇok üzgünüm çoook

Şu düştüğümüz hallere bakarmısınız ya !!! Kahretsın bu sistemi...Okullarda öğretmen yok.5sınıfa 1 öğretmen düşen okullar var .Ve bizler boştayız atanamıyoruz...Adalet mi bu.Branşım ingilizce ama ben sırf şu kpss belası yüzünden oturup Matematik çalışıyorum ve kendi alanımda köreliyorum.Sonrada kaliteli eğitim bekliyorlarlar.Daha çok beklerler !!!!

Ders calısmaya gelınce gk gy 'yi ihtiyaç tan calısmayı planlıyorum...Eğitimi ise 7iklim + ihtiyaç+yargı.Yani eğitimden ne kadar kaynaktan calısıp ne kadar cok test cozersek halledebileceğimizi düşünüyorum.Hepimize kolay gelsin arkadaslar.

arkadaşlar ben söyle bir şey duydum ne kadar doğru biemiyorum.eğer bir sene eğtim zor oluyorsa diğer sene kolay oluyormuş.2007nin eğitimi kolaydı gercekten ve 2008i tam bir kazık.öyleyse bu sene eğitim kolay olcak bu defa da gk-gy zor olcak.ben de tarih ve anayasa da cok zorlanıyorum yandık yani.

...................................................................................................................

X